:lol::lol::lol::lol:
δεν είχα δεί την φώτο.
μεγαλοπρεπέστατο το φάσκελο πάντως.
:lol::lol::lol::lol:
δεν είχα δεί την φώτο.
μεγαλοπρεπέστατο το φάσκελο πάντως.
^^ το παλικάρι για 25 μέτρα μούτζωνε τους πάντες που ήταν στα επίσημα στην παρέλαση της λαρισας…
πρόβλημα δεν είναι οι παρελάσεις ούτε ο μιλιταρισμός. με τους επισήμους κάντε ό,τι θέλετε, αλλά απ’την στιγμή που εμποδίζετε τις παρελάσεις (παράδειγμα θεσσαλονίκη), θέλω να σας δω μετά όταν θα εισβάλλουν οι τούρκοι στην ελλάδα πως θα αντιδράσετε και σε ΠΟΙΟΝ.
Να πας εσυ να αντιδρασεις.
δε το λες σοβαρά αυτό ε?
Οταν εμποδιζονται παρελασεις δηλαδη, μειωνεται η αποτελεσματικοτητα της αντιδρασης μας σε πιθανη εισβολη απο τους Τουρκους? :-k
θα παρεξηγηθούν οι προγόνοι μας και δεν θα πολεμήσουν
για την ακρίβεια αυτοί που εμπόδισαν τις παρελάσεις ήταν της αριστεράς και διάβασα ένα φυλλάδιο που μοίρασαν το οποίο λέει διάφορα κουζουλά. όπως να μην γίνονται παρελάσεις γιατί αυτό οδηγεί στον μιλιταρισμό, να γίνονται διαδηλώσεις παντού και να δέρνουν τα ματ. με λίγα λόγια δλδ ρίξτε το κράτος και κλείστε τα σύνορα να γίνουμε αλβανία. δεν θέλω α επεκταθώ παραπέρα. την άποψη μου ήθελα να αναφέρω, απλά αυτό που προανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου απευθυνόταν σε αυτούς.
Βασικα πιο πολλα κουζουλα απο αυτα που μας γραφεις εσυ οτι δηλαδη δε θα αντισταθουμε στους Τουρκους αν κατργησουμε το μιλιταριστικο βαδην δεν παιζει να εγραφε. No offence κιολας. Και που κολλαει το κλεισιμο των συνορων με τις διαδηλωσεις δεν το καταλαβαινω. Εχεις μπερδευτει αρκετα μου φαινεται.
με τις διαδηλώσεις δεν έχει καμιά σχέση, στο 2ο ποστ μου μίλησα γενικότερα! η αριστερά θέλει να καταστρέψει τη κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. αμα διαβασεις τι λενε αυτα θα δει. αυτο με το κλεισιμο των συνορων συμπέρασμα είναι που έβγαλα από αυτά που διάβασα σε φυλλάδιο. και το σύνδεσα με αυτό το θρεντ γιατι αυτοι της αριστερας εμποδισαν την μεγαλη παρελαση στην θεσσαλονικη!
βγάλε τον κουβά του πλαγκντόν απτο κεφάλι πλζ. μικρό παιδί είσαι:!:
Πωπωπω κακο που μας βρηκε. Αυτοι οι βρωμο αριστεροι που λενε ολα αυτα τα κακα πραγματα εναντια στην κυβερνησαρα μας, εμποδισαν την ΛΑΜΠΡΗ παρελαση του ΛΑΜΠΡΟΥ μας στρατου? Πως θα συνεχισει η Ελλαδα την πορεια της τωρα? Με τι δυναμη θα πορευθει μεσα στους σκοτεινους αυτους καιρους (για τους οποιους φυσικα φταινε οι κακοι αριστεροι που κατακρινουν την κυβενρηση) χωρις την πορεια της 28ης?
Πλακα μας κανεις δεν παιζει
Και για την ενημερωση σου, η παρελαση μια χαρα εγινε αν και με καπως ανορθοδοξο τροπο. Εκτος και αν εσυ εισαι στρατοκαυλος και χαλαστηκες που δεν ειδες τανκς και τους πολιτικους. Τιποτα που μια καλη ταινια δε μπορει να διορθωσει.
#-o#-o#-o
πιθανή εισβολή απο Τούρκους…
Κατάργηση του μιλιταρισμού…
κακιά αριστερά…
θα γίνουμε Αλβανία…
Σταμάτα να βλέπεις τις εκπομπές του Άδωνη
με το τελευταίο γέλασα ομολογώ
κατ’ αρχήν να πω πως δεν αναφέρομαι συγκεκρμένα για τις παρελάσεις και δεν λέω πως αν δεν γίνει παρέλαση θα καταστραφεί η χώρα μας. και δεν απευθύνομαι σε σας που είστε αντίθετοι στις παρελάσεις. ντάξει μαλακία μου που 'γραψα εδώ για το θέμα περί αριστερών.
απλά να μην γίνομαστε και σύμφωνοι με την αριστερά που εμπόδισε την παρέλαση γιατί αυτή λέει χίλιες δυό πίπες που της κατεβαίνει στο κεφάλι και δεν έχει ιδέα τι επιδιώκει. αυτοί επιδιώκουν τν καταστροφή και δεν βοηθάει την κατάσταση ώστε να φύγουμε από το πρόβλημα που μας περιβάλλει άσχετα ποιος το προκάλεσε.
ΟΥΥΥΥ ΚΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΥΥΥ ΣΙΞ ΧΑΝΤΡΕΝΤ ΣΙΞΤΙ ΣΙΞ
brainwash alert
σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ είναι.
fixed!
Δάκρυσε ο πρόεδρος…ας του πει κάποιος ότι εκεί έξω ο κοσμάκης κλαίει απο τα καμώματα τους!
Ελπίζω να είναι κατανοητό πάντως ότι οι χτεσινές κινητοποιήσεις στους τόπους των παρελάσεων δεν είχαν, τελικά, ως αντικείμενο την κατάργηση των παρελάσεων, αλλά τη διαμαρτυρία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και (εδώ είναι το ζουμί) έβαλαν στο στόχαστρό τους την υποκρισία του να τιμάνε, υποτίθεται, την εθνική επέτειο και το “όχι” στο φασισμό, οι υπουργοί και οι βουλευτές των κομμάτων που καταδικάζουν το λαό στη φτώχεια για να μη χάσουν λεφτά οι ξένοι δανειστές μας.
Αυτή είναι η σύνδεση, με αντιφατικό τρόπο προφανώς, της σημερινής κατάστασης με το συμβολισμό της εν λόγω εθνικής επετείου.
Με άλλα λόγια τα περί “προδοτών” είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.
Συμβολικές κινητοποιήσεις ενάντια είτε στο θεσμό των παρελάσεων, είτε στο περιεχόμενο που αυτός απέκτησε με τα χρόνια υπό την αιγίδα των πολιτικών ηγεσιών αυτού του συστήματος, γίνονταν μια ζωή. Οι χτεσινές κινητοποιήσεις ΔΕΝ ήταν τέτοιες. Ήταν εντελώς ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ.