Οι ομορφοτερες γυναικες?

εγώ είμαι με worst πάντως

[SPOILER][I][Ανέβα πάνω στο τραπέζι
κι άσε το σώμα σου να παίζει.
Άσε με λίγο να χουφτώσω,
γιατί μονάχος θα τελειώσω.

Κούνα το, μωρό μου,
φτιάξε με, μωρό μου.
Κούνα το και φτιάξε με
και έτσι μπράβο, έτσι.

Λουλουδού μου, λουλουδού μου,
μου ?χεις πάρει πια το νου μου.
Εσύ είσαι η Θεά,
κι όχι αυτή που τραγουδά.
Λουλουδού μου, λουλουδού μου,
μου ?χεις πάρει πια το νου μου.
Εσύ κάνεις τη ζημιά,
κι όχι αυτή που το λαλά.](http://www.youtube.com/watch?v=4UjVASwnmPQ)[/I][/SPOILER]

ώπα, ώπα. δεν αναφέρθηκα υποτιμητικά σε κανενός είδους ελληνίδα γυναίκα. απλά όλο αυτό που εκφράζει το συγκεκριμένο πρότυπο γυναίκας εγώ το απεχθάνομαι. και τη χρύσπα επίσης. η οποία όχι, δε χώνει τις αντίστοιχες αγγλίδες.

και βασικά θα συμφωνήσω πάλι με τον freedom. κλείσε εισιτήρια για αγγλία λέμε! ;p

χορορ, φριντομ δηλαδη.

[SPOILER][SPOILER]αστειευομαι ε, παρεξηγιαριδες[/SPOILER][/SPOILER]

Απο οσα εχω δει απο κοντα και οχι απο φωτογραφιες, κατα σειρα καπως ετσι εχουν τα πραγματα για μενα:

1. Ελβετιδες
  2. Ουγγαρεζες
  3. Αμερικανες
  4. Αργεντινες
  5. Τσεχες
  6. Σουηδεζες
  7. Γιαπωνεζες - Κορεατισσες (φετιχ αυτα τα δυο αλλα ΟΧΙ Κινεζες, αλλη φαρα)
  8. Γαλλιδες
  9. Γερμανιδες

Ακολουθει οτιδηποτε αλλο απο ανατολικο μπλοκ + οτιδηποτε αλλο απο Σκανδιναβια. Ελληνιδες δεν εχει νοημα να βαλω, αφου δε μπορω να τις δω με το ιδιο ματι, ολες οι αλλες εθνικοτητες εχουν κατι εξωτικο ενω τις Ελληνιδες τις φαγαμε στη μαπα πολλα χρονια (με την καλη εννοια παντα).

Οι υπολοιπες λατινες δυστυχως ή ευτυχως ειναι αναλογα την περιπτωση. Σε χωρες οπως Μεξικο, Βραζιλια, Χιλη, Περου, Κολομβια κτλ κτλ παιζει μεγαλη αναμιξη γονιδιων και πολυποικιλοτητα οποτε ειναι αναλογα τη γυναικα πλεον. Παραδοση ομως σε διαγωνισμους ομορφιας εχουν οι γυναικες απο Βενεζουελα, αν παω ποτε θα σας πω :stuck_out_tongue:

Νταξει, ελληνιδα επαρχιωτισσα λεει… Κι απο που κι ως που δλδ το τι γουσταρει η γκομενα και πως διασκεδαζει καθοριζει και το ποσο ωραια ειναι. Και ακυρη συγκριση με την μπαζολοαγγλιδα που ερχεται ελλαδα και μεθαει μπας και της πιασει κανεις το βυζι. Και επισης σε οσους δεν αρεσουνε οι ελληνιδες και βαρεθηκανε να τις πηδανε με το ζορι, δεν θα τους λειψετε, μπορειτε να αυτοεξαχθειτε στο εξωτερικο.:p:p

Εδιτ: Τωρα που το ξαναδιαβασα φαινεται αρκετα κακιαζμενο το ποστ =(
Θα βαλω γλωσσιτσες, αγαπω χορορ.

η Αληθεια είναι στις λατίνες :bow2:

Από ομορφιά η ελληνίδα επαρχιώτισσα τα χώνει στις περισσότερες αντίστοιχες Ευρωπαίες, εκτός κι αν νομίζετε ότι στην Ιβηρική ενδοχώρα, στους αμπελώνες της Νότιας Γαλλίας, στη Βοιβοντίνα και στο Whatever-shire κυκλοφοράνε cool και ψαγμένα γκομενάκια με μπλούζες Mastodon που θα σας φτιάξουν περισσότερο από τη φυσική ομορφιά μιας Κρητικιάς ή μιας Γιαννώτισσας.

Οι Αγγλιδές, πέρα από την αφροδισιακή προφορά τους (προσωπικό βίτσιο), είναι the fat bottom of Europe από κάθε άποψη και δεν μιλάω για τις αγελάδες που βόσκουν στη Χερσόννησο και στον Κάβο τα καλοκαίρια. Βέβαια έχουν το προνόμιο 1 στις 100 να βγαίνουν σαν τη Liz Hurley οπότε εκεί κάνουμε κωλοτούμπα και βουτιά στα βαθιά. Για όσους φτιάχνονται με τα indie γκομενάκια στην Brick Lane και τη Hoxton Square καλό τα-ξίδι!

Κατά τ’ άλλα χωρίς Σερβία και (κυρίως) Ρωσία αυτό το πολ είναι για τα ΜΠΑΖΑ. Η αλήθεια φανερώθηκε μπροστά μου ένα Σάββατο βράδυ στη Μόσχα. Orthodox sisters ρε, ξέρουν από μετάνοια και προσευχή.

Στην εξομολόγηση το έχουν?

Αν είναι να ζητήσουν την ευλογία σου, ναι.

μονο σοφίες αυτό το ποστ.

Ο-μι-τζι! Τι κακιασμένο ποστ!! :stuck_out_tongue:
Βασικά, το τι γουστάρει η γκόμενα και πως διασκεδάζει μπορεί να μην καθορίζει το πόσο ωραία είναι, καθορίζει όμως πολλά άλλα πράγματα. Από την κίνηση, την αύρα της, τους τρόπους της, το στυλ της… Γενικά πράγματα που προτιμώ σε μια κοπέλα από αυτό που εννοείς εσύ ομορφιά.
Οπότε…

:country:

Αχα! Ε και όταν η άλλη στοκάρεται να πάει στα μπουζούκια/κλαμπ ναι, καθορίζει την ομορφιά ο τρόπος διασκέδασης

Λεπον, για να βαλουμε τα πραγματακια στην θεση τους. Το 80% των Αγγλιδων ειναι σκατομπαζα.
Επισης η μεση αγγλιδα εχει μασχαλιλα χειροτερη απο τον μεσο Ελληνα αντρα και γινεται ζαντα πολυ χειροτερα. Γενικα η σχεση τους με την υγειινη και την νοικοκυροσυνη ειναι οσο η δικια μου με τα Σανσκριτικα. Θα μου πεις “για γαμο την θες?”, οχι ρε φιλε, μην μου βγαινει ομως με τα ρουχα που ειναι λες και μολις βγηκαν απ’το πλυντηριο με ιδρωτο-σταμπες κτλ. Τις βλεπεις συστηματικα να περπαταν ξυπολητες εκει που εσυ σιχαινεσαι να πατησεις με παπουτσια. Στο αλλο ακρο της φινετσας. Εννοειται οτι θα πετυχεις και μερικα πολυ σπεσιαλ κομματια και φυσικα μην περνετε το Λονδινο σαν αντιπροσωπευτικο δειγμα καθως μονο το 50% του πληθυσμου του ειναι Βρετανοι απο το οποιο κιολας ενα τεραστιο ποσοστο ειναι μεταναστες δευτερης γενιας με Βρετανικο διαβατηριο (οποτε τα εξωτερικα τους χαρακτηριστικα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση Αγγλικα).

