o stef ψηφισε αλβανιδες:p
πάντως τελείως άκυρες οι επιλογές του πολλ.
εγώ για ομορφότερες ψηφίζω ιταλίδες και αν το πάμε στην ελλάδα οι αθηναίες από κάθε άποψη με τις θεσσαλονικιές όμως να ανεβαίνουν συνεχώς…8)
so?
Μιας και αναφέρθηκαν οι αλβανίδες, θυμήθηκα μια ξανθιά συμμαθήτρια που είχα στο φροντιστήριο όταν πήγαινα 3ή λυκείου :oops:
Δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία εδώ στο forum λέει “ελληνίδες”;
Επαναφερω.
Αν και δε μου αρεσει το “τσουβαλιασμα”, στην ερωτηση αυτη δεν μπορω να το αποφυγω τελειως. Λοιπον συμφωνα παντα με τις προσωπικες μου εμπειριες:
- [B]Πολωνεζες[/B]
Χρυσο με παγκοσμιο ρεκορ! Για ταγουστα μου, η Κορυφη τους ανηκει γιατι ειναι το ιδανικο μειγμα Ανατολικων (Ουκρανο-Ρωσιδων) και Βορειων Σλαβων (Ουγγρο- Τσεχοσλοβακων). Συνδυαζουν αριστα βουνο με θαλασσσα, δηλαδη:
(Καστανο)Ξανθα μαλλια + Λευκες επιδερμιδες + Ανοιχτοχρωμα χρωματα ματιων (γαλαζο-πρασινα) = Ανατολικες Σλαβες
Ψηλη κορμοστασια, για παρελασεις + Αμυγδαλωτα ματια + Ροδαλα μαγουλακια κατω απο τα ζυγωματικα (που ενισχυει το αμυγδαλοειδες σχημα των ματιων) + Μαζεμενο σκαρι (αδυνατες και χωρις να “ανοιγει” πουθενα το σωμα) = Βορειες Σλαβες
2.[B] Ουκρανες[/B]
Το ομορφοτερο μοντελο των ανατολικων Σλαβων.
- [B]Λιθουανες-Ουγγροτσεχιδες[/B]
Οι ΟυγγροΤσεχιδες λογω των ΒορειοΣλαβικων χαρακτηριστικων τους και οι Λιθουανες λογω του οτι αποτελουν τα “ξαδερφακια” των Πολωνεζων
Τι πολωνεζες ρε, πολωνες ειναι οι χριστιανες.
που στον κορακα ειναι οι ιταλιδες ?
Να πατε Κροατια ρε σεις.Εκει να δειτε γυναικες.Εκτος που ειναι πανεμορφες,ειναι και το ποσοστο 5-1 σε σχεση με τους αντρες λογω του πολεμου που προηγηθηκε.Παντα μιλαμε για ηλκιες 25-40.Σκαγαμε σε καφετεριες στο Σπλιτ και παιζει να μασταν πρωινες ωρες οι μονοι αντρες που καθομασταν μαζι με κατι 15 χρονους πιτσιρικαδες.Καλη φαση
Ιταλιδες!!!:roll:
Οι μεσογειακές και οι λατίνες (Ελληνίδες, Ιταλίδες, Ισπανίδες, Κολομβιανές, Βραζιλιάνες, Αργεντίνες ή Αργεντινές -πως στο διάλο λέγονται:roll:- κλπ). Ε? Ε?
asyftaos
Σωστη σε βρισκω :D:D:D
είχα πάει ακρόπολη με τον κολλητό μου και κει που κοιτάγαμε κάτι γαλλίδες μου ζητάει μία από αυτές (η ποιό γαμάτη) να τις βγάλω φωτό και μου 'πε επίσης ότι φοράω και ωραία μπλούζα (φόραγα μπλούζα bathory από το άλμπουμ bathory).
επειδή στο πολ δεν υπάρχουν οι ισπανίδες, που πρωτίστως είναι αλάνια, έχουν γαμώ τους αγέρες, και είναι και ομορφούλες, χώνω εγχώριο προιόν -ελληνίδες- γιατί πιστεύω ότι ορισμένα κομμάτια που χω δει στα μέρη μας, στη ζωή μου, δεν υπάρχουν αλλού.!
Μα που ειναι οι λατινοαμερικανες ΩΡΕ;[-X
Ελληνιδες - Βραζιλιανες - Ισραηλινες - Τσεχες. ολες οι υπολοιπες τρωνε σκονη απο μιλια…
Οι ομορφότερες γυναίκες είναι στις Σέρρες, μαζί με τις Ιταλίδες, οι πιο σικάτες στην Ευρώπη:):!:
Από Ιαπωνία μεριά έχω δει απίστευτες κούκλες. Οπότε η ψήφος μου εκεί.
δεν έχουμε λατινοαμερικάνες??? απλά σικέ ο διαγωνισμός [-X