Οι ομορφοτερες γυναικες?

η Ρέα Τουτουμτζή, ειναι η Ρέα Τουτουνζή??

Ναι, χοροπήδαγε και ήταν φανερό ότι γούσταρε, πρέπει να είναι πολύ fan!
Την Εύη Αδάμ την είχε πετύχει ένας φίλος στη συναυλία των Metallica στη Ριζούπολη. Είχε σκάσει λέει με τη Harley της με ένα κολλητό δερμάτινο και το μαλλί τραβηγμένο πίσω αλογοουρά. Αααααααχ!

H αλήθεια είναι ότι άμα είχε ιταλίδες παίζει κι εγώ να τις ψήφιζα. Γενικώς ιταλίδες, ελληνίδες και οι ισπανίδες είναι οι αγαπημένες μου. Τώρα εκτός εύρωπης μου είναι ψιλο αδιάφορες οι γκόμενες, κάθως μόνο[B] επιδερμική [/B]επαφή είχα μαζί τους στη ζωή μου…:stuck_out_tongue:

Motorhead '98 στο Ρόδον, με ίδια εμφάνιση. Άστα…
Και κατέληξε με το Λιβιεράτο, καλό παιδί, δε λέω, αλλά όχι δικό μας.

Ναι κρίμσον, η Τουτουνζή, με κοντό μαλλί όπως την ξέρεις.

δεν την ξέρω αλλά θα ήθελα.! :stuck_out_tongue: (οχι ότι τρελαίνομαι κιολας.)

Από που και ως που οι [U]Ελληνίδες επαρχιώτισσες[/U] τη βρίσκουν σε τριτοκοσμικά μπουζούκια και σε βλαχοclub…και τί εννοείς με το ‘‘Ελληνίδες επαρχιώτισσες’’ βρε χόρρορ? Εντάξει, γενικά, δεν είμαι τόσο ‘‘μέσα στα πράγματα’’ ώστε να ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο (εν μέρει)… Πραγματικά, όμως, αυτό το επαρχιώτισσες μου 'κατσε ‘‘κάπως’’. Πίστευα ότι ο τρόπος διασκέδασης είναι, πάνω απ’όλα, θέμα χαρακτήρα ή όπως έμαθε ο καθενας απ’το σπίτι του…, δηλαδή οι επαρχιώτες είναι τα βλαχαδερά? Κάπως έτσι το εξέλαβα…τέλος πάντων… Δεν ισχύει πάντως απόλυτα αυτό που λες. Από επαρχία είμαι και ξέρω. Σπουδάζω Αθήνα, βέβαια, αλλά μένω σπίτι μου και πηγαινοέρχομαι… Γενικά, δεν έχω επαφή με παιδιά από 'δω -με όσους έχω κρατήσει (πρώην συμμαθητές) έχουν φύγει για σπουδές- και δεν πολυβγαίνω. Έπειτα δεν έχω κι επιλογές μόνο κάτι σκυλομπουζουκομάγαζα έχει εδώ (τον χειμώνα συνήθως) και κανένα χαλαρό μαγαζί για ποτό (το καλοκαίρι)…τέσπα…με αυτό θέλω να καταλήξω ότι γνωρίζω παιδιά που μένουν πλέον μόνιμα εδώ -κι εγώ είμαι μία απ’αυτούς- και παρ’όλα αυτά ούτε απ’έξω θέλουν να περνούν από 'κει και, επίσης, ξέρω και παιδιά που έχουν φύγει και πάλι στα ίδια γυρνάνε… Κατόπιν, η ομορφιά δεν καθορίζεται ούτε από τον τρόπο διασκέδασης, ούτε απο τον τρόπο ντυσίματος-styling… Εγώ γενικά είμαι της άποψης ότι όσο πιο απλό, λιτό και απέριττο κάτι τόσο πιο καλό…η ομορφιά κρύβεται στα απλά πράγματα… Πιστεύω ότι η ομορφιά κάτω από τόνους make-up και διάφορα άλλα τέτοια χάνεται… Δεν κατακρίνω βέβαια -το 'χω κάνει και το 'χω ψίλο-ψίλο-μετανιώσει- τον τρόπο διασκέδασης του αλλου ή τον τρόπο που ντύνεται, βάφεται κλπ…ούτε φυσικά μαρέσει να κρίνω το σύνολο…μπορεί για το 70-80% να ισχύουν πράγματι αυτά που έγραψες παραπάνω, ωστόσο, υπάρχει και ένα 20-30% που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που περιέγραψες ! Ίσως να πέφτω κι έξω…

Ντάξει χωρίς να υποβιβάζω την επαρχία, από την μέχρι τώρα εμπερία μου, στις hardcore μικρές επαρχιακές πόλεις (νησιά, χωριά, μικρές πόλεις κλπ και όχι μεγάλες φοιτητουπόλεις) ο τρόπος διασκέδασης των νεων κορασίδων (και όχι μόνο) είναι κάτα 90% όπως περιγράφει ο χόρορ. Από κει και πέρα φυσικά οι πραγματικά όμορφες κοπέλες δεν ασχημαίνουν γι’ αυτό το λόγο σε τέτοιες περιοχές.

