Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

μην ασχολείστε καν με τα μουνιά λέω γω, μάθετε καμιά τέχνη γιατί θα μας πάρει ο διάολος θα μας πάρει

Γιατί το έχετε πάρει εργολαβία οι άντρες το θρεντ ρε, οι γυναίκες δεν τρώνε χυλόπιτες???
Έχω ακούσει 3-4, κι έχω πει κι εγώ 2-3 :stuck_out_tongue:
Έτσι στον αέρα, με εξαγριώνει το ένα που είναι η σαφέστερη μαλακία όλων, δεν το πιστεύει κανείς ποτέ, και το λέει μόνο για να ξεφορτωθεί ευγενικά τον άλλο: [I]δεν σου αξίζω, είσαι πολύ καλός για μένα.[/I]
Το ξέρω ότι δε μου αξίζεις ρε ΒΛΑΚΑ, αυτό εννοείται και δεν είναι και το θέμα μας, τιμή σου που’μαι δω κιόλα.
Όλα τα άλλα μπορει όντως και να ισχύουν και τα σέβομαι. Άρα με θυμώνουν μόνο στο βαθμό που ο άλλος μου έχει δώσει λάθος σήματα. πχ αν μετά από 2-3 μήνες ραντεβού έρθει ο άλλος και σου πει “ξέρεις, είμαι αλλού” (true story) ε, δεν το παίρνεις και καλά. Ενώ αν στο πει ο τύπος στο μπαρ, μετα από 1 ώρα όμορφης συζήτησης, στο σημείο που κανονικά θα ανταλλάσσονταν τηλέφωνα, έ, ας πάει και το παλιάμπελο.

Οπότε ας βάλουμε μέσα τον παράγοντα timing.
Μιλάμε για χυλόπιτες προ- ή μετά- ?
Γιατί τότε αλλάζει πολυυυυυ το πράμα…

πάντως (τώρα που είδα και τα αποτελέσματα του πολλ) το [I]σε βλέπω σα φίλο[/I] παίζει να πονάει τρελούτσικα και πιο πολύ απ’όλα, αλλά δεν με θυμώνει, απλά το καταπίνω. Γιατί τί να το κάνεις ρε παιδί μ’… αν δε βγαίνει, ε, δε βγαίνει.

συμφωνω με την αποπανω, το σε βλεπω σαν φιλο μπορει να ποναει μεν αλλα αν ισχυει, ισχυει, τι να κανουμε, με το ζορι δεν γινεται.

Εισαι πολυ καλος για μενα/Δε σου αξιζω FTW !!! μα τι μαλακισμενη ατακα…ειναι κοροιδια μεσα στα μουτρα… δεν νομιζεις (μωρη) οτι ΕΓΩ πρεπει να το αποφασισω αυτο κ οχι εσυ ?..
ευτυχως δεν την εχω ακουσει:!:

τεραστιο τοπικ.ανετα το"εισαι πολυ καλος για μενα".μιλαμε τουρμπο.:x
την εχω ακουσει βεβαια και με τον παρακατω συνδιασμο “εισαι πολυ καλο παιδι αλλα σε βλεπω σα φιλο”.πιο κλισε πεθαινεις:?

[B][U]megadeth[/U][/B] [B]<----[/B]

The tides of change pulled us apart
I feel a familiar pain
It seems like years since we’ve loved
Or even liked and that’s a lonely way to be

Drifting alone in a sea of agony
Your face I can’t recognize
Don’t make this hard on us
I will miss you if you just go away

I did no right you did no wrong
Nothing left but wasted days
I regret you leaving
But I will never take you back

You know what? It’s over
I just don’t feel the same way as I used to
We’ve been together forever, but it’s over

Goodbye 1000 times goodbye
The thought never crossed my mind
That this would be my last goodbye
Let me put pennies on your eyes
And kiss your lips one last goodbye
My love 1000 times goodbye

It seems nothing good is free
A good thing cost much more than the price
You were good but not that good
Don’t kid yourself now it’s time to beak up

Drifting alone in a sea of agony
Your face I can’t recognize
Don’t make this hard on us
I will miss you if you just go away

I did no right you did no wrong
Nothing left but wasted days
I regret you leaving
But I’ll never take you back

[B]Don’t call me anymore. It’s just not.
I don’t feel the same way about you
Its not as good as it used to be[/B]

Goodbye 1000 times goodbye
The thought never crossed my mind
That this would be my last goodbye
Let me put pennies on your eyes
And kiss your lips one last goodbye
My love 1000 times goodbye

I’ll always love you but just not like that
Like what?
I want to be honest with you I met someone else
You did what?
[B]And I really, I really love him like I used to love you[/B]
Remember the time that I told you that
I was going out of town for business?
Well I went to see him
[B]You know what? You suck![/B]

Goodbye 1000 times
[B]You’ll always have a special place
In my heart you know that[/B]
[B]It’s just I can’t be with you anymore it’s over[/B]
Goodbye 1000 times
[B]Things may not work out with him[/B]
Goodbye 1000 times
[B]And if they don’t[/B]
Goodbye 1000 times
[B]Then I’ll certainly call you[/B]
Goodbye 1000 times
[B]You mean a lot to me
I still really want to be friends with you[/B]
[B][U]I love you like you’re my brother[/U][/B]

Mιας και το θίξατε πάντως, ανέκαθεν θεωρούσα πως όταν ο άλλος χρησιμοποιεί το “σε βλέπω σα φίλο/η” είναι γιατί στην πραγματικότητα είναι ένας πάρα πολύ πλάγιος/διπλωματικός τρόπος να σου πει “είσαι άσχημος/η”.:!:

Επίσης οι ψωνισμένες που μπορεί να σου τρίβονται 24/7 μόνο και μόνο για να αυτοεπιβεβαιωθούν και να σου ρίξουν χυλόπιτα όταν κάνεις κίνηση το χρησιμοποιούν κατά κόρον. Μα καλά, πως το συμπέρανες αυτό? Αφού δεν σου είπα “γάμα με”.

ισως, αλλα δεν ειναι αναγκη να σημαινει οτι εισαι ασχημος/ασχημη. μπορει να σημαινει πολλα πραγματα. μπορει οντως να σε βλεπει σαν φιλο, μπορει να την ξενερωνει ο τροπος που μιλας / φερεσαι, το οτιδηποτε. μπορει να της βρωμας ρε αδερφε :stuck_out_tongue:

αλλα σε καθε περιπτωση, εκτος αν εννοει ακριβως αυτο που λεει, ειναι οντως πολυ διπλωματικη απαντηση

ναι γαμώ, πες τα! τ ε ρ ά σ τ ι α αλήθεια. η άσχημη αλήθεια θα λέγαμε… :thumbup:

κατά τα άλλα, εγώ ψήφισα[I] Μολις χωρισα και ηταν μια τραυματικη σχεση, πρεπει να επουλωσω τις πληγες μου[/I], γιατί είπα να ψηφίσω κάτι βγαλμένο από τη ζωή και που με έχει πραγματικά ενοχλήσει. :stuck_out_tongue:

με εκνευρίζει που σέρνεις μαζί σου μια τραυαμτική σχέση, και εξαιτίας αυτού πληγώνεις κάποιον άλλον, ο οποίος με τη σειρά του επειδή τον πλήγωσες για αυτόν το λόγο θα κάνει ακριβώς το ίδιο σε κάποιον άλλο, ο οποίος θα κάνει το ίδιο στον επόμενο… and the story goes on and on and on…
τέλμα.-

αι μπράβο.
γι’αυτό όταν έχεις μόλις χωρίσει από τραυματικές σχέσεις αποφεύγεις να γαμάς (κυριολεκτικά πρώτον, συνεπώς μεταφορικά δεύτερον) άλλους ανθρώπους. Αυτή η ατάκα, αν είναι να ειπωθεί, πρέπει να ειπωθεί νωρίς νωρίς, αλλά είναι too much info. Συνήθως πρώτα γνωρίζεις κάποιον “καλά” και μετά το ακούς αυτό.

