Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

:lol3: <-- πεσιμο. :cold:

Μια φώτο από τη συντάκτρια του σμσ θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα.

Το σε βλεπω σαν φιλο δεν ειναι τοσο εξαγριωτικο. Μπορει να ειναι και ειλικρινες.

Το “Εισαι πολυ καλος για μενα/δε σου αξιζω” ειναι ολα τα λευτα. Ευτυχως δε μου το εχουν πει ποτε. Ειναι η κοροιδια στην πιο γαματη μορφη της.
Η πιο σωστη αντιδραση μετα απο αυτη τη φραση πιστευω ειναι ενα συστημενο κουτουλιδι ακριβως πανω στη μυτη.
Και δε με νοιαζει αν ειναι κοπελα.

Κοπέλα δε χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλα!

Με κάτι άλλο όμως; :naughty:

Πρόστυχε:!:

Δεν ειπα οτι θα το εκανα. Αλλα μετα απο τετοια ατακα, το ζηταει ο ποπουλης της :stuck_out_tongue:

Μα το παλικάρι ήτανε ξεκάθαρο. Δε θα τη χτυπήσει με λέλουδο, αλλά με το κεφάλι του.

Χαχαχα ναι ρε το τριανταφυλλο εχει αγκαθια. Η μουριτσα μου ειναι απαλη σαν κωλαρακι μωρου (αμα αποφασισω να ξυριστω :roll:)

ακριβως, ο κωλος της, και οχι κουτουλια, κωλομπατσιδια8)

Καλα ενταξει, οι τουπε γκομενες ειναι απο τις χειροτερες φαρες!

Το παρακατω παιζει να το χα γραψει και στις καλυτερες ατακες, αλλα ας το πω και δω αλλη μια.

Παει ενας τυπος σε μια κοπελια που του αρεσε να της μιλησει, απλωνει το χερι και λεει “Νικος”. Και του απανταει η αλλη “Ασε φιλε, απο π****ο ειμαι μεχρι εδω” και σηκωνει αγανακτισμενη το χερι στο μετωπο :lol:

Αυτα για εσας που σας αρεσει η απολυτη ειλικρινια :Ρ

Bασικαααααάαα, η τύπισσα ήτανε γαμάτη. Ξέρωγω, τι δγιάλο ατάκα ήταν αυτή? :expressionless:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΟΣ

Αυτό δεν είναι ειλικρίνεια.
Έλλειψη νοημοσύνης είναι…

Ναι, θα πρεπε να πει οτι αγαπα τον Μπραντ Πιτ.

Ενταξει, η ατακα παιζει να ηταν επικη. Η ειλικρινια ειλικρινια ομως :stuck_out_tongue: Το παλικαρι παζει να εφαγε απιστευτη ξενερα μετα :p:p

δεν ξερω τι λετε αλλα αυτη τη γκομενα τη γουσταρω με 1000!

Aχουυυυυ,ενα ετοιμολογο πορνιδιο!

εInαΙ τ3LeΙ0 riiiiiiiiiiii <3

αυτα ειναι:respect: