Βοήθεια για εύρεση κομματιών

γεια χαρα παιδια,
μου αρεσει πολυ το τραγουδι απο αυτην την διαφημιση ,αλλα δεν ξερω ποιο ειναι.μπορει καποιος να βοηθησει;

γεια σε ολους ειμαι καινουριος και θα ηθελα να με βοηθησετε με ενα κομματι…το ειχα ακουσει στο ραδιοφωνο στο 105.5 :stuck_out_tongue: και πηγαινε καπως ετσι στο ρεφραιν “μεεεην σουρ οβεν” και γενικα ηταν πολυ ωραιο και ξεσηκωτικο ροκ κομματι…αν το ξερει καποιος ας με βοηθησει σας παρακαλω το ψαχνω κατι χρονια το κομματι…:(:frowning:

Άκουσα μια καταπληκτική διασκευή του “how to dissapear completely” των radiohead, απο γυναίκα τραγουδίστρια, και το κομμάτι ξεκινάει με πιάνο… μετά μπαίνουν τα άλλα όργανα… το άκουσα να παίζει στην αρχή του video εδώ: http://www.greektube.org/content/view/96325/2/

Αν μπορεί κάποιος να μου το βρεί σε mp3 μορφή, ή απλά ρε παιδί μου, να ξέρω ποια/ποιοι έκαναν τη διασκευή… γιατί θα σκάσω αν δεν το βρώ! έχω φάει κόλλημα!!!

εκτώς του ότι θελω το κομμάτι που λέω απο πάνω…
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μου πει κάποιος αν μπορώ να κατεβάσω τσαμπέ απο κάπου όλη τη δισκογραφία Νίκου Παπάζογλου. (αυτό επείγει)

Αναζητώ και τρώω τα νύχια μου:

δεν είναι αυτό που θα όριζε κανείς ως “ροκ” ή “μέταλ”… αλλά βρε παιδιά, μου κόλλησε …

είναι low-tempo, με γυναικεία φωνητικά (και μάλιστα πολύ ωραία)
νομίζω πως λέει “…jaaaamais, jaaamais, jaamais eh eh” στο ρεφρέν…:confused:

δεν είναι καμιά τρελή φλωρία, αλλά μάλλον αρέσει γτ το ακούω συνεχώς ως μουσική επένδυση σε τηλεοπτικά βίντεοοο…

ξέρει κανείς ποιό είναι αυτό το τραγούδι???

εχω κολλησει με ενα τραγουδακι που σε καποια φαση λεει “my good old friend jolene” κ στο ρεφρεν συνεχιζει σπαραξικαρδικα "joleene joleeeeeeeenee…"κ οχι δεν ειναι το γνωστο της Dolly Parton.πρεπει να εχει σχεση με kingdom come k πρεπει να ειναι γνωστο γμτ.βοηθεια…

parinho7

stratovarius-forever is today

ευχαριστώ

Ρε παιδιά ένα κομμάτι ψάχνω χρόνια… Ήταν κ σε μια διαφήμιση με κάτι καραμέλες βουτύρου, τις Balou (άν θυμάμαι σωστά)

Πήγαινε έτσι:

Ooohh lord!
Moonlight On the Bayou, shining on the everglades…

ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων… Ήταν blues track. Η πλάκα είναι πως το’χω και σε mp3 το κομμάτι αλλά κ πάλι δε λέει καλλιτέχνη ή τίτλο κομματιού… Το μόνο που λέει είναι το όνομα του αρχείου “Louisiana.mp3” όπου “Louisiana” δεν ξέρω καν άν είναι όνομα καλλιτέχνη (π.χ. Louisiana Red) ή τίτλος κομματιού ή κομμάτι του τίτλου (π.χ. Louisiana Blues) Οι φίλοι π ασχλούνται με τα blues εδώ μέσα υπερ-παρακαλούνται να δώσουν μια βοήθεια γιατί έχει τραβήξει χρόνια αυτή η ιστορία κ το’χω ψάξει παντου (και στο internet). Ευχαριστώ πάρα πολυ! :slight_smile:

Download link (άν το θέλει κάποιος για να βοηθήσει κιολας):
http://rapidshare.com/files/369164180/Louisiana.mp3.html

E OXI!!! 8O8O8O8O8O
Αυτό το κομμάτι το ψάχνω κι εγώ (σε άλλη εκτέλεση όμως, ίσως λάιβ, δεν ξέρω) από το '93-'94 περίπου όταν το πρωτοάκουσα σε διαφήμιση του Southern Comfort.

Μπλουζάδες του φόρουμ χελπ άμεσα.
Χοπέτε ξηγήσου.

:lol:

Το πρόβλημα διάολε δεν είναι η υπερ-τιτανοτεράστια κομματάρα από μόνη της αλλά οτι είναι εξίσου υπερ-τιτανοτεράστια κ η ερμηνεία του τύπου! δεν υπάρχει αυτό το πράμα!! Είμαι σίγουρος πως κ εγώ κ ο Bleedin άν μάθουμε ποιός κερατάς είναι θα ορμήξουμε να ψάχνουμε κ άλλα από δαύτον… Ειδικά άν τα λέει όλα έτσι… 8O

Ντισκοποπάκηδες πηγαίνετε εδώ στο 6ο λεπτό που κανει η άλλη την γλώσσα πάνω κάτω και μου λέει κάποιος ποιο ειναι το κομμάτι που πάιζει απο πίσω! :smiley:

Θυμαται κανεις ποιανου τραγουδι ειναι το παρακατω βιντεοκλιπ: 80’s μεταλλας χωριζει/τσακωνεται με τη μεταλλουδα του,η οποια για να τον εκδικηθει παει σπιτι του κ του σπαει τα βινυλια,σκιζει τις αφισες(!)κλπ.Τελικως πεταει τη κιθαρα του απο το παραθυρο,αλλα αυτος φτανει κ προλαβαινει να τη πιασει…

?

Λοιπον, ψαχνω ενα κομματι ποζερικο (ετσι μου εκανε). Χαρντ ροκ το λεω εγω (απο αυτο το μελωδικο) που λεει συχνα Cry cry baby bye bye. Ή καπως ετσι :stuck_out_tongue: Το ξερω σιγουρα μα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω καλλιτεχνη.

Το cry baby των stray cats?http://www.youtube.com/watch?v=LfQ0-tLw5gI Καμια σχεση με poser βεβαια!

Oχι φιλε καμια σχεση. Ευχαριστω παντως! Anyone else?

Τιποτα:p Καμια ιδεα για το video clip που ψαχνω???προσπαθω να θυμηθω ενα χρονο τωρα τι ειναι κ δε μπορω κ πρεπει να’ναι κ γνωστο :wacko: :wacko: :wacko:

σε βρήκα . http://www.youtube.com/watch?v=VNamrB4JE98

Ωραιος ο Δισκοβολος! Αυτο ακριβως εννοουσα. Ειλικρινα εσπαγα το κεφαλι μου να το θυμηθω!