Τι μας την σπαει στο ροκιν?

Ρε δεν αντιλέγουμε ότι είναι διαφορετικός, καλός, ωραίος τύπος και τα σχετικά in real life. Απλά εμεις εδω πέρα σχολιάζουμε τη διαδικτιακή του δραστηριότητα στο φορουμ, μιας και αυτήν βλέπουμε. Και είτε άρεσει σε μερικους, είτε τη σπαει σε αλλους

Τέσπα όπως και να χει το λήγω κι εγω εδω πέρα, γιατί ψιλοκουράστηκα.

Κατι τελευταιο μόνο. Σιγουρα πάντως οι χαρακτιρισμοι περι e-παιδικης χαράς δεν αξίζουν στο παπαρδελα συγκεκριμενα και δε πρεπει να λεγονται έτσι ευκολα απο ενα 30αρη σε εναν 15χρονο, και μετα ο εν λογω 30αρης στα επομενα ποστ να μιλαει για ολα τα αλλα πλην αυτων των χαρακτηρισμων που δε στέκουν και πολύ. Kοινως πανω κατω ότι είπε κι ο bleeding, όπως το βλέπω τώρα

τα λεγόμενα του bleeding με παρακίνησαν να ξεκινήσω να γράφω στο NWOBHM θρεντ . ξέρω πως λίγοι θα κάτσουν να διαβάσουν τα ποστ και ακόμη λιγότεροι θα κατεβάσουν πράμα για να ακούσουν . δν πειράζει , ας συνεισφέρω κ εγώ όσο μπορώ , γιατί πέρα από το τι ακούτε τώρα (sic) δν συνεισφέρω και πολύ στα μουσικά θέματα του φόρουμ .

εξάλλου δν ξεχνάω ότι ο λόγος π μπήκα σε αυτό το φόρουμ ήταν μεταξύ άλλων αυτό το θρεντ και το θρεντ “NWOBHM είδος ή κίνημα” π με έβαλε σε πολλές σκέψεις όταν το πρωτοδιάβασα ψάχνοντας διάφορα στο γκουγκλ . :slight_smile:

edit. και ακόμη ζητάω από τους μοντς να μεταφέρουν το θρεντ στη rockipedia… :stuck_out_tongue:

ο παπαρδέλας έχει φτιάξει. και υπάρχει κατανόηση για όλους τους 15χρονους, τουλάχιστον μέχρι να μας… τελειώσει.

αγουέηκ επειδή δεν σε παρακολουθώ από κοντά, θεώρησα ότι μετά το incident έφτιαξες, αλλά απότι διαβάζω συνεχίζεις τις μαγείες. γιατί βρε αγόρι ? αφού ξέρεις πως κουράζεις και δεν εισαι 15 για να έχουμε κατανόηση, αυτοπεριορίσου παρακαλώ. σε κράζει όποιος μιλάει ελληνικά, κρίμα δεν είναι;

For what is worth, να καταθέσω την άποψή μου ότι η συμπεριφορά του awake (αν και σίγουρα απέχει πολύ ακόμα απ’ το να χαρακτηριστεί υποδειγματική, και ομολογουμένως δεν είμαι κι ο κατάλληλος να κρίνω κάτι τέτοιο) έχει βελτιωθεί αισθητά το τελευταίο διάστημα.

Αίσθησή μου, απλά.

Τα πολλά εξώφυλλά δίσκων στο ‘‘τι ακούτε’’:):!:

Υπαρχει το heavy metal thread εκει.Γιατι αν βαλουμε το ΝWOBHM εκει,θα
πρεπει να βαλουμε και πολλα αλλα που εμπιπτουν σε αλλες κατηγοριες.

Να τα καταργησουμε ? :stuck_out_tongue:

οκ. τότε μεταφέρετε τα ποστ στο HM thread .

αν παραμείνει όπως έχει το NWOBHM θρεντ δν είναι σαν έχει ήδη φτιαχτεί μια υποκατηγορία του ΗΜ που οι μοδ “δν ακουμπάνε” . (δν την μεταφέρουν στο rockipedia , κλπ)

Eμενα δεν με πειραζει απλα το θεμα που εφτιαξες (ωραιο ειναι και ας μην πολυακουω)
μιλαει για παρελθοντικες μπαντες,οπως και τα αντιστοιχα για 90’s κυκλοφοριες που
παιζουν πολυ τελευταια.Δεν ειναι σε λαθος κατηγορια οπως και επισης δεν χρειαζεται
να μεταφερθει.

γμτ ! το ειχα αποθημένο να γράψω στο rockipedia ! :frowning:

Eλα ρε σίγα! Αποκλείεται να μην υπάρχει κάποιο τόπικ στο rockipedia στο οποίο κάτι να έχεις να πεις!:wink:

μπα , στα υπόλοιπα ότι ξέρω έχει αναφερθεί …

μόνο στο NWOBHM παίζω μπάλα … :frowning:

Δισκοβολε μπορεις να ποσταρεις στο Heavy metal thread για καποια απο τις
NWOBHM μπαντες που ακους.
Δεν στο απαγορευει κανενας.

μα αφού ήδη υπάρχει NWOBHM θρεντ …

ωχ άστο το κουράσαμε το θέμα . το βουλώνω για τη μεταφορά . ότι έγινε έγινε . εγώ συνεχίζω να ποστάρω στο NWOBHM θρεντ κ όσοι πιστοί προσέλθετε .

το thread “παιχνιδάκι με τραγούδια”.δεν έχει να προσφέρει καμία μουσική συζήτηση στα “διάφορα”.γιατί να μη μεταφερθεί στο οφφτόπικ?
όχι τίποτ’άλλο αλλά θάβει συνέχεια και σοβαρές μουσικές συζητήσεις…

Με αυτην την εννοια και το “Τι Ακουτε” και ποσα αλλα που ποσταρονται εξωφυλλα ή γινεται απλο namedropping πρεπει να πανε οφφ τοπικ. Αλλα, εχουν μουσικο περιεχομενο οποτε πιστευω οτι καλα ειναι εκει.

Εγω παλι νομιζω οτι μια μετατροπη τιτλου σε αυτο το τοπικ και η μεταφορα του στο Podium θα ηταν σωστη γιατι γινεται πιο σοβαρη κουβεντα εδω και υπαρχουν και διαφορες προτασεις απο τους χρηστες. Δηλαδη ολο αυτο, ξεφευγει καπως απο το χαβαλεδιαρικο του off topic section.

και το "τι ακούτε τώρα’ είναι “κάπως”, αλλά τουλάχιστον εκεί μπορεί να διαγραφεί το μουσικό γούστο του καθενός και καμιά φορά να γίνει και καμιά κουβέντα.
το “παιχνιδάκι με τραγούδια” το θεωρώ totally pointless.

και συμφωνώ με αυτό που λες για αυτό το τόπικ.όταν είχε ξεκινήσει από κάποιους παλιούς χρήστες είχε πιο χαβαλεδιάρικο χαρακτήρα (όπως τα περισσότερα threads από την παλιά εποχή του ρόκιν), αλλά τώρα γίνεται πιο σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα οπότε θα ήταν καλό να μεταφερθεί.

Καλό είναι να υπάρχουν και αυτά τα topics για να “αποροφάνε” το spam έτσι ώστε όπως λες και εσύ να γίνεται σοβαρή συζήτηση στα μουσικά topics.

μαζί σου, αλλά εν τέλει καταντάει και λίγο εκνευριστικό να θάβει συνεχώς αξιόλογα ποστ σεντόνια σε σοβαρά μουσικά threads.

Παιχνιδάκι με τραγούδια = post count raiser .
Αν και το έχω τιμήσει πολύ… :stuck_out_tongue:

ό,τι και να κάνεις δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ razor7 και blindangel.
χορός για δύο είναι τις τελευταίες μέρες αυτό το thread.:stuck_out_tongue:

edit: συμφωνώ 100% με bleedin και worst enemy.εκεί να μεταφερθούν και όλα τα παιχνίδια.