Έρωτας ω ρε

Κοιτα, δεν το εχω ξαναδει με την οπτικη σου γωνια αλλα νομιζω οτι μου εχει τυχει.Ξερεις να ειμαι με καποιον που δεν ειναι καθολου του γουστου μου (σαν χαρακτηρας παντα!).Ισως και να ειναι ετσι, δεν ξερω.

Παντως διορθωνω αυτο με τον πρωτο ερωτα (ξανα) και το λεω καλυτερα πρωτη αγαπη…
Η πρωτη αγαπη δεν ξεχνιεται ποτε.Αυτα.

όντως αυτό που λέει η lunatic ισχύει μπερδεύονται τα πραγματικά συναισθήματα με τα πλασματικά…γιαυτό (γνώμη μου) σχέσεις 19 - 23 ε και μέχρι 25 δεν κρατάνε…μέχρι τώρα για σεπτέμβριο έχω 3 χωρισμούς φίλων με 2-3 χρόνια σχέση…έφυγε ο έρωτας και μετά…:-s :-s

Κοιτα, τα πλασματικα συναισθηματα δεν νομιζω να εχουν μεγαλη σχεση με τις σχεσεις των φιλων σου.Χωρις να ξερω προσωπα και καταστασεις, για να μεινουν στην ηλικια που ανεφερες τοσα χρονια σε μια σχεση σημαινει οτι υπηρχε αγαπη (λεω εγω τωρα). Γι’αυτο και ειπα οτι σε μικρες ηλικιες μπορεις να αγαπας τον ανθρωπο σου αλλα δεν σε κραταει αυτο γιατι δεν εχεις κλεισει κυκλους στη ζωη σου για να ανοιξεις αλλους.

(Πολυ αναλυση επεσε!Βαρεθηκα!Looool!)

Χαλαρώστε…ο χειμώνας δεν έχει έρθει καλά - καλά! :stuck_out_tongue: :wink:

Ap’ta kalytera tragoudia tou album. Erwtas einai ayto to eyxaristo titivisma pou exeis synexeia sto myalo sou me to pou xypniseis otan ola pane kala kai otan den pane ayto pou den s’afinei na kaneis tipota, oute na koimitheis…

όποιος βλέπει τον έρωτα με αρκουδάκια και καρδούλες να πάει να δουλέψει στον καρδιολογικό τμήμα του αρκτούρου.

Staring into space,
One thing on my mind,
I’ve been trying to drown
The thought of you
By drinking too much wine…

πώς κάνεις μία να σε ερωτευτεί?
πείτε μαντζούνια και αρχαίες συνταγές των ινκας μέχρι ράνια θρασκιά κοιτάω μπροστά

ενα cd τον scorpions χρειαζεσε!:lol: :lol:

ποιο?:-s

οχι το lonsome crow παντως! :lol: :lol:

Καλά θα ήταν να είχε κάποιος την απάντηση…

Είναι πολύ απλό. Τη ρωτάς με ποιον είναι ερωτευμένη. Αν είναι με κάποιον, πας και φτιάχνεις μία ίδια μάσκα και είσαι πλέον αυτός…Σίγουρη λύση.

Αν δεν είναι, πήγαινε αλλού :stuck_out_tongue:

+10000000000

Σας παραπέμπω στην sig μου :lol:

Θα σου πω εγω!Η ΠΕΙΡΑ!#-o

Καταρχην, δεν μας εχεις πει, αν εχει αλλον ή οχι.
Δεν μας εχεις πει, αν εχεις κανει κινησεις ή οχι.
Δεν μας εχεις πει, αν κανει εκεινη κινησεις ή οχι.

Ενημερωσε μας, για να σου δωσουμε και σωστη συμβουλη (πως θα γινει!).

Να είαί άνετος κ να τις δείχνεις οτι κ να σε φτυσει κλαίν…Ψαρώνουμε με κάτι τέτοια…Της αρεσεις καθόλου btw…?

Toν προσβαλεις και θα γινουμε οχτροι.Δεν υπαρχει γυναικα που να μην της αρεσει ο ρουντης.

Εδω κι εγω τον αγαπαω κολασμενα:-s

Προς Θεού…Δεν προσέβαλα κανέναν …Απλή ερώτηση κρίσεως …να δούμε απο τη βάση ξεκινάμε…

H βαση λοιπον ειναι “Ποσο της αρεσεις?” και οχι “Της αρεσεις καθολου?”

Οταν μου γνωρισει καμια καλη Σκορπιονιστρια θα πω την αληθεια και τοτε θα ξανακανουμε αυτο το διαλογο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ μετά το party της Παρασκευής δηλώνω φανατικός σκορπιονιστής πάντως…:lol: 8)

ρε γενικά ρε,δε θα απλώσω τα προσωπικά σαν τον τραχανά στο φόρουμ:lol: :lol: :lol: :lol: