Έρωτας ω ρε

Στον χαρακτηρα ειναι ρε. Μερικοι μεσα σε 1 στιγμη μπορει να ξενερωσουν τελειως με κατι που θα καμει ο αλλος ή αμα αλλαξει κατι που εκαμε ή χασει κατι που ειχε και μας αρεσε σ’αυτον… κι ας ηταν τρελα ερωτευμενοι. Αλλοι ειναι πιο δυσκολοι. Στο τελευταιο ποστ συμφωνω με το Τσαρουχι.

Παιδιά τι λέτε??Δε σε καθιστά τόοοοοσο τυφλό ο έρωτας…βλέπεις και πράγματα που ενδεχομένως να μη σ’ αρέσουν.Είναι όμως μέρος του πακέτου,που ως γνωστόν παίρνεις ολόκληρο…
Επιπλέον τπτ δε γίνεται μαγικά…ο έρωτας χρειάζεται δουλειά…και μερικές μέρες χρειάζεται χμμ πολύυυυυ δουλειά…
Τώρα αν κατάλαβα καλά αυτό που σταματάει να υφίσταται και τρως την ξενέρα είναι η τρελή γλύκα του πρώτου καιρού…αλλά let’s face it.Mια σχέση δε θα είναι ΠΟΤΕ όπως ήταν τους πρώτους 4 μήνες.Δε γίνεται.things progress and we can only move forward.Αλλά αν είμαστε τυχεροί,όλα αυτά εξελίσσονται σε κάτι καλό,something worth working for…
Note: take it from me,i 'm in a 5year long relationship.

εγώ αυτό το απ’τη μια στιγμή στην άλλη δεν το λέω έρωτα πάντως

omg 4 μήνες…τα πράγματα για μένα δεν είναι ποτέ όσο καλά όσο ήταν τα πρώτα λεπτά…

ναι,τώρα υπάρχει κι επίσημο χρονογράφημα με deadline

Δηλώνω ερωτευμένη με τον ίδιο άνθρωπο από το 1998! ¨Οποιος θέλει το πιστέυει! Εχώ προσπαθήσει να προχωρήσω στην Ζωή μου, αλλά και που έχω κάνει και άλλες σχέσεις και μου αρέσουν διάφοροι κατα καιρούς, Αυτός είναι ο έρωτας της ζωής μου.Τώρα στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει…

Όχι, καλά κατάλαβε ο Τόλκης. Δε θα έλεγα όμως ότι είναι λάθος δικό μου ή του άλλου. Ίσως ούτε καν “λάθος”. Μια οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων μπορεί με τον καιρό να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό ως προς τις συμπεριφορές κλπ… είναι φυσιολογικό.

Εννοώ να είσαι γενικότερα ερωτευμένος με ένα άτομο (κι αυτός με σένα)… Αν αλλάξει η συμπεριφορά του προς εσένα, δεν ξενερώνεις; :-k :?

άλλο να αλλάξει η συμπεριφορά του προς εσένα,άλλο να αλλάξει ένα στοιχείο που έχεις “ερωτευτεί” και να ξενερώσεις.
:wink:

Ναι αλλά στην αρχή ένα στοιχείο του άλλου δεν προσέχουμε,το βάζουμε ως αυτό μέσα απ’ το οποίο αξιολογούμε τον άλλο,οπότε και αυτό ερωτευόμαστε?

Βασικα δεν ειναι οτι δεν το προσεχουμε…μαλλον το παραβλεπουμε γιατι το καλυπτουν ισως τα υπολοιπα που εχουμε βρει στον συγκεκριμενο ανθρωπο…και ναι…αν καμια φορα αυτο το συγκεκριμενο στοιχειο που εχουμε οπως ειπα αφησει στην ακρη υπερβει τα υπολοιπα τοτε…αρχιζουν τα δυσκολα για την σχεση και πραγματικα ξενερωνεις με το ατομο αυτο…

AΠΛΑ σε προσκυνω.:bow:

Κοιτα, εν μερει στεκει αυτο που λες αλλα για να το κανουμε πιο απλο γιατι απο την πολυ αναλυση, μπερδευτηκαμε…:stuck_out_tongue: Οταν εισαι ερωτευμενος με καποιον, το συνηθισμενο ειναι να μην ξενερωνεις με σχεδον τιποτα.Παρολ’αυτα υπαρχουν καποια πραγματα που λατρευεις πανω στον αλλον και καποια που σε πειραζουν και να τα παραβλεπεις διοτι πολυ απλα εισαι ερωτευμενος.:wink:

Η μια στιγμη στην αλλη θεωρειται “ενθουσιασμος” (αν αυτο θες να πεις).
Οταν ομως διαπιστωσεις οτι εχετε την περιβοητη χημεια, τοτε αρχιζεις να χτιζεις τα θεμελια για να αναπτυχθει ο ερωτας.

(Πολυ ερωτιαρικο topic ρε παιδια.Κουραστηκα!:lol: )

έτσι είναι,αμα πήζω στον έρωτα όλη μέρα,ανοίγω τέτοια τοπιξ.8)

:wink:

Διαβαζοντας τα περισσοτερα ποστ, αυτο που βλεπω ειναι οτι ερωτας για τον καθεναν μας ειναι κατι διαφορετικο. Βασικα, για μενα που εχω ερωτευτει 3 φορες, καθε φορα εγινε με διαφορετικο τροπο. Τη μια ηξερα την κοπελα χρονια και μου σκασε ενα βραδυ που την ειδα στον υπνο μου. Την αλλη ηταν κατακουτελα, απο το πρωτο δευτερολεπτο που την ειδα. Την τριτη χτιστηκε (σχετικα γρηγορα) μεσω της σχεσης μας…

Οσο αφορα το πως περναει ο ερωτας και παλι υπαρχουν διαφοροι τροποι και λογοι. Εξαρταται αλλωστε αν καναμε σχεση με το συγκεκριμενο ατομο η οχι. Αν οχι, τοτε καποια στιγμη περναει, μαλλον οταν βρεθει κατι καινουριο στον δρομο μας. Μπορει και οχι βεβαια (οπως ειπε κ η witch). Αν τωρα ειμαστε σε σχεση, τοτε με τον καιρο κι αφου ο ενθουσιασμος περασει ισως αρχισουμε να ανακαλυπτουμε πραγματα που δεν μας αρεσουν στον αλλον. Μπορει απλα να βολευτουμε και να μην δωσουμε στη σχεση οσα μπορουμε. Μπορει απλα να βαρεθουμε και να ψαξουμε κατι καινουριο…

με το χρώσταγες ένα τέτοιο,για αυτό κάμω τα στραβά μάτια

ιδού------>:?

Αυτο ειναι στραβο στομα…

σωστός…
μου’χει συμβεί ε

να με βαρεθούν και να ψάξουν κάτι καινούριο

πάντως έίναι πολύ ύπουλο πράγμα ο έρωτας γιατί σε κάνει να μην εξατάζεις τα πράγματα λογικά και πολλές φορές χάνεται και η αξιοπρέπεια και ο “καλός” εγωισμός αν θέλεις να κερδίσεις κάποια ή αν στην σχέση η άλλη είναι απαιτητική…

Ουφ αυτός ο έρωτας με έχει κουράσει, δεν αντέχεται να σου λείπει τόσο ο άλλος έστω και για μια ώρα απουσίας ναουμ. Σπαστικό [-X

Εμένα γιατί μου αρέσει αυτό? Καλό δεν είναι να μη στα σπάνε που και που?

Όχι, εγώ λέω ότι ο Μπαλτάς μου λείπει ακόμα κι αν έχω να τον δω μια ώρα. Από την άλλη καλό είναι να λείπει και λίγο γιατί όλη μέρα μαζί θα σκοτωνόμασταν :stuck_out_tongue: Οπότε μάλλον καταλήγω στο ότι έχεις δίκιο.