Έρωτας ω ρε

Είδα ότι ζήτας , ματζούνια και μαγικά από ινκας! Κοίτα από Ινκας δεν έχω κάτι , έχω από μεσοποταμία πλευρα… Αν γουσταρίζεις περαιτερω , σου προσφέρω τις μαγικές μου υπήρεσίες σε πολύ φιλική τιμή!8)

πόσα:-k

1 Μωβ μόνο επειδή είσαι εσύ!

σε κάνα 8μηνο που θα το’χω θα σε πω

Δέχομαι και πιστωτικές κάρτες, γραμμάτια και κάνω και πολλές ευκολίες…:stuck_out_tongue:

τι ερωτας ωρε … αυτος ο μαλακας με το τοξο ??? … α ναι … 14 φλεραρη και τα μυαλα στα μπλεντερια !!!
τεσπα εγω δεν ερωτευομαι … αγαπαω !!! αρα δεν υπαρχει αυτος ο τυπος για μενα .

φονιάς είναι ο καριόλης.

πραγματικά έχω αρχίσει να μισώ αυτούς που τους έρχονται όλα έτοιμα και δεν το εκτιμούν…

O ερωτας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.:roll:

Καντε χιππικο ερωτα και αγαπατε αλληλους λεμε!

Όλα με μέτρο…

τι έρωτας!!βαρέθηκα μετά το σημερινό,δεν αντέχω άλλο…με σας τις γυναίκες μας το βγάζετε ξινό…τι να πώ?:-s
μάλλον είμαι άτυχος…

ο έρωτας δεν είναι ντροπή.
λάθος της φύσης είναι.

Aμαν ρε μουρτζουφληδες!
Α δεν γουσταρω, δεν ειστε ερωτιαρηδες![-X

Η Αγια Βαλεντίνα ελάλησε…
:lol: :stuck_out_tongue:

ερωτιάρης με τον έρωτα μπροστά σου είναι εύκολο.
αμα τον κυνηγάς να δεις τι όμορφα που’ναι

Ναι, ο μονος εισαι νομιζεις που τον εχεις κυνηγησει.Ειναι να το αποφασισεις βασικα… ή συνεχιζεις το κυνηγι ξεροντας οτι καπου θα βγαλει και οτι αξιζει το συγκεκριμενο ατομο ή ξεκοβεις απλα

και δυσκολα.:-s

καλά Κατερίνα άμα σου πω τι έχω κάνει χαριν του έρωτος θα με καταλάβεις γιατί έχω βαρεθεί…:frowning:

αδυνατώ να βάλω λογική σ’αυτά,δεν είμαι γυναίκα.

Το “δεν ειμαι γυναικα” δεν ισχυει.Ειναι στον χαρακτηρα του ανθρωπου κατα ποσο λογικη βαζει στον ερωτα.

Anyway, ελπιζω να αξιζει η συγκεκριμενη που της εχεις δωσει τοσο προσοχη.Το κακο δεν ειναι να ερωτευτεις, το κακο ειναι να δωσεις προσοχη στον λαθος ανθρωπο.:wink:

Το κακο ειναι οτι δεν την ελεγχεις την καρδια. Μπορεις ομως να ελεγξεις τα υπολοιπα. Σε μικρο ή μεγαλο βαθμο αναλογα τον χαρακτηρα.

πολλες φορες ο πολυς ο ελεγχος ειναι που τα γαμαει ολα.