μαλακιες… και ο αριστοτελης ελεγε οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα… ολα αυτα ειναι αποδειξεις της ανυπαρξιας των πιο πολλων φιλοσοφων.
απο κει και περα τα 4 χειροτερα για μενα ειναι τα:
Σε βλεπω σαν φιλο
Εισαι πολυ καλος για μενα/Δε σου αξιζω
αλλα και τα “Δεν ειμαι ετοιμη για μια σχεση τωρα” και “Θελω να μεινω λιγο μονη” ειδικα οταν συνοδευονται απο ξεκινημα νεας σχεσης του αλλου ατομου πολυ συντομα.
γενικα θα διαφωνησω, (λιγο), με αυτους που μιλανε για το ποσο σημαντικη ειναι η ειλικρινεια και καλυτερο να στα πει εξω απο τα δοντια κτλ. ναι, σιγουρα αυτο ειανι το ιδανικο. ΟΜΩΣ, δεν ειναι απλο. δεν ειναι απλο να θες να πεις στον αλλο οτι ειναι κακασχημος η οτι δεν σου αρεσει εστω, η πολλα αλλα. διπλωματικες και εξυπνες απαντησεις που να μην πληγωνουν ιδιαιτερα σπανιζουν. απο κει και περα φταιμει και εμεις οι αντρες οσες φορες το καθυστερουμε να χωθουμε και η αλλη η μας βλεπει φιλικα (ενω αν το πηγαιναμε “απευθειας” ισως και να μην τη βαζαμε στο “φιλικο δρομο”) η προλαβαινει να βρει αλλον (αυτο ειναι το πιο τραγικο και μου εχει συμβει με κοπελα που μαλιστα μου ειχε πει φιλη της οτι ψηνοταν κιολας :?)…
γενικα μακαρι να μας ελεγαν ενα “δεν θελω” και να μην μας πειραζε. αλλα δεν φταινε μονο αυτες. φταιμε και εμεις που πολλες φορες θα ρωτησουμε “γιατι”! ε, μετα, τι να σου πει η αλλη? οτι εχεις μυτογκα???
Καλά τα λές Silent Winter. Και χαίρομαι όταν κουβεντιάζω με ξεκολλημένες κοπέλες. Όσον αφορά τώρα τη τελευταία σημείωση η αντίδραση σε αυτή την ατάκα θα δείξει ποιό από τα 2 που λέω ισχύει.
Έχουν ένα δίκιο τα κορίτσiα, ελα να λέμε και τα αγοράκια του φόρουμ την αλήθεια… πόσες φορές παίξατε με μια γκομενά που σας γούσταρε τρελά αλλά ήταν μπαζάκι προκειμένου να τα δεί όλα αυτά η τάδε και να ζηλέψει. :roll: (το οποιό αποδίδει παρόλα αυτά)
[SPOILER]αυτό το θρεντ με αυτές τις αναλύσεις άνετα μπαίνει σε κανένα φόρουμ κοσμοπόλιταν αυτούσιο (αν εξαιρέσεις τους Megadeth και αντιστρέψεις τις αναλογίες που γράφουν)[/SPOILER]
αν μετα απο 2500 χρονια ενας εγκαφαλος του 2011 μχ πιστευει οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα τοτε εγω θα σ απαντησω οτι στα διομισι χιλιαρικα χρονια που περασαν οι ανθρωποι εξελιχθηκαν πνευματικα και νοητικα και πλεον δεν πιστευουν πολλες απο τις τοτε μπαρουφες…
Για μενα ειναι ψιλομυθος αυτο,δε πολυπαιζει ρολο.I mean oποιο και να ειναι το εναρκτηριο κονσεπτ της σχεσης σας,αν περασετε καποιο χρονο μαζι αυτη καποια στιγμη θα κανει εστω και μια μικρη σκεψη του πως θα ηταν αν εισασταν μαζι(το ιδιο και συ),ειναι φυσικο και αναποφευκτο με τη προυποθεση βεβαια ο,τι ελκυει εστω και λιγο ο ενας τον αλλον εξωτερικα και οτι ειστε μποθ σινγκλς(η και οχι).Thoughts are conveyed anyway και καπου θα φανει,ετσι πιστευω εγω.Τωρα για τη ‘‘νορμαλ απαντηση’’ που λες,το ‘‘δεν εισαι ο τυπος μου’’ αν και επισης καρακλισε νομιζω περναει μια χαρα το μηνυμα.Ε και ενταξει,αν και εκει ρωτησουμε εμεις ‘‘γιατι?’’ τοτε το επομενο βημα ειναι το ‘‘εισαι σα σκατα’’ οποτε αυτη η ατακα ειναι στο οριο κι ειμαστε ολοι καλα.Koυλ/ξεκαθαρες/σκατοψυχες απαντησεις οπως ‘‘οχι.’’,’‘ουτε να το σκεφτεσαι’’,’‘προβλημα σου.’’,’‘you have to be kidding’’,’‘εχω ενα μενιρ να παραδωσω’’ ειναι δυσκολο να ειπωθουν ακομα και απο αγορια παντως,ειδικα αν τη ξες την αλλη αρχιζει αυτοματα το πλανο ωραιοποιησης στο μυαλο σου.Εκει καπου στο ‘‘δε θελω,δεν εισαι ο τυπος μου’’ ειναι η χρυση τομη εκφρασης.
κοιτα αυτο που λες οπως το απρουσιαζεις ειναι λογικο αλλα στην παρξη εχει πολλες παραμετρους. οπως το οτι οταν εμενα μου συνεβη το καθυστερησα αρκετα. οχι χρονια μεν αλλα αρκετους μηνες και ο “τραγικος” λογος ειναι οτι το καθυστερησα γιατι στην αρχη δεν γουσταρα. το αντιθετο μαλιστα την αντιπαθουσα καργα (και δεν μου αρεσε κιολας!). αλλα μετα μου γυρισε ασχημα… η ζωη εχει τετοιες μαλακιες…
στα αλλα αγκρι…
eNick: εισαι τραγικος αγορι μου. λες μια μαλακια και δεν την υποστηριζεις κιολας… (λογικο ειναι βεβαια, ξαναλεω, οταν δεν εχεις επιχειρηματα…)…
παντως εμενα μια παλια μου γκομενα μου ειχε πει το κορυφαιο μαγκες εισαι πολυ καλος για μενα και επισης σε χωριζω επειδη στον εναμησι χρονο που ειμαστε μαζι δεν με εχεις βαρεσει ουτε μια φορα:o:o:o