Είδα ότι ζήτας , ματζούνια και μαγικά από ινκας! Κοίτα από Ινκας δεν έχω κάτι , έχω από μεσοποταμία πλευρα… Αν γουσταρίζεις περαιτερω , σου προσφέρω τις μαγικές μου υπήρεσίες σε πολύ φιλική τιμή!8)
πόσα:-k
1 Μωβ μόνο επειδή είσαι εσύ!
σε κάνα 8μηνο που θα το’χω θα σε πω
Δέχομαι και πιστωτικές κάρτες, γραμμάτια και κάνω και πολλές ευκολίες…
τι ερωτας ωρε … αυτος ο μαλακας με το τοξο ??? … α ναι … 14 φλεραρη και τα μυαλα στα μπλεντερια !!!
τεσπα εγω δεν ερωτευομαι … αγαπαω !!! αρα δεν υπαρχει αυτος ο τυπος για μενα .
φονιάς είναι ο καριόλης.
πραγματικά έχω αρχίσει να μισώ αυτούς που τους έρχονται όλα έτοιμα και δεν το εκτιμούν…
O ερωτας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.:roll:
Καντε χιππικο ερωτα και αγαπατε αλληλους λεμε!
Όλα με μέτρο…
τι έρωτας!!βαρέθηκα μετά το σημερινό,δεν αντέχω άλλο…με σας τις γυναίκες μας το βγάζετε ξινό…τι να πώ?:-s
μάλλον είμαι άτυχος…
ο έρωτας δεν είναι ντροπή.
λάθος της φύσης είναι.
Aμαν ρε μουρτζουφληδες!
Α δεν γουσταρω, δεν ειστε ερωτιαρηδες![-X
Η Αγια Βαλεντίνα ελάλησε…
:lol:
ερωτιάρης με τον έρωτα μπροστά σου είναι εύκολο.
αμα τον κυνηγάς να δεις τι όμορφα που’ναι
Ναι, ο μονος εισαι νομιζεις που τον εχεις κυνηγησει.Ειναι να το αποφασισεις βασικα… ή συνεχιζεις το κυνηγι ξεροντας οτι καπου θα βγαλει και οτι αξιζει το συγκεκριμενο ατομο ή ξεκοβεις απλα
και δυσκολα.:-s
καλά Κατερίνα άμα σου πω τι έχω κάνει χαριν του έρωτος θα με καταλάβεις γιατί έχω βαρεθεί…
Το “δεν ειμαι γυναικα” δεν ισχυει.Ειναι στον χαρακτηρα του ανθρωπου κατα ποσο λογικη βαζει στον ερωτα.
Anyway, ελπιζω να αξιζει η συγκεκριμενη που της εχεις δωσει τοσο προσοχη.Το κακο δεν ειναι να ερωτευτεις, το κακο ειναι να δωσεις προσοχη στον λαθος ανθρωπο.
Το κακο ειναι οτι δεν την ελεγχεις την καρδια. Μπορεις ομως να ελεγξεις τα υπολοιπα. Σε μικρο ή μεγαλο βαθμο αναλογα τον χαρακτηρα.
πολλες φορες ο πολυς ο ελεγχος ειναι που τα γαμαει ολα.