δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω και εγώ με τις τελευταίες γραμμές που έγραψε το Φέρθυ. Μεγάλη κουβέντα.
Ναι κ εγώ τελικά με την πάπια συμφωνώ. Αλλά επιμένω κ στο παραπάνω μου σχόλιο.
ακούμε EYEHATEGOD φίλος. τη γουστάρουμε τη μιζέρια. :dunno:
ναι, αλλά τα ίντυ γκομενάκια δεν τους ξέρουν, πώς την παλεύεις;
Πούτσα και καράτε ρε, πρώτα πηδάμε και μετά ρωτάμε. Άντε με τα μουνιά…
το σύνδρομο των πρώην σπάει νεύρα…
ωραία φίλος είχες μια μαλακισμένη που σου έσπαγε τα αρχ*** και σου γάμ*** την ψυχολογία…εμείς τι φταίμε? και πληρώνουμε τα λάθη άλλων…???
να γράψω και γω το πρώτο μου κομμεντ σ’αυτό το θρεντ.
"σε βλέπω σαν φίλο"
τί ποιό κλασικό; φέτος έχω φάει 4 χιλόπιτες και η απάντηση είναι με ΑΥΤΗΝ την γ******η φράση! την μία φορά είχα απαντήσει “έχω πολλούς φίλους δεν χρειάζομαι άλλους.” δεν έχουν μυαλό οι γυναίκες ρε, όπως τα λέει ο μπόρατ. οι γυναίκες έχουν πολύ μικρό μυαλό.
ίσως δεν είμαι πολύ ρομαντικός, αλλά ξέρετε κάτι; να την πάρουν και να την βάλουν στο
έχω βρει τη χρυσή τομή. :country:
[SPOILER]και στην τελική θα τους μάθουν με το ζόρι. \m/
[SPOILER]πέραν του ότι φέτος παίζει να’χω ακούσει μια-δυο σλατζιές το πολύ. αλλά αφήστε με εμένα και δείτε εσείς πως θα την παλέψετε με όλα αυτά τα τριγαμωσταυρίδ που ακούτε! :p[/SPOILER][/SPOILER]
edit: πάντως αυτό το [I]σε βλέπω σαν φίλο[/I] νομίζω ότι ισχύει περισσότερο για τις ηλικίες κάτω των 20. το επιβεβαιώνει και ο από πάνω. μετά μοιάζει κάπως παιδικό και γελοίο να το λες. δεν υπάρχει άλλωστε η ίδια αμηχανία μεταξύ των δύο φύλων που όλα μοιάζουν με παιχνίδι. αναλογίζεσαι περισσότερο τις συνέπειες των όσων λες. ακόμη και αν μιλάμε για γυναίκες… ;p
Για παίχτο λίγο πιο μπρουτάλ να δεις μήπως πιάσει κι άσε τις χρυσές τομές. Γι αυτές πάντα θα υπάρχει ο πιο ψαγμένος, αυτός με καλύτερο τατουάζ, αυτός που έχει πάει σε περισσότερα φεστιβάλ στο εξωτερικό και με καλύτερη γκαρνταρόμπα και δεν θα σου πουν καν δικαιολογία.
Ενώ με άιχέιτγκοντ κάτι παραπάνω μπορεί να γίνει.
Αν και άνθρωπος με σχεδόν μηδενική εμπειρία σε τέτοια θέματα, ψηφίζω με διαφορά το “είσαι πολύ καλός για μένα/δεν σου αξίζω”.
Για όλα τα άλλα πάει στα τσακίδια δείχνουμε κατανόηση και τα σεβόμαστε. Αυτή είναι η πιο μυστήρια/ύπουλη φράση από όλες. Μπορεί να μεταφραστεί ως χαμηλή αυτοεκτίμηση (απόρροια άσχημου χωρισμού) αλλά και ως προσπάθεια να σου πεί πλαγίως ότι μάλλον κάποιον άλλο γουστάρει.
Όπως και να χει πάντως, [SIZE=“3”][B]κοπελιά άσε εμένα να κρίνω αν σου αξίζω ΟΚ?[/B][/SIZE]
επίσης παίχτο και λιγάκι αδιάφορος να της έρθει έρωτας παράφορος:!:
πάντως αν σου αρέσει οι γυναίκες να είναι τριχωτές, ντυμένες από την κορυφή ως τα νύχια με μαύρα και να φοράνε αρβύλες, πάω πάσο.
