Τι μας την σπαει στο ροκιν?

Η μόνη λύση είναι αυτή που λέει o bleeding για τη δημιουργία, μουσικου off-topic subforum. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται αυτό

ντάξει, το παιχνιδάκι με τραγούδια είναι χαλαρά το πιο άχρηστο τόπικ στο μουσικό ρόκιν, νομίζω άνετα πάει στα οφτόπικ και ησυχάζουμε. Όποιος έχει αντίρρηση, τον προκαλώ να κάτσει να διαβάσει πέντε σελίδες του τόπικ σερί. Αγνή πρέζα.
Βέβαια θα μου πεις, εγώ έχω κάπου εκατόνπεντακόσια ποστς στο find the album, και ναι, απλά τα παιχνιδάκια είναι καλά για να γνωρίζονται οι χρήστες καλύτερα μεταξύ τους οπότε ας πάνε στα οφτόπικ.

Τώρα τα διάφορα τι ακούτε και τι ξεθάψατε και τι αγοράσατε, καλό είναι να υπάρχουν, απορροφούν καβλωμένα ποστς τύπου “έβαλα το νέο σλέηερ, δισκάρα” από άλλα θρεντς, απλά να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα μουσικά τόπικς.

Δεν χρειαζεται να μεταφερθει το συγκεκριμενο θρεντ.
Ειναι αρκετα χρησιμο και οι mods συζηταμε ολες τις προτασεις που
πεφτουν εδω.

Τα 2 πιο χτυπητα ειναι music off topic section και music podium.
Εμενα μ’αρεσουν και τα 2 αν και ειδικα στο πρωτο θα ειναι λιγο δυσκολο
να διαλεξεις που θα πανε μερικα threads.

Σε πρώτη φάση επειδή είναι όντως ένας χαμός από τόπικς, μπορεί να δημιουργηθεί απλά ένα νέο σέξιον/σαμπφόρουμ (music off-topic ή music kavlanta ή κάτι τέτοιο) και να πάνε εκεί τα τι ακούτε / τι αγοράσατε / τι λιώνετε / τι ακούτε όταν χέζετε / όταν ξυπνάτε / όταν κλάνετε και τα παιχνιδάκια και καθάρισες.

Πολυ καλη ιδεα! Eνα subforum στα “Διαφορα” της μουσικης με ολα αυτα τα θεματα που λεει ο Μπληντιν, ετσι ωστε να ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα!

Eπίσης υπάρχει και η λύση να γίνει ο μπλίντιν μοντ μόνο για μουσικά.

Γιατί στο υπόλοιπο φόρουμ θα είχε απλωθεί ένα συρματόσχοινο με τσέχικες φωτογραφίες:p

Που αν μπει ένας 12-χρονος και ακούει μόνο Maiden και Guardian θα πέφτουν ειρωνείες αντι να τον βοηθήσουν αυτοί που ξέρουν να ανοίξει τα ακούσματά του.Ή λες και όλοι ασχοληθήκαμε με την μουσική ακούγοντας Ιntelligent black-metal(τι όρος θεέ μου) ή εγώ δεν ξέρω τι.
Που δεν υπάρχουν πολλοί ροκάδες.
Που στα αθλητικά φόρουμ δεν ακούγεται τπτ πέρα από ειρωνείες και αηδίες,είναι σχεδόν όλοι οπαδοί ομάδων και ελάχιστοι του ποδοσφαίρου…
Που ελάχιστοι ξέρουν τους The Band και έχει πάει σχεδόν άπατο το thread μου και πρέπει να το αναστήσω πάλι…
Που όλοι γράφουν για ώρες στα off-topic και αγνοούν τα μουσικά thread.Που δεν έχει πιο συχνά αφιερώματα σε κλασσικούς δίσκους.
Που δεν μπαίνει ο bluezlick να μας πρήξει με τον Gillan,τους Floyd,τον Moore και τον Clapton.
Που δεν παίρνει πάνω από 50 pm το mailbox.
Που δεν υπάρχει στο rockipedia thread με hard rock μπάντες πέρα από AOR που σιχαίνομαι γενικά.
Aυτά.
Το αγαπάω το rocking.

Έλα μωρέ, μην στεναχωριέσαι. Έχουν γνώση οι φύλακες…

Πάρε κάτι από μένα που στηρίζω ---->

http://www.youtube.com/watch?v=Q1bZGtJTT-A

Σου έβαλα την εκτέλεση του Cash επίτηδες για στη σπάσω… :bleh:

:smiley:
Μια χαρά!

Aν και για το οπαδιλίκι στα ποδοσφαιρικά σίγουρα μου αντιστοιχεί μερίδιο ευθύνης… :roll:
Αλλά ας μην κρυβόμαστε, κανείς δεν είναι τελικά οπαδός του ποδοσφαίρου και μόνο χωρίς να υποστηρίζει ομάδα…

hopeto

αυτό με το 12χρονο το εχω πει και εγω…δεν γίνεται να την λέμε σε όποιον να ναι…γιαυτό και ζήτησα να γυρίσουν οι ηλικίες… θυμάμαι εναν 14χρονο που του την έπεσαν 5-6 με ειρωνείες γιατί υπεραγαπούσε iced earth…!! #-o Sunn O))) ρεεεεεεε :stuck_out_tongue:

στα αθλητικά βρίσκεις και σοβαρές κουβέντες…έχω δει πολύ ωραίες αναλύσεις και στο ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο στο μπασκετακι… απλα οταν μπαίνει η ομάδα στη μέση ειναι σα να κάνουν πάρτη οι κανίβαλοι… δεν γίνεται αλλιώς…αν δεν βλέπεις θέαμα(για ελλαδα πάντα) ασχολείσαι με καφριλες…

αυτο για τους the band θα μπορούσε να λυθεί με κάποιο τρόπο…αν προσπαθούσαμε να χώσουμε συγκεκριμένες μουσικές/μπάντες σε συγκεκριμένα άτομα…το κάνουμε βέβαια ήδη , αλλά κάτι σαν παιχνίδι ρε παιδί μου…φάση θα είχε… πόσο θέλω να “χώσω” τους slipknot στο μυαλό του nightsky δεν λέγεται…:smiley: (ξέρω οτι δεν γίνεται)

ααα, hopeto… X-FACTOR…

Κι εγώ είμαι Παναθηναϊκός,έχω κάνει και πλάκα αν θυμάμαι καλά,αλλά έχω μπει και άπειρες φορές,προσπαθώ να κάνω συζήτηση και κάποιοι βρίζονται με αποτέλεσμα όλα τα post που θέλουν να κάνουν συζήτηση να θάβονται.Και εννοούσα και σένα Mule!:roll:

Αυτό με το παιχνίδι ακούγεται ενδιαφέρον…
Τα άλλα δυστυχώς τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.
Το τελευταίο ασχολίαστο.:stuck_out_tongue:

Στηρίζω απίστευτα το παιχνιδι που λέτε!

Και ο άλλος όντως να μπαίνει στον κόπο να τσεκάρει και να ποστάρει άποψη. Και σε κάθε άτομο να γίνεται μία πρόταση τις 3 βδομάδες/1 μήνα (γιατί προφανως θα θελει να ακουσει κι αλλα πραγματα)

στηρίζω κι εγώ. μετά θα πέφτει και ξύλο γιατί του τάδε που άκουσε τη Χ μπάντα δε θα του αρέσει, θα εξηγεί το ΓΙΑΤΙ (κανόνας κι έτσι) και οι άλλοι θα πέφτουν πάνω του :stuck_out_tongue:
πλάκα πλάκα γαμάει η ιδέα, crimson. να φτιάξεις θρεντ :!:

Παιδιά η ιδέα είναι φοβερή. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες, αλλά μπορεί ο τάδε χεβιμεταλος χρήστης να κολλήσει με κάτι που δε το φανταζόταν για παράδειγμα (ξερω γω από drone μέχρι ό,τιδήποτε)!

ωχ.!
άνοιξα το κουτί της Πανδώρας.!

H ιδεα ειναι οντως πολυ καλη.Αλλα εμενα προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι ο ανοιχτομυαλος που ψαχνεται,μολις δει κατι καινουργιο δεν θα το απορριψει αμεσως αλλα θα το ακουσει και μπορει να κολλησει με αυτο!Αντιθετα πιστευω οτι,πχ αμα καποιος δεν γουσταρει ενα συγκροτημα χωρις να το εχει ακουσει πολυ και ειναι καθετος στο οτι δεν θελει να το ακουσει,νομιζω οτι και να το ακουσει θα “προσπαθησει” να μην του αρεσει αυτο που ακουει.Anyway το παιχνιδι ειναι πααααααρα πολυ καλη ιδεα!

θα μπορούσε να γίνει στο Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας…
αλλά απλά να λέμε και έναν χρήστη συγκεκριμένα…

Καλά να βρίζομαι δεν έχω φτάσει, αλλά έχω εμπλακεί σε οπαδικές αντιπαραθέσεις και για αυτό σου λέω μουα ντιστοιχεί μερίδιο ευθύνης. Στην τελική δεν έχω τόσο θέμα με όποιον εκφράζεται ως οπαδός και το παραδέχεται όπως κάνω εγώ παρά με κάποιους που γράφουν καθαρά οπαδικές θέσεις αλλά θέλουν να τις χρίσουν “αντικειμενικές”. Εκεί είναι που τρελαίνομαι!
Αλλά η ουσία είναι πως λατρεύω το ποδόσφαιρο (και τον αθλητισμό γενικότερα) και αν κανείς θέλει να κάνει μαζί μου κουβέντα για μπάλα τον σέβομαι και ας διαφωνούμε.

Πάντως και το θρεντ της απόγνωσης που’ χα φτιάξει παρόμοιο πράγμα εξυπηρετούσε.

Ωστόσο αυτό θα’ χει γέλιο γιατί θα είναι περισσότερο προσωπικό το ζήτημα.

Θέλει πχ ο ιάσωνας να χώσει στο μυαλό του χάλισέκου green day ο οποίος καιρό τώρα αρνήται πεισματικά να τους ακούσει:razz: Λέω τώρα ένα τύχαιο παράδειγμα

Αλλα παραμονεύει ο κίνδυνος να εξελιχτει σε επικ φειλ οπότε άστο :stuck_out_tongue: