Έρωτας ω ρε

Καλά ,μεγαλώνοντας ΟΟΟΛΟΙ MAΣ θα καταλάβετε(ουμε) οτι ο έρωτας είναι καλός κ άγιος όσο κρατάει αλλα αν ήταν τόσο σημαντικός θα καρατούσε για πάντα…Σας ξενέρωσα καθόλου ή θέλετε κ άλλο? ΧΑΧΑΧΑΧΑ:twisted: :smiley: :stuck_out_tongue:

Κάποιος είπε πως ο Έρωτας για μια στιγμή κρατά
Αύριο βράδυ θα’ναι αργά…

Realistic…(αλλώστε τα καλά κρατάνε λίγο…)

:wink: 8)

ούτε η ίδια η ζωή δεν καρατάει για πάντα…
εξαιτίας του έρωτα αναπαράγεται και διαιωνίζεται και το ανθρώπινο είδος…

βέβαια,η γενικότερη νοοτροπία των “αγαπούληδων” έχει αλλοιώσει και ξενερώσει το όλο πράγμα…πφ…

:wink: 8)

ερωτας ειναι να ξαπλωνεις στο κρεβατι κ αντι να σκεφτεσε οτι της/του “αλλαζεις το μπουζι” , ειστε μαζι σε πανεμορφο μερος αγκαλια κ χαζευετε ενα υπεροχο ηλιοβασιλεμα.

κ μετα της/του αλλαζεις λαδια μπουζι μην σου πω κ μηχανη ολοκληρη:lol: :stuck_out_tongue:

“It’s only when I lose myself in someone else that I find myself”
Depeche mode
Δυστυχώς κρατάει λίγο γιατί έρωτας είναι να παραβλέπεις τα ελατώματα του άλλου κ όταν περνάει βγαίνουν όλα στη φόρα…και μετά έρχεται το ξενέρωμα…Μαλλον πρέπει να γραψω στο αντικαψουροτοπικ εγώ…:slight_smile: :smiley: 8)

βασικά,όταν ανακαλύπτεις τα σταβά του άλλου,αν είσαι ερωτευμένος,αρχίζεις και τα αγαπάς ένα ένα…

βασικα ο ερωτας σε τυφλωνει! δεν βλεπεις πολλα πραγματα! κ μολις περασει η επιρια του φαρμακου αρχιζει κ ανεβαινει ο πυρετος!

Too late…Been locked

:lol: :

Φτοουυυ#-o :slight_smile:

Εμενα δεν με ξενερωσες, ισα ισα ειπες κατι πολυ σωστο και αλλαζω λιγο το post σου,λεγοντας “αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικος οσο η αγαπη γι’αυτο δεν κραταει για παντα!”:wink: :wink:

Αχαχαχαχα!Making love etc… Ναι, ειναι απο τις πιο ωραιες στιγμες που μπορει να ζησει ενα ζευγαρι.

Μεχρι στιγμης δεν ξερω τι να πρωτοαπαντησω στο ερωτημα τι ειναι ερωτας… ποια στιγμη να πρωτοδιαλεξω για να τον χαρακτηρισω… μαλλον δεν θα απαντησω.Lol!:stuck_out_tongue:

[QUOTE=Soul_thorn;224674]Εμενα δεν με ξενερωσες, ισα ισα ειπες κατι πολυ σωστο και αλλαζω λιγο το post σου,λεγοντας “αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικος οσο η αγαπη γι’αυτο δεν κραταει για παντα!”:wink: :wink:
+10000 γιαυτό και γω θα προσθέσω ότι ο έρωτας είναι ένα κομμάτι της αγάπης , σε βοηθάει να αγαπήσεις τον άλλο και να έχεις διάθεση να την / τον μάθεις και να περάσεις περισσότερα μαζί της / του…

Eτσι ειναι!Μπορει η αγαπη να ειναι ουσιαστικο συναισθημα αλλα ιδιως σε μικρες ηλικιες (μεχρι 27-28 ας πουμε) η αγαπη δεν μπορει να κρατησει μια σχεση αν δεν υπαρχει ερωτας και παθος, δυστυχως!Αν σβησει ο ερωτας, σβηνει και η σχεση.Ο νεος ανθρωπος θελει νεες εμπειριες…
Διαβαζα σε εφημεριδα μια συνεντευξη περι τις ερωτικες σχεσεις και ηλικιων τελος παντων και την ρωταει ο δημοσιογραφος: Γιατι οι περισσοτεροι αντρες μενουν εργενηδες και πολυ μετα την ηλικια των 30?
και απανταει εκεινη: Γιατι δεν παντρευτηκαν τον πρωτο ερωτα της ζωης τους και αναζητησαν καινουριες εμπειριες που καμια δεν ηταν σαν την πρωτη.

(Το πηγα λιγο αλλου αλλα okay!)

έτσι είναι, ίσως φταίει η συναισθηματική ανωριμότητα…σε κατάλαβα που το πήγες :wink: , σαν τον πρώτο έρωτα
τίποτα άλλο δεν είναι…αλλά ακόμα απιμένω στην αγάπη…τα ξεπερνά όλα…

Eιναι η φυσιολογικη εξελιξη του ανθρωπου.Δεν θα ειναι ολοκληρωμενος καποιος που θα παντρευτει απο τα 22 ας πουμε γιατι δεν θα εχει ζησει το διαφορετικο.Οπως επισης ενας 28αρης και ενας 30αρης δεν θα ειναι το ιδιο ενθουσιωδης με εναν 20αρη.Βασικα ναι, μιλουσα για τον πρωτο ερωτα αλλα το εννοω κυριως σε συνδυασμο με αγαπη.Δηλαδη η πρωτη σου αγαπη… Για παραδειγμα ο πρωτος μου ερωτας δεν ηταν η πρωτη αγαπη… Καπως ετσι!:wink:

Αν παντρευόμασταν τον πρώτο έρωτα θα χωρίζαμε πολύ πιο νώρις απο οσο θα περιμέναμε…Στον πρώτο έρωτα δεν είσαι ερωτευμένος με τον άλλο αλλα με την ιδέα του έρωτα…:stuck_out_tongue: Και κατα παράδοση ο μόνος έρωτας που κρατάει για πάντα είναι ο ανεκπλήρωτος ή ο προδωμένος…
Και επειδή δε θέλω να είμαι απόλυτη πάντα υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις8)

Σαν πολυ τα αναλυουμε τα πραγματα και χανεται η μαγεια μου φαινεται… :stuck_out_tongue:

Τι εννοεις ακριβως “ερωτευμενος με την ιδεα του ερωτα” ?

Eννοώ οτι είσαι πιο πολύ ερωτευμένος με τα συναισθήματα που σου προκαλεί το άλλο άτομο(και είναι πρωτόγνωρα) παρα με το άλλο άτομο αυτο καθ αυτό…Δε σου έχει τύχει?

Βασικα η Lunatic εχει απολυτο δικιο. Πχ. ο πρωτος δικος μου ερωτας ηταν με ατομο που δεν ταιριαζαμε ουτε κατ’ ελαχιστον…