σόρρυ παίδες, έκανα λάθος συνειρμό…
η ελλαδα είναι ελληνική ρε :lol:
Κάνεις λάθος, αν το γαρνίρεις με σαλατούλα και ριζάκι, τρώγεται μια χαρά.
Τι ακριβώς δεν θα πάρεις;
Ωραίο τραγουδάκι πάντως (old time classic :p), το τραγουδούσαμε στο κέντρο θυμάμαι.
Τι ωραίες εποχές… :roll: :?
Άλλοι το τραγουδάνε, άλλοι το τρώνε (συνήθως αμάσητο), άλλοι το καπνίζουν! Για όλους έχει ο μπαξές.
Αποθέωση της “περήφανης Ελληνοπρέπειας” η φωνή που ακούγεται στο 3:49 να φωνάζει σε έναν εύελπι “Μπράβο παληκάρι μου, μπράβο [B]πασά[/B] μου!” :lol::lol:
Και εμάς μας έβαζαν :roll: αλλά οι Γαύροι καταλήγαμε να αλλάζουμε λίγο τα λόγια! :lol:
Ο topic starter δεν αναφέρει στο αρχικό του post αν εννοεί τις στρατιωτικές ή τις μαθητικές παρελάσεις.
Ψηφίζω ναι, να καταργηθούν, αν εννοεί τις μαθητικές παρελάσεις. Τα παιδιά δεν είναι στρατιώτες να μαθαίνουν βήμα και να χαιρετούν “επισήμους”.
Όσον αφορά τις στρατιωτικές προσωπικά δεν μ’ενοχλούν. Ειδικά αν τις βλέπουμε σαν έναν τρόπο ν’αποδώσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες πολέμων.
Ο τοπικ σταρτερ αφησε πεδιο ελευθερο…
Οκ γι’αυτό ανέφερα και τα 2 είδη.
Aπίστευτα θλιβερό θέαμα η όλη φάση πάντως.Πόσο σκατά μπορούν να σου κάνουν το μυαλό ρε γαμώτο??Μιλάμε για νέους ανθρώπους.Κρίμα πραγματικά.
“Είναι μία βρωμοδουλειά που κάποιος πρέπει να κάνει” που λένε και οι Faith No More!
Kαι δεν ξέρω αν γίνεται και αλλιώς, σε όλες τις χώρες η στρατιωτική εκπαίδευση -ειδικά των μονίμων- περιλαμβάνει γερές δόσεις πλύσης εγκεφάλου…
Για αυτό και “ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε στους στρατιωτικούς”