Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Θα λεγα οτι το ειμαι αλλού ειναι καλή απαντηση.
Δεν ξέρω για εσας αλλα εγω θα νιωθα σκατα να μου πει ,ξερεις απλα δεν μα ρεσεις.
Ναι μεν θα ταν ειλικρινης αλλα…

:wink:

[center]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/center]

__Tώρα για την ατάκα… χαίρομαι που έχει τα παιδιά που έχει το forum -με κάλυψαν απόλυτα.

__Συμπονούμε όλα αυτά τα καταραμένα πλάσματα που την εποχή του φαίνεσθαι και της “εικόνας” έχουν άθελά τους γεννηθεί όμορφα εξωτερικά. Βέβαια, προσπαθούν κι αυτά τα καημένα τα άτομα να δείχνουν ακόμη πιο ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΑ και όμορφα έτσι ώστε να δείχνουν την απόσταση που τους χωρίζει από τους κοινούς υπόλοιπους και να τους αποθαρρύνουν, αλλά πάντα υπάρχουν οι ηλίθιοι (καθότι νομίζουν πως δεν μετράει πάντα η εξωτερική εμφάνιση) που τολμούν, ονειρεύονται, προσπαθούν να κάνουν την υπερβαση κλπ.

__.Το γνωστό “μάνα γιατί με γέννησες… τόσο ωραίο”…

Γεια σου ρε σαντοουκαστερ! Και μενα αυτο μου ρθε στο μυαλο οταν το διαβασα.

edit: τελικα αλλο νομιζα οτι εννοουσες, οταν ειδα το ποστ σου υπηρχε απλα το κοκκινισμενο Παν και η πρωτη φατσουλα. Μετα εκανες εντιτ και εγραψες τα υπολοιπα :stuck_out_tongue:

@shadowcaster, καλο ειναι και λιγο ψωνιο αρκει να μην ξεπερνα τα ορια.
παντως προτιμω καποιος να ειναι ψωναρα παρα να ειναι μιζερος και να καταριεται τη στιγμη που γεννηθηκε

__Νομίζω πως σωστά κατάλαβες την πρώτη φορά που κατάλαβες (:p). :smiley: Το άλλο που γράφω μετά είναι “άλλο”. :stuck_out_tongue:

__Ναι αλλά αυτή δεν είναι λίγο ψώνιο. Και δεν είσαι λίγο ψώνιο όταν λες πω ρε γαμώτο, όλο μου την πέφτουν ή όταν σε ενοχλεί και καλά να τραβάς τόσο την προσοχή και όμως κάνεις ότι περνά απ’ το χέρι σου για να τραβάς ακόμη περισσότερη. Σαν τους “ηθοποιούς” που τους πετυχαίνεις στην πιο κεντρική παραλία της Μυκόνου /Ιμπιζας /Χαλκιδικής και όταν τους φωτογραφίζει ο παπαράτσι ή τους ρωτάνε σε συνέντευξη για τις φωτογραφίες των παπαράτσι το παίζουν ξυνισμένοι.

__Αλλο το θέλω να ρίξω γκόμενα που να έχει αυτοπεπίθεση ή που είναι ψώνιο (δε σε κατηγορώ τώρα, έχει γοητεία αυτή η σιγουριά και τραβάει και τα δύο φύλα -λίγο περισσότερο τις γυναίκες γιατί πολλοί άντρες μπλοκάρουν ενώ δε θα έπρεπε) γιατί με ανάβει σεξουαλικά και άλλο ότι είναι λίγο ψώνιο κάποιος /α που συμπεριφέρεται έτσι.

Ρε παιδια γιατι ψωναρα; μη λετε ψωναρα, να λετε αυτοπεποιθηση. Εκτος αν οντως εννοειται ΨΩΝΑΡΑ!

Γιατί λες τον ασύφταο “παιδιά”?

Γιατι πρεπει σε καθε ποστ να απαντας ειρωνικα; :Ρ

Εγώ ρώτησα πρώτος.

Δεν πειραζει…

Συμφωνώ με asyftaos και Shadowcaster
Και προσθέτω ότι πάντα το πρόβλημα βρίσκεται στη συμπεριφορά προς τους άλλους.
Κάποιος είναι ψωνάρα όταν μειώνει τους άλλους για να δείξει ανώτερος, και είναι μίζερος όταν μειώνει τον εαυτό του για να ανεβάσει τους άλλους. Και οι 2 περιπτώσεις έχουν πρόβλημα. Το θέμα είναι να προσπαθεί κανείς να είναι όσο πιο αντικειμενικός μπορεί (όσο δύσκολο κι αν είναι), και να γουστάρει αυτό που είναι.

επιπλέον, γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι ωραίοι εμφανησιακά έχουν πρόβλημα προσωπικότητας, και οι άλλοι είναι οκ?? ποτε δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος…

αμα την εχει μικρη θα χει προβλημα προσωπικοτητας#-o

Πόσο LOL :lol:

Αυτό θα σε βοηθήσει στην απορία σου

Πές μου ότι αυτό το μηχάνημα το έφτιαξες εσύ…#-o

bump, γιατί ο led_zeppelin είχε θέσει ένα καίριο ερώτημα που μας αφορά όλους.

ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ!μόλις τσεκαρα αυτό το θρεντ και μόλις πάτησα οφφ τόπικ το είδα πρώτο πρώτο:p

χαχαχαχαχαχα και να φανταστείς ότι το thread το βρήκα μέσω search, και όχι βλέποντας ποιοι είναι online όπως κάνω συνήθως.
creepy… O_-

Η πιο σπάσα κατάσταση είναι όταν -μετά από την κατάλληλη σηματοδότηση εκ μέρους της- το χέρι σου γίνεται ένα με το_πιο_καυτό_προσόν_της, και σου_το_παίζει_θιγμένη_αλλά_γουστάρει_κιόλας, αλλά στην τελική 0 στο πηλίκο, γιατί γουστάρει να προκαλεί αλλά είναι και κυρία. Ντεκαβλέ.

ε την αρχιζεις στα καντηλια μετα και εχεις και δικιο, αν συνεχιστει για πολυ καλο κουραγιο