Αχ μωρέ, χίλια συγγνώμη, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θρεντ?
ε χάδι στο χάδι, φιλί στο φιλί, αγκαλιά στην αγκαλιά, του δώσαμε και κατάλαβε
“Σε βλέπω σαν φίλο” σίγουρα το χειρότερο από όλα.Καλύτερα να με πει Γκασόλ,καλύτερα να με πει Τζιμ Μόρισον αλλά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται.Ειδικά όταν σου δείχνει σημάδια και είστε μαζί για ώρες και φλερτάρετε και στο τέλος σου ξεφουρνίζει αυτό.
Βιασμός έως θανάτου σε όσες το λένε αυτό.-
κάτι πήρε το αυτί μου ότι οτι το είπε αυτό η σκάρλετ.
Έλα μου;:-s
κάτι πήρε το αυτί μου ότι το είπε αυτό η σκάρλετ(γιοχανσον)
Δεν έχω ιδέα αγαπητέ πολεμιστή!
δεν έχεις ιδέα ποια είναι η σκάρλετ? 8O
Αν είπε την φράση αυτή λέω ρε!
καλά, συνεννόηση βελιγράδι!
καλαμπούρι ήταν, ότι και καλά την είπε τη φράση και πρέπει να τιμωρηθεί!
πετυχημένο από ότι φάνηκε
Επικός διάλογος,τον σταματάω εδώ:lol:
σε φιλαρακι που γενικα το χει κανει επαγγελμα να τα ριχνει σε ψυχακια,
[I]-γιατι;…
-γιατι ειμαι κακια.
[/I]
μα που ειναι το “Δε φταις εσυ εγω φταιω”;;;
το πιο κυριλε ειναι
"γιατι μου αρεσουν οι χοντρες".
η αλήθεια είναι ότι λίγη ειλικρίνεια θα μας γλίτωνε από πολλά. μόνο cheers λοιπόν
ε;[COLOR=“White”]___[/COLOR]
ήταν ειλικρινής η κοπελιά, δεν ήταν?
α, ίσως να πήγαινε στις χοντρές
Οχι βεβαια.Ειναι εφαμιλλη απαντηση του ‘‘γιατι μπορω’’.Εσυ αν το λεγες αυτο σε καποιον(που ειχε μαζεψει ολο το θαρρος του κοσμου το παιδι,δεν ειναι γλιτσας)με υφακι και στα καπακια εφευγες θα ενιωθες κομπλε;Ψευτοκαφριλα ειναι,να τη πεις μετα στις φιλες να γελατε αλλα σαν απαντηση τελειως ραντομ,για τον πουτσο και της αξιζουν κλωτσιες στο καλαμι με μαρτενς.
α, ναι, οκει, το πιασα…αν το εκλάβεις έτσι…
Μην απορρίπτεις όμως έτσι τα ράντομζ και τα καφρίλικα, τύπου ‘‘γιατί είμαι αρχίδω’’, ‘‘γιατί μπορώ’’, ‘‘έτσι θέλω’’, ‘‘απλά δεν σε γουστάρω’’. Κάποιοι δεν παίρνουν μπρος, είναι ο μόνος τρόπος να το κόψουν, μια ελπίδα ίσως ν’ αρχίσουν να πιάνουν ότι ναι, υπάρχει πιθανότητα να μη γουστάρεις, όσο και να stalkάρουν/βρίζουν/κλαίνε με puppy eyes δε θα βγει τίποτα. Όχι. Τίποτα.
Λιγότερο καφρίλικα, όταν υπάρχουν συναισθήματα στη μέση για κάποιον, είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι απλά δεν. Οπότε μια ραντομιά, απλά χαράσσει τα όρια.
Αν πάλι η κοπέλα το εννοούσε 100% sincerely ότι ‘‘δεν τα φτιάχνω μαζί σου γιατί είμαι κακιά και στους δύο μήνες θα θέλω να παρτουζιάσω τους κολλητούς σου/να σου κάψω το σπίτι/να βράσω το κεφάλι σου και να το κάνω σούπα έτσι και με κερατώσεις --και μην προσπαθήσεις να με πείσεις για την αγγελικότητα της ψυχής μου, απλά το ξέρω ότι ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ και δεν θα αρέσει’’…θα άξιζε αγάπες, λουλούδια και shakehands. Κάτι που βέβαια, επίσης δε θα μπορούσε να καταλάβει ο φίλος σου όσο ήταν τσιμπημένος μαζί της, rationally.
Σοβαρα πιστευεις οτι υπαρχουν αρκετες καργιολες που εχουν τετοια αυτογνωσια και μαλιστα νοιαζονται και να μην πληγωσουν το ταδε ραντομ αγορακι;