Ακριβώς αυτό. Δεν γίνεται χωρίς Κρεολές το poll. Άκυρο.
Όσους ναυτικούς ξέρω (και ξέρω καμπόσους) λένε ότι σαν τις Βορειονοτιοαμερικάνες δεν υπάρχουν άλλα πλάσματα στον πλανήτη. Και μάλλον ούτε και στους δίπλα πλανήτες…
Ε κατι θα ξερουν παραπανω
Oι Γαλλιδούλες είναι δύο φορές στο πολλ! Βάλτε Γαλλίδες - Ισπανίδες, Γαλλίδες - Ιταλίδες, Γαλλίδες - Λατινοαμερικάνες (ΝΑΙ ΟΛΕΣ:)) ή άλλες ξέρω εγώ…αλλά Γαλλίδες - Γαλλίδες ? :p:lol:
και μετα λέμε ότι δεν είναι στημένο οτ πολ :-k
Πιάσανε οι ζέστες και ξανάνιωσε το thread…αυτά είναι:p
μπούτια έχουμε.
anyway, εγώ ψηφίζω αγγλίδες. θες από σώμα, από χαρακτηριστικά, από προφορά, από στυλ, είναι my kind of women. και γενικά στηρίζουμε βόρειες μελαχρινές.
[elitistis]οι λατίνες ποτέ δε με ξετρέλαναν, μιας και δε μ’αρέσουν οι καμπύλες. όπως και οι περισσότερες ανατολικοευρωπαίες. η ομορφιά τους είναι αρκετά τσουλίστικη για τα γούστα μου.[/elitistis]
και οι ελληνίδες πάντως σε σχέση με πριν από καμιά δεκαετία και βάλε καλά το πάνε. πολύ καλά βασικά. θεωρώ δίκαιο να είναι στο poll, και αυτό δεν το λέω επειδή είμαι έλληνας.
χορρορ σ αγαπω για το σεξιον με τις αγγλιδες
ρε μπαζοφονια, οι αγγλίδες στις οποίες αναφέρεσαι είναι μετρημένες στα δάχτυλα και είτε παίζουν σε καμιά ιντι-λατερνατιβ-χορορ μπάντα, είτε έχουν παίξει σε καμιά ταινιούλα για να περνάει η ώρα, και είτε τα’ χουν με κανά ποδοσφαιριστή… Ολες οι αλλες…
Πραγματικά η τυπική αγγλίδα γκόμενα, σε πρώιμο στάδιο, ήταν εκείνη η έφηβη μπαλότσα που χε μείνει έγκυος από το αμούστακο νήπιο με το τσιγκελάκι στο πουλί
το ΄χω ξαναπεί, αλλά πάμε άλλη μια φορά: οι αγγλίδες γενικώς ναι, είναι μεγάλα μπάζα. γύρω στο 70-80% δλδ. αλλά αυτό το 20/30% ρε πούστη, παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ σε πολύ μεγάλα γήπεδα!
έχω φάει το κράξιμο γι’ αυτό, αλλά δε πειράζει, λίγοι μπορούν να νιώσουν τη μαγεία 8) χόρρορ είμαι μαζί σου αδερφέ!
Ισχύει ρε, μην κοιτάτε κάτι κουράδια που έρχονται για διακοπές και είναι σαν γαμώ τον αντιχριστό μου.
Οταν πήγα Λονδίνο είδα οτι υπάρχουν παρα πολύ όμορφες Αγγλίδες…Και ήμουν ο πρώτος που τις έκραζα ότι ήταν μπάζα.
Eπειδη ολες οι αλλες ειναι ασχημες αυτες σας φαινονται κουκλαρες,αλλα μπροστα σε Ιταλιδες-Γαλλιδες δεν πιανουν ΜΙΑ!
Nτάξει γενικότερα στο Λονδίνο το 50-60% που κυκλοφορούν στο δρόμο είναι ντόπιοι ξέρω’ γω… Αν θυμάμαι καλά. Mπα σημειώστε άκυρο.
Επινλενω πάντως πως είναι μπαζάκια. Τουλαχιστον δεν είναι του τύπου.
Μεσογειακή ομορφιά κι αντε γεια
Γω πάλι απεχθάνομαι τη μεσογειακή “ομορφιά”
καλές ιταλίδες, ισπανίδες, ελλεηνίδες, αλλά η ΟΥΣΙΑ βρίσκεται βόρεια αρκετά <3
έτσι… ΕΕΕΤΣΙ!!!
οι αγγλίδες που έρχονται διακοπές στην ελλάδα είναι ανάλογες της ελληνίδας επαρχιώτισσας που τη βρίσκει με το βασιλάκη τον καρρά, και πηγαίνει για να διασκεδάσει σε τριτοκοσμικά μπουζούκια και club, που το δικαστήριο μπροστά τους είναι μέγαρο μουσικής. οι καλές αγγλίδες γιατί να έρθουν ελλάδα? έχουν πολύ πιο σύγχρονες αντιλήψεις, και το τρίπτυχο “γκρηκ λαβερ-σουβλάκι-καμάκι” δεν το γουστάρουν καν.
να σταματήσουν κάποτε αυτά τα στερεότυπα παρακαλώ.
Κι αυτή η ρημάδα η προφορά που βγαίνει απ’ τα χειλάκια τους :oops::oops:
Worst εκτίθεσαι!
και αυτό με τη χρύσπα το λες για καλό?! εγώ θα το’κρυβα στη θέση σου!
I think this is the beginning of a beautiful friendship…
καθόλου. Ο χόρορ αναφέρθηκε υποτιμιτικά σε τέτοιου είδους ελληνιδες γυναίκες, που αν μη τι αλλο χωνουν για πλακα τις αντιστοιχες βρετανες. Δε σου λέω ότι προσκυνώ χρύσπα (παρ’ όλο που θα την έχωνα), αλλά έφερα ένα παράδειγμα για να σας δείξω το λάθος σας
ντάξει γούστα είναι αυτά (σικ) αλλά η χρύσπα όντως κάκιστο παράδειγμα. και προσωπικά δεν απορρίπτω ελληνίδα επαρχιώτισα, αλλά ελληνίδα γενικώς άσχετα που αυτές με ταϊζουν χρόνια τώρα :lol:
πφ. Σηκωνω τα χερια ψηλα. 2 λιγοτεροι ανταγωνιστες στην βιοπαλη.