Θα δωσουμε παντως την στηριξη μας σε ολο το ανατολικο μπλοκ, μεσογειο (ναι και μεση ανατολη) καθως και στο μεγαλυτερο μερος της αμερικανικης ηπειρου. Την αμεριστη συμπαθεια μας εχουν και τα Γιαπωνεζακια. :oops:

Σιγα που τα χωνει η ελληνιδα επαρχιωτισσα στις περισσοτερες αντιστοιχες Ευρωπαιες, εκτος κι αν εχεις παει στην επαρχια σε 30 χωρες στην Ευρωπη και εχεις κανει και δειγματοληπτικη μελετη για τη μεση_Ευρωπαια_βλαχα. Ειδικα απο Κρητικια και Γιαννιωτισσα ειναι αρκετα πιθανον να μας φτιαξουν περισσοτερο και χωρις μπλουζα Μαστοντον ακομα καλυτερα. Να λεγες Θεσσαλονικιες να γινοταν κατι.

Μια χαρα ειναι οι Αγγλιδες και παντα εβρισκα αστεια τη χολη εναντιον των Αγγλιδων επειδη βγαινουν ολες σαν τσολια με -5 βαθμους εξω και πετανε εξω κωλους και βυζια. Δεν ειναι ο πιο ομορφος λαος της Ευρωπης, αλλα αυτη η φημη οτι ειναι ασχημουλες ειναι αστεια. Η Σερβια παιζει οντως μεγαλη μπαλα.

Πο καλά η ημιμάθεια και η άγνοια σε αυτό το θρεντ πάει σύννεφο. Δε πείραζει παιδιά αφήστε ήσυχες τις ελληνίδες μας!

Μια Japanese με κόκκινα μαλλιά παρακαλώ, στο 3.

Προσπαθω πολύ σκληρά να μην βγάλω το φετίχ μου στο thread αλλά είναι πολύ δύσκολο.

Αν έχεις κάνει εσύ τη δειγματοληπτική μελέτη για να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι η Αγγλίδα βλάχα είναι καλύτερη από Κρητικιά δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Επίσης νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι ακριβώς επαρχία. Μια φορά το είχε πει μια Κρητικιά αυτό και την κράξανε, Πετρουλάκη την λένε, ίσως την έχεις ακουστά.

[SPOILER][/SPOILER]

δεν θυμόμουν καν ότι είχα ψηφίσει εδώ και βλέπω είχα στηρίξει Σουηδία, κάτι με το οποίο συμφωνώ ακόμα βεβαίως βεβαίως. Αν υπήρχαν Ιταλίδες πάντως στο πολλ χαλαρά εκεί θα πήγαινε η ψήφος.

Χμμμ, ψήφισα ντόπιο προϊόν, σαν ένδειξη αναγνώρισης της εμφανούς βελτίωσής τους τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Και ας μας τα κάνουν τούμπανο. Οι ελληνίδες έχουν μειώσει την απόκλισή τους από τις υπόλοιπες εθνικότητες, απόκλιση που στα 80ς ήταν χαώδης, δεν το συζητάμε.
Και λίγο off topic: δεν ξέρω αν προσέξατε την Παρασκευή στο Sonisphere την Ρέα Τουτουμτζή. Χτυπιόταν στους Rotting Christ. Ακόμα ωραία είναι. :stuck_out_tongue:

Σωστός ο savax, την πήρε το μάτι μου μετά τους Slipknot. Κοπανιόταν κιόλας; :roll:

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Εύη Αδάμ, γίνε κι εσύ μεταλλού Ελληνίδα μοντέλα, ΜΠΟΡΕΙΣ!