Έρωτας ω ρε

Αυτο ειναι τοπικ για τον ερωτα. Δεν ειναι το “μου τη σπαει…”!

αχ…ερωτας…!

Δεν μετραει οταν ερωτευεσαι τον εαυτο σου ρε :stuck_out_tongue:

η αληθεια ειναι πως με θαυμαζω !!!:smiley:

πλακα κανω ρεεεεεεεεεεεε:lol: :lol: #-o :lol: :stuck_out_tongue: #-o :lol:

Ω καλά τι μου θύμισες τώρα… δεν είναι απλή ξενέρα, είναι δολοφονικές τάσεις… :stuck_out_tongue:

ακριβως!

Eχεις σκεφτει οτι η συμπεριφορα του αλλου μπορει να οφειλεται σε δικα μας λαθη?

Γενικά,αν σε κάθε κακή στιγμή σχέσης,σε κάθε “αποτυχία”,κοιτούσαμε και βρίσκαμε πραγματικά τα δικά μας λάθη,θα είχαμε ένα λόγο να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι και να ξυπνάμε ακόμα ηρεμότεροι…

:wink:

Δε νομιζω να εννοει αυτο. Νομιζω εννοει πως κατι που μας αρεσει στον αλλον αλλαζει, χωρις να οφειλεται σε εμας, απλα αλλαζει ο ιδιος, και τοτε ερχεται η ξενερα.

Oχι.Εννοω πως αυτο που μας αρεσει στον αλλο αλλαζει καποια στιγμη εξαιτιας λαθος δικης μας συμπεριφορας

είναι υποτιμητικό για τον άλλον να ερωτευτείς απλά “κάτι” στην συμπεριφορά του…έτσι ερωτεύεσαι?

Δεν ειναι καθολου υποτιμητικο. Ερωτευεσαι το συνολο που παρουσιαζει καποιος, το ατομο του, την ισορροπια ολων των χαρακτηριστικων που σε ενθουσιαζουν…αν κατι αλλαξει δε θα σταματησεις να εισαι ερωτευμενος, απλα θα φας μια μικρη ξενερα. Δεν ειναι οτι τον αγαπας για να ειναι υποτιμητικο

ξέρω ότι αν είσαι ερωτευμένος,δεν τρως ούτε ξενέρα ούτε τίποτα.
μάλλον έχουμε μπερδέψει τον έρωτα με το “μου αρέσει αυτός/ή”

Αυτό, αλλο πράγμα ο έρωτας…

Συμφωναω. Και βασικα οταν εισαι ερωτευμενος/η δεν υπαρχει “κατι” που να μην σ’αρεσει…

οχι φυσικα, για ερωτα λεω οχι για το “μου αρεσει” η “γουσταρω”…οπως θα ξερεις τοτε ο ερωτας καποια στιγμη τελειωνει. μερικες φορες αυτο λοιπον να ειναι η αρχη.

οχι δεν υπαρχει, ομως αν αλλαξει κατι στον αλλον, τοτε θα υπαρχει!

αυτό το “ο έρωτας κάποια στιγμή τελειώνει” μού δίνει στα νεύρα.
τελειώνει για σοβαρούς λόγους,δε γίνεται να αλλάξει κάτι απλά στη συμπεριφορά του άλλου.
εμείς αλλάζουμε,δεν τελειώνει ο έρωτας έτσι…

τι σου τι δινει δεν καταλαβα, αληθεια ειναι. εσυ μενεις αιωνια ερωτευμενος με ενα προσωπο;…
τελειωνει η σχεση για σοβαρους λογους, οχι το συναισθημα. το εντονο συναισθημα, απλα σταματαει καποια στιγμη. δεν ειπα οτι θα σταματησεις να εισαι ερωτευμενος αν αλλαξει κατι στον αλλον, αλλα σιγουρα θα προτιμας οπως ηταν πριν, γιατι αυτο που αλλαξε ηταν στοιχειο του χαρακτηρα που ησουν-εισαι ερωτευμενος…