@χοκαμ, οτι την γουσαρωειπα, δεν την θελω και για μανα των παιδιων μου:p
Δεν σχολιασα το γουστο σου μαν,την ατακα της σχολιασα.
Η συγκεκριμενη παντως,μαλλον ελλειψη πυτσας ειχε απ οτι φαινεται.Η απλα ηταν για τον ποτσο.
Εϊναι απορίας άξιο πάντως πόσο εύκολα εντυπωσιάζονται μερικοί από τέτοιες ηλίθιες ατάκες.
“Αυτή τη γυναίκα θέλω”, σου λέει, “δυναμική και δε μασάει”…
Ειναι αυτο που λενε"προσεχε τι ευχεσαι…"…
μπορει να μην ειναι και το καλυτερο αλλα σιγουρα ειναι κατι το διαφορετικο
Εξηγησέ μας τη διαφορετικότητα μιας κοπέλα η οποία σου απαντάει με αυτό τον τρόπο όταν πας απλώς να συστηθείς.
Καταρχάς, ποια είσαι μωρή σακαφιόρα που νομίζεις ότι επειδή σου είπα το όνομά μου θέλω και να ασχοληθώ περαιτέρω με τη θλιβερή σου ύπαρξη?
Αν ένας άνδρας πει σε μια γυναίκα που θα του συστηθεί ευγενικά “άσε μας μωρέ, κάθε μέρα πηδάω πιο όμορφες” είναι γουρούνι και αγενής και ηλίθιος και φαλοκράτης. Απλή υπενθύμιση για να μη μυθοποιούμε τις ατάκες που απλά το 95% του πληθυσμού θα επέλεγε να μην πει…
γιατι ειπες τονομα σου τοτε? εισαι κοινωνικο παιδι?
δημοσιες σχεσεις,η προωθεις προιοντα.
Καλά πάντως, η κοπελιά δεν έχει και άδικο.
Λίγο όμορφη να είναι η γυναίκα έχει ένα σωρό εχμ, λούτσους. 2-3 βράδια να βγει σε κανά κλαμπ με 300 λιγούρια μέσα να ψάχνουν να βρουν γκόμενα αρκεί.
Καλά αν είναι και κοινωνική δεν το συζητώ. Θα της την πέφτουν και όλοι που γνωρίζει και μέσω φίλων κτλ. Αυτά βλέπουν και την ψωνίζουν αρκετές. Και μετά σου λένε τις ατάκες “Αχ δεν μπορώ να πιω ένα ποτό με την ησυχία μου. Δεν αντέχω”
Αν δε σε κοίταζε κανείς, να δω τι θα έλεγες τότε μωρή κάργια! :lol::lol:
“Δεν υπάρχουν άντρες πια”!!!
Να μην εισθε ληγουρια τοτενες.
Η εν λογω ατακα παντως ειναι τραγικη, κλασσικη ομορφη(μαλλον) τυπισσα που θελει να το παιξει αντρακι και ντομπρα.
δεν ειμαστε λιγουρια ολοι μας. Ειναι κατι μαλακες σαβουρογαμηκουλες που μας χαλανε το ονομα.
Αχέμ.
Τι αχεμ ρε νιονιο.
Ξερεις τι αποσταση υπαρχει μεταξυ του σαβουρογαμικουλα και του αγαμητου?
Εγώ ξέρω. Για το ασύφατος λέω. Όχι τίποτε άλλο, του χαλάνε το όνομα του παιδιού και δεν μπορεί να γίνει πέφτουλας.
να γίνει πολλ.
και οι δυο ελεεινοι ειναι.
απλα ο ενας εχει παχυσαρκια και ο αλλος νευρικη ανορεξια (το εθεσα μεταφορικα)
και τα δυο ειναι ασθενειες
Εσυ απο ποια ασθενεια απο τις 2 πασχεις?
εγω ειμαι ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟN:P
τουλαχιστον αυτη την εποχη