Σε τέτοια φάση εγώ άκουσα την ατάκα [I]πριν[/I] (τραυματική σχέση που ξεπερνώ κλπ κλπ κλπ), εμφανίστηκε η τραυματική πρώην μετά, η πρώην έγινε πάλι νυν, εγώ πήρα τον πούλο, και όταν η πρώην ξανατραυμάτισε, μετά χρειάστηκε εγώ να πω ατάκα, και δεν ήταν πολύ διπλωματική. Στις παραπάνω δεν υπάρχει πάντως :oops:

(εντιτ) καλά, όσο περνάει η ώρα και μπαίνω εδώ μέσα και ξανακοιτάω τις ατάκες, τόσο πιο πολύ βιδώνω!

Ρε φίλε.
Αν θες να είσαι με κάποιον, είσαι με [I]αυτόν[/I].
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες, αποχωρούμε.

Παιδιά, κακά τα ψέμματα για να φτάσεις όμως να ακούσεις μία από τις παραπάνω ατάκες έχεις κάνει και εσύ (εσύ, εγώ, ο δίπλα κτλ) ένα σωρό μαλακιές τυφλωμένος από το ότι είναι τέλοσπάντων αυτό που σε χτυπάει (έρωτας, βαρεμάρα, αγαμία, πάθος κτλ)

Συμφωνώ

http://www.youtube.com/watch?v=dU9hrd35Dsg \:D/

[SPOILER]soz, δε μπορούσα να κρατηθώ… :([/SPOILER]

κατά τα άλλα, τα είπες όλα:

end of conversation.-

απο κατω εχει ενα θεικο κομμεντ “350 people didn’t even get Pre-break up sex” !! :lol:

παντως εδω που τα λεμε ο,τι και να σου πει ο αλλος σε περιπτωση χυλοπιτας θα σε βιδωσει. γιατι αντε ολοι τσατιζονται με το σε βλεπω σαν φιλο, αλλα οκ, θα σας αρεσε περισσοτερο το ‘σορυ, αλλα εισαι ασχημος’? φορα παρτιδα δηλαδη…νταξει το σε βλεπω σαν φιλο παντα μα παντα μα παντα σημαινει δε σε τραβαει ο αλλος σεξουαλικα πως να το κανουμε δηλαδη. οπως και οι συγκεκριμενες κονσερβα ατακες το ιδιο σημαινουν στο 80% των περιπτωσεων
παντως, οποια εχει ριξει χυλοπιτα του στυλ φορα παρτιδα ‘δε σε γουσταρω’ πουτανα την ανεβαζουν πουτανα την κατεβαζουν

μεγαλη αληθεια[-X

αυτο.

Το “είσαι άσχημος” η καλύτερα (πιο διπλωματικά και πιο σωστά γιατί το γούστο είναι υποκειμενικό) “δεν μου αρέσεις” είναι άσχημο αλλά σε βοηθάει να ξεκολλήσεις και να το πάρεις απόφαση ότι ΔΕΝ γουστάρει (προς το παρόν?βλέπεις…) η γκόμενα.Ενώ με το σε βλέπω σαν φίλο τα μηνύματα είναι πολλά που μπορείς να πάρεις,πχ δεν θέλω τώρα,είμαι μπερδεμένη και δεν ξέρω αν θέλω εσένα η τον άλλον,είσαι πράγματι φίλος,άντε ξεκουμπίσου ρε μαλάκα. Οπότε αν μία γκόμενα σου πει όχι δεν μου αρέσεις ξέρεις κιόλας ένα στοιχείο του χαρακτήρα της,την ειλικρίνεια.Έτσι μπορεί να αναπτυχθεί κάτι σε φάση φιλίας από ένα μπέσα άτομο.Και αργότερα εκεί που θα είστε διακοπές φιλικά μπορεί να παίξει και τίποτα :roll: :stuck_out_tongue:

εχεις κερασμα εναν καφε απο απολλωνιο ε 8)

Αλήθεια τώρα. Μ’εντυπωσιάζει ιδιαίτερα που ασχολείστε τόσο μ’αυτό το μίζερο τόπικ. [-X