και βασικά δεν ακούω ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής επειδή γουστάρω τις κοπελες που το ακούνε. γουστάρω τις κοπέλες που το ακούνε επειδή έχουν τα ίδια γούστα με εμένα. αλίμονο δηλαδή αν ακούγαμε μουσική με βάση το τι θέλουν οι γυναίκες.
βέβαια… αυτό με τον πιο ψαγμένο, με το καλύτερο τατουάζ, που έχει πάει σε περισότερ φεστιβάλ στο εξωτερικό φεστιβάλ ισχύει, αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι. θα ζήσεις μ’αυτό.
Γιατί το γενικεύεις όμως; Εντάξει, το ότι υπάρχουν 1,2,3,4 τέτοιες, δε σημαίνει ότι όλος ο γυναικείος πληθυσμός είναι σκάρτος! Δεν ξέρω τι θα απαντούσα σε κάποιον(νομίζω ότι θα του απαντούσα με ειλικρίνεια), γιατί δεν έχω βρεθεί σ’αυτή τη θέση, ούτε έχω φάει χυλόπιτα(ούτε με κοιτάνε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:p)…Τέλος πάντων, εμένα, προσωπικά, με ‘‘ενοχλεί’’ λίγο που εσείς τα αγόρια κατηγορείτε τις γυναίκες και τις αποκαλείτε άμυαλες και λιγόψυχες ξέρω γω, τη στιγμή που κι εσείς οι ίδιοι κάνετε τα ίδια και χειρότερα και δεν αναφέρομαι σε σένα(schuldineralex) προσωπικά ε. Ναι και εγώ δε συμφωνώ με κάτι τέτοια. Για μένα είναι πιο σωστό να πεις στον άλλον στα ίσια ‘‘δε θέλω’’, παρά να του το φέρνεις διά της πλαγίας οδού, με δήθεν ‘‘χαριτωμενιές’’ του στυλ ‘‘σε βλέπω σα φίλο’’ - άντε και αυτό καταπίνετε - το άλλο το ‘‘δε μου αξίζεις’’ που το πάτε; Αν, πραγματικά, το πρώτο σας εξαγριώνει, αυτό έπρεπε να σας ‘‘βγάζει απ’τα ρούχα σας’’…ακούς εκεί! Τον(η) θεωρώ πολύ γελοίο(α) :roll: τον(ην) άλλον(η), όταν χρησιμοποιεί ή καλύτερα ‘‘πατάει εκεί’’ για να δώσει άλλοθι στον εαυτό του(ης). Αυτά. Και τέλος, γιατί ρε γαμώτο κολλάτε τόσο με άτομα που σας φτύνουν; Αφού βλέπετε ότι δεν… αφού σας κοροιδεύουν μες στα μούτρα. Οπότε μην ρίχνετε εξ’ολοκλήρου την ευθύνη σε αυτές(ούς).
[B]@Imperium:[/B] Σχετικά με αυτό που λες, πιστεύω ότι πολύ απλά απαντάς με ένα ‘‘ναι, δίκιο έχεις’’ και πας για άλλα…Τη θεωρώ πολύ ηλίθια - αν μπορεί να μου επιτραπεί η έκφραση - και παιδιάστικη αυτή τη δικαιολογία.
άι ρε βρούταλ τύπε με τις βρούταλ γκόμενες!
Νομίζω ότι η αποτρίχωση δεν είναι προνόμιο μόνο των ίντυ γκόμενων, κατά τ’ άλλα το μαύρο μου αρέσει και τα παπούτσια μου είναι αδιάφορα. Ας είναι ό,τι να 'ναι αρκεί να βγαίνουν γρήγορα.
Σου έτυχε ποτέ τριχωτή μεταλού και το γενικεύεις ή πιστεύεις τον αστικό μύθο; Πάντως δεν κοιμούνται σε φέρετρα να ξέρεις.
Αφού γουστάρεις τις γκόμενες που ακούν τα ίδια με σένα άσε και τους μεταλάδες να φτιάχνονται με το όλο περιτύλιγμα.
Επειδή όμως στην άλλη ζωή μου είμαι χίπστερ, έχω μάθει να ζω με αυτά που ανέφερα και συμφώνησες.
Γι΄ αυτό…
HEAVY METAL IS THE LAW ρε κουφάλες!!!
Κι εσύ technoν Βρούτε;
Πω πω τι τραμπουκισμοί είναι αυτοί; Γιατί πιστεύετε ότι όλες είναι βλαμμένες; Ας είναι…ας προσέχατε…:p:p
Ναι, κι εγώ 8)
Τον χαλβά πολλές εμίσησαν, τον τραμπούκο ουδεμία.
"…οι γυναίκες παραμένουν σε όλη τους τη ζωή πραγματικά παιδιά. Δεν βλέπουν παρά μόνο ό,τι βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους, προσκολλώνται στο παρόν, θεωρώντας πραγματικότητα την επιφάνεια των πραγμάτων και προτιμώντας τις μωρολογίες από τα σημαντικά ζη*τήματα…
Λόγω της διανοητικής τους αδυναμίας, ό,τι είναι παρόν, προφανές και άμεσο ασκεί πάνω τους μια κυριαρχία απέναντι στην οποία δεν μπορούν να υπερισχύσουν ούτε οι θεωρητικοποιήσεις ούτε τα καθιερωμένα αξιώματα ούτε οι δραστικές αποφάσεις ούτε καμιά θεώρηση του παρελθόντος ή του μέλλοντος, του όποιου μακρινού ή απόντος πράγματος. Έχουν την αρετή των πρωταρχικών και κύριων ιδιοτήτων, στερούνται όμως των δευτερεουσών και παρεπομένων. Από αυτή την άποψη, μπο*ρούμε να τις συγκρίνουμε με έναν οργανισμό που διαθέτει ήπαρ αλλά όχι χοληδόχο κύστη.
Η αδικία είναι, επομένως, το κεφαλαιώδες ελάττωμα της γυναικείας φύσης. Αυτό είναι απόρροια της ανεπάρκειας κοινής λογικής και σκέψης που επισημάναμε πιο πάνω, κι αυτό που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τούτο το ελάττωμα είναι το γεγονός ότι η φύση, για να αντισταθμίσει την αδυναμία τους, τους έδωσε σε αντάλλαγμα την πονηριά εξ ου και η ενστικτώδης πανουργία τους και η ακαταμάχητη ροπή τους προς το ψέμα. Το λιοντάρι διαθέτει νύχια και δόντια ο ελέφαντας, το αγριογούρουνο έχουν τις άμυνες τους, ο ταύρος έχει τα κέρατα του, η σουπιά έχει το μελάνι της, που της χρησιμεύει για να θολώνει τα νερά γύρω της· η φύση δεν έδωσε στη γυναίκα ως μέσο άμυνας και προστασίας παρά μόνο την προσποίηση η ικανότητα αυτή υποκαθιστά τη δύναμη την οποία ο άνδρας αντλεί από τα ισχυρά μέλη του κι από τη νόηση του…
Κι όσο για τις γυναίκες, ο ρόλος τους είναι αυτός ενός υποδεέστερου όντος· αν περιοριστιτούν σ’ αυτόν, θα δούμε να εξαφανίζεται από προσώπου γης η δεσποσύνη, το τερατώδες αυτό κατασκεύασμα του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της γερμανοχριστιανικής βλακείας, με τις γελοίες αξιώσεις της για σεβασμό και εκτίμηση. Η υπερβολική εξουσία στις γυναίκες είν’ ένα από τα θεμελιώδη βίτσια, μέσω του οποίου διαφθείρονται όλα τα μέλη της κονωνίας"
A. Schopenhauer - “Δοκίμιο για τις γυναίκες”
Εσείς δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε ΚΥΡΙΕ!!!
Eγώ δεν έχω φάει
@Silent Winter: κοίτα οι περισσότερες γκόμενες έτσι είναι. το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεις τον τρόπο να την φέρεις κοντά σου ερωτικά γιατί άμα αργήσεις λίγο καιρό μετά σε βλέπει σαν φίλο. επίσης μου την σπάει που μερικές όσο και να τους το δείξεις ότι τις γουστάρεις ξέρω γω δεν καταλαβαίνουν χριστό και στο τέλος την ίδια απάντηση παίρνεις. δηλαδή το μπούλο παίρνεις.
εντιτ: πασχαλάκο τι δεν έχεις φάει; :naughty:
συγγνώμη που διακόπτω τους τραμπουκισμούς σας, αλλά…
λολ.
Μάλλον βρήκαμε τη μία απ’ τις τέσσερις.