Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται

συνοψίζω:
1)όλα εδώ πληρώνονται…
2)η ζωή είναι μία ρόδα και γυρνάει και στην θέση μου θα έρθει και αυτή ή αυτός που μου την έκανε
3)πάντα αυτός/ή που κα΄νει την πο%στιά το πληρώνει πιο ακριβά…
θα ήθελα να εκδικηθώ αλλά κα΄ποιοι καλοί άνθρωποι μου είπαν πως δεν αξίζει να φαρμακώνω την ψυχή μου και να χαλάω ψυχική ηρεμία για μαλάκ$ς και μαλακισμ$νες…
4)υπάρχει και Θεός- εδώ η κόλαση εδώ και ο παράδεισος…

Eκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις, δεν σπαταλάω τον χρόνο μου ασχολούμενος με τον κάθε μ@λ@κ@.

8O
Εισαι πολυ καλη ρε πραγματικα…
Θα συμφωνησω σχεδον με ολα τα posts που λενε για αδιαφορια και τα σχετικα.
Απλα.Οταν καποιος δεν ειναι σωστος απεναντι σου, δεν αξιζει ουτε καν να τον θυμασαι!Ποσο μαλλον να ασχοληθεις και μαζι του!Ποτε μου δεν εχω παρει εκδικηση για κανεναν και ουτε σκοπευω γιατι ας πουμε την εχω δει και καλα υπερανω:p και πιστευω (οπως ολοι μας σχεδον) οτι ροδα ειναι και γυριζει και αυτο που εκανε, θα το βρει απο αλλον… κι ας μην το μαθουμε ποτε!:wink:

+10000000000000000000000000000000000

Kρύο… Ω ναι, κάποια στιγμή αργά ή ακόμα πιο αργά θα ξεπληρώσω τον άλλον με το ίδιο νόμισμα, αυτό είναι σίγουρο. Πείτε το κακό πείτε το ό,τι θέλετε, αλλά εγώ δε θα έχω τύψεις γιατί θα το λέω δικαιοσύνη

Until I show desire for revenge
My heart never once went astray
As long as I have to die in the attempt
Then there’d be no reason
To live forever

που λένε οι Θήατερ… Ή Screaming for vengeance που λένε και οι metal gods!

οχι δεν κατεβαζω το επιπεδο μου και το χαρακτηρα μου για κανενα. [-X

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που …δεν τρώγεται!:stuck_out_tongue:

Στα σοβαρά όμως τώρα,
αν το άλλο άτομο μου κάνει κάτι πολύ άσχημο,μου φερθεί πολύ σκάρτα,
απλά πατάω delete και το βγάζω από τη ζωή μου.
Δεν ξεχνάω τα ωραία από το παρελθόν μας αλλά δεν επιτρέπω το κοινό μέλλον.
Mου έχουν πει αρκετές φορές “μα δεν μπορείς να διαγράφεις έτσι τους ανθρώπους!”,
μα τι λέτε…? Αφού μπορώ. Εντάξει ενίοτε πονάει πολύ… αλλά και μπορώ και αντέχω!
Κάθε εμπόδιο για καλό +ότι πότε δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει μαζί της η αλλαγή…
δε θυμάμαι ποιος το είπε αλλά μ’άρεσε… είπε “the best is yet to come”. Κοιτάμε μπροστά λοιπόν!

Στο κάτω κάτω ένα ακόμη με το οποίο συμφωνώ είναι το “όλα γυρίζουν!”.
Όλα γυρίζουν και οι μ@λ@κίες επιστρέφονται!
Γρήγορα ή αργά… πάντα όμως… όταν πληγώνεις αδικαιολόγητα τους γύρω σου… η ζωή γίνεται από μόνη της τιμωρός.

Oταν καποιος σου εχει κανει χοντρη μαλακια, το μονο που μπορεις να θυμηθεις ειναι το κακο που σου εκανε.Οταν θυμασαι τις καλες στιγμες και μετα θυμασαι πως “καταντησε” το ολο σκηνικο, χαλιεσαι περισσοτερο!
Καθε εμποδιο για καλο θα συμφωνησω.Εν τελει, ειναι ολα εμπειριες και οταν με το καλο περασει η μπορα θα εχεις να θυμασαι τι πηρες απο ολη αυτην την ιστορια και πιστευω οτι ειναι το πιο σημαντικο κομματι που πρεπει να κρατησεις απο καθε ειδους σχεση!:wink:

Δεν είναι καλό πράγμα η εκδίκηση. Δεν προσφέρει τίποτα καλό.

Πέστα!!!

Τί ?ποιός τα λέι αυτά ? Χαζή ήταν η Uma Therman sto Kill Bill που οτι περπατούσε το εκτελούσε?Κρύο πιατο φυσικά…Με πικάντικο dressing απο πάνω :lightsabre: :twisted: :twisted:

Οχι απλά ήταν διεστραμμένος ο Tarantino όταν έγραφε το σενάριο…

:lol: :stuck_out_tongue:

Ε,όχι και διεστραμμένος ο ανθρωπος για μερικές splatter σκηνές…8)

Τι μερικές σκηνές??Ολη η ταινία είναι splatter…

Aλλο που την είδα 3 φορές cinema παρακαλώ…:stuck_out_tongue:

Εεεε,που κολλλάς και εσυ τώρα…Το θέμα είναι οτι την εκδικηση της την πήρε ,εκοψε μερικά κεφάλια ,πόδια και δακτυλα αλλα στο τέλος ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ [SIZE=“7”]HAPPY END![/SIZE]Αυτό επρεπε να κρατήσεις απο ολη την ταινία V for Vendetta…That’s the spirit!:stuck_out_tongue: 8) :wink:

Mην ψαρώνετε παρακαλώ…

:lol: :stuck_out_tongue:

Δεν υπάρχει λόγος εκδίκησης , άλλωστε ο καθένας τελικά παθαίνει αυτό που του αξίζει!
Εγώ γενικά δεν ασχολούμαι , ούτε ζητάω εκδίκηση , αυτά είναι μικροπρέπειες!

εγώ δεν είμαι όμως η Uma Therman, είμαι ο Παναγιώτης και αυτά πιστύω…θα κάθομαι να χαλάω οξυγόνο για την καθεμία και τον καθένα?? life goes on…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

8O 8O WoW

#-o #-o