Μαζί της ήταν και η Μπέτυ Μαγγίρα όμως :]

Kαλά ναι ντάξει και εγώ δε διαφωνώ απόλυτα με όσα λέει…απλά μην το γενικεύουμε… Πιστεύω ότι κοπέλες με ανάλογα γούστα (στον τρόπο διασκέδασης, ντυσίματος κλπ) βρίσκεις παντού…και σε χωριά, νησιά, μικρές πόλεις, αλλά και σε μεγάλες φοιτητουπόλεις (πίστεψέ με) και στην Αθήνα…:wink:

εγώ έχω να πω πάντως πως ήρθε η ώρα οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ του φορουμ, να ξεσηκωθουν και να διαμαρτυτηθουν, για τους προδώτες του έθνους, και να εκτιμήσουν αυτούς που τις σέβονται8):stuck_out_tongue:

@Silent Winter
Καλά, δεν πρόκειται να κάνω κοινωνιολογική ανάλυση σε αυτό το thread. Μια τάση να γενικεύεις και αν μεγιστοποιείς τα πράγματα πάντως την έχεις. Είδες να λέω πουθενά ότι οι επαρχιώτες είναι βλαχαδερά? Έταιρον εκάτερον. Απλά, η τάδε γκόμενα που πηγαίνει κάθε βράδυ στο παρακμιακό μπουζουξίδικο στα περίχωρα των Σερρών, ε με απωθεί, πως να το κάνουμε? Το ίδιο με απωθεί και αυτή που θα παέι στον Πλούταρχο και στο Γονίδη. Το πρώτο είναι πιο τρανταχτό παράδειγμα. Simple as that…

Και από τη μια λες αυτό…

…και αμέσως μετά αυτό…

Δε φάσκεις και αντιδάσκεις λίγο? Και που διαφωνούμε εν τέλει, ε Αντιγόνη?

τρομάζω πραγματικά με το γεγονός ότι εδώ και πόσες σελίδες έχουν αναφερθεί 2-3 άτομα μόνο στις γυναίκες ενός ανώτερου θεού (ΛΑΤΙΝΕΣ) και οι υπόλοιποι αναλώνονται σε δευτεράντζες και τριτάντζες [-X

Μπράβο worst! Έτσι ντόπιο πράγμα, όχι σαν τους άλλους…[-X ανοίξτε ρε τα μάτια σας ! ΆΝΤΑΠΟΚΕΙ ΡΕ σας πέφτουμε και λίγες αποπάνω!

(υπερασπίζομαι τις άλλες κοπέλες του φόρουμ, εγώ δεν πιάνομαι…)

Ρε παιδιά επειδή αυτές που παίζουν στις τσόντες ειναι θεες, κι επειδή υπάρχει μια J-Lo και μια Shakira, δε σημαινει ότι και όλες είναι έτσι. Τουλαχιστον σιγουρα δε το ξερουμε αυτο καλα. Μακαρι να διαψευστω ξέρω γω, από κοντα:p

Bεβαια νταξει ομολογω οτι και μονο η τζενιφερ λοπεζ ανεβαζει τον πηχη πανυψηλα

Ίσως πάλι οι Λατίνες προορίζονται μόνο για λίγους εκλεκτούς που ακούνε Manowar :stuck_out_tongue:

όχι ρε, τι τσόντες και @@! ρώτα/μάθε/δες και θα με θυμηθείς :wink:

Ημιμαθεια στο ποιες γυναικες προτιμαμε. Πλακα εχετε εδω περα.

Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα στον κοσμο με πρωτευουσα και συμπρωτευουσα, για καποιο λογο η Θεσσαλονικη δεν ειναι επαρχια λεει :!:

ελα πλάκα κανουμε φιλε. θιχτηκες

[B]Επισης ο δατς ουαι μεγιστο αμπαλι. Τι σκατοπολ ειναι αυτο[/B]

Δε θιγομαι ποτε :!:

Το πρόσεξα κι εγώ αυτό χόρρορ, ότι δηλ φάσκω και αντιφάσκω λίγοο! Ντάξει μπορεί να είμαι λίγο-λίγο υπερβολική γενικά, αλλά να μωρέ είμαι και λίγο παρεξηγησιάρα…:smiley:

Πάνω κάτω τα ίδια λέμε συμφωνώ…και δεν είπα ότι έχεις άδικο σε όσα λες, απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν σε όλες και απ’την άλλη είπα και 'γω τη γνώμη μου…, ότι δηλ δεν είναι μόνο οι επαρχιώτισσες έτσι (παντού υπάρχουν κορίτσια με ανάλογα μουσικά-στυλιστικά γούστα…)

Συγγνώμη για τον τόνο μου στο προηγούμενο ποστ! Και δεν εννοούσα ότι είπες τις επαρχιώτισσες βλαχαδερά, αλλά μου φάνηκε σα να τις υποβιβάζεις όταν αναφέρθηκες σε τριτοκοσμικά μαγαζιά και κάτι άλλα…τέσπα…Αυτά! :slight_smile: