Δηλαδή εσύ συνεισφέρεις στο forum γράφοντας πέντε φορές τη μέρα πόσο γαμάει το Ænima?
τοσα ξερεις , τοσα λες φιλος
δεν πειραζει.δεν ξανατσακωνομαι με κανεναν εδω μεσα , οποιος κατανοει καλως , οι υπολοιποι κριμα
(διαβασε τα ποστ μου και ολο κ κατι θα μαθεις)
άσχετο λίγο με αυτό που συζητάτε, αλλά ο παπαρδέλας μια χαρά χρήστης είναι πλέον. ταπεινη αποψη. σορυ για τη διακοπη
ποιός παπαρδέλας ρε μαλάκα, ο τύπος έχει κάνει και γαμώ τα θρεντς στο μουσικό φόρο
Ισχύει.
Awake, το πρόβλημα δεν είναι αυτό που λέει ο ριπ_νουμπ.
Αν είναι η κάβλα σου γράφε και 500 φορές για το πόσο γαμάτο είναι το Aenima και οτιδήποτε άλλο σου αρέσει.
Το πρόβλημα είναι είναι ότι για κάποιο λόγο νιώθεις την υποχρέωση να συνδυάσεις αυτό που εσύ γουστάρεις με την υποτίμηση απέναντι σε αυτά που γουστάρουν οι άλλοι, η μάζα των πιθήκων όπως πολύ συχνά γράφεις. Πρόσφατα (και παρά το όλο τζέρτζελο τότε με τον μάκιντος και τους άλλους) πρόσβαλες το κοινό των bon jovi και αυτό των μπαντών που τολμάνε και παίζουν και σε άλλες πόλεις τη ελλάδας. Παλιότερα το έκανες με τους slipknot και με τους soad. Ακόμα και με αυτούς που τόλμησαν να προτιμήσουν ΑC/DC από truckfighters. Για να μην πούμε για τότε με lost και wire.
Στο μουντιάλ εμένα προσωπικά μου τα έκανες ζέπελιν με 5 ποστ τη μέρα να λένε για “αγγλάρες, πουστάρες, αδερφάρες”. Δεν είναι αστείο, ούτε χαβαλές από την τρίτη φορά και μετά.
Και έχεις προσβάλει και χρήστρια (deadmemories) προσωπικά ενώ δε σου μίλησε στο ελάχιστο άσχημα.
Ακόμα και στο τελευταίο ποστ εδώ γράφεις “όποιος κατανοεί”. Δηλαδή ποιος είσαι, ο σούπερ γαμάτος για να μην μπορούμε να σε κατανοήσουμε. Άραξε και χαλάρωσε.
μη, θα ξανακυλήσει στο βυθό της απύθμενης μλκιας
O Παπαρδέλας ανέκαθεν συμμετείχε πολύ στα μουσικά. Μπορεί να μην είναι λογοτέχνης και να κάνει τις παρουσιάσεις του Plunderer αλλά πάντα συμμετείχε. Βασικά πρέπει να είναι ο πιο παρών στα μουσικά 15-20 ετών
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σ’ενοχλεί το spam στα offtopic topics.
Το δικό σου (spam) είναι μακράν χειρότερο, πρόσφατο παράδειγμα:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=12233&page=12
Ο χρήστης Stoupeace ρωτάει ποιο csi να αρχίσει να βλέπει, του λέω πέντε κουβέντες εγώ. Εσύ στη συνέχεια πετάγεσαι για άλλη μια φορά και λες πόσο γαμάτο είναι το breaking bad και οτι τα house/csi/desperate housewives είναι σκουπίδια/ποπκορν.
(να σου θυμίσω οτι για παρόμοιο λόγο έφαγες πόντο στο topic του flashforward άμα θυμάμαι καλά και στη συνέχεια άνοιξες topic κλαίγοντας που σου έριξαν πόντο κτλ)
Στην τελική κάτσε πάνω στο βουνό σου και παίζε το πουλί σου ακούγοντας tool και βλέπωντας breaking bad. Έλεος δηλαδή.
Nτάξει απ’ τα πιο σωστά ποστς που χω δει.
Ειδικά το bold πραγματικά ήθελα κάποια στιγμή να το αναφέρω. Μαλιστα μια φορά αν θυμάσαι (awake) σου είχα γράψει με υπερκεφαλαία γράμματα: ΚΟΥΡΑΣΕΣ.
Αυτό ας πούμε, προσωπικα το θεωρώ σπαμ, το οποίο μάλιστα με ενοχλεί περισσότερο από την κάθε αηδία ή ηλιθιότητα πετάει ο κάθε παπαρδέλας, με την οποία στη τελική μπορεί και να γελάσω λίγο. Με το να λες 100 φορες ότι η ομαδα που υποστηριζω ειναι γκεουλες και αμπαλοι εκνευριζομαι. Αλλο 3-4-5-6 φορές αλλο 100
Κοινως ειμαι ο σατανας με ολα οσα μου προσαπτεις.
Καταρχας,οσον αφορα την deadmemories , επειδη δεν τη ξερω καν τη κοπελλα στειλε μου το επιμαχο ποστ να της πω κ συγνωμη(ειλικρινα δεν το θυμαμαι καν κ σιγουρα δεν ειχα προθεση να την προσβαλλω) οπως εχω πει δεν ειναι η εμπαθεια χαρακτηριστικο μου
Το να θεωρω τους bon jovi,τους floyd,τον νταλαρα δηθεν/μαπα/σκατα καλλιτεχνες ειναι νομιζω δικαιωμα μου.Την παλαιοτερη ομολογουμενη λαθος νοοτροπια μου να προσβαλλω το κοινο τους νομιζω πλεον δεν το κανω (ειδικα το τελευταιο διμηνο που νομιζω εχω αφησει πισω τα οποια κακα κομματια του awake εδω μεσα) και κατανοω πως ειναι μαλακια μου.
Αν εγω θελω να θεωρω τον Χ χρηστη γαμάτο και τον Υ χρηστη βλακα ειναι παλι δικαιωμα μου
Πιο πολυ απο δικαιωμα , ειναι βασικο χαρακτηριστικο ολων μας
(κ μενα καποιοι με θεωρουν βλακα, κ σενα καποιοι κοκ)
και οχι δεν ειμαι ο σουπερ γαματος , ειμαι ο σατανας γι’αυτο προσεχε το βραδυ μην ερθουν να σε παρουν τα hell hounds
Πολυς χρονος για πεταμα κ τον πεταμε σε ασκοπα ‘σεντονια’
otherside γραφε οτι θες γλυκια μου , ενα φορουμ ειναι να περναμε την ωρα μας.Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου.Απλα εισαι η σπαμμερ της βδομαδας κ ειχες την τιμητικη σου.
Επαναλαμβανω,μην το παρεις προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου…
Αwake & ChrisP
No more from me…
:lol: :lol: :lol:
πόσο δίκιο ???
@rip noob
το ‘‘spam’’ ηταν ποστ σε θεμα για τωρινες σειρες,οπου ελεγα ποσο γαματο ειναι το βρeaking bad.
το breaking bad ειναι τωρινη σειρα.
αμα εσυ το βλεπεις σαν spam,βαλε γυαλια.
@worst enemy
σορρυ που σου προσεβαλλα τα αγορια σου και την αρρενωπη περσονα τους.
δεν θα ξαναγινει.κατανοω το ποσο σε πληγωσα,ελπιζω να μην σου αφησε τραυματα στην ψυχη σου η βρισια ‘αγγκλαρες πουσταρες εξω απο το μουντιαλ’’
go england go !!!
αχαχαχαχαχ και χιουμοριστας μαζί μ’ όλα.
Κατάλαβε ότι δεν έχω πρόβλημα για το πως αποκαλείς τους αγγλους και την εθνική τους ομάδα (γιατί δε με νοιάζει η αποψη σου επι του θεματος. Πως να το κάνουμε?),
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΥΛΑΤΕΙΣ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ. (την ώρα που’ χω διαθεση να μιλήσω με συμφορουμιτες για ποδοσφαιρο. Εκτος απο σενα)
Πες το μια, δυο, τρεις φορες να πα να γαμηθει.
Spam δεν ειναι ακριβως γιατι εγραψες ενα σχολιο το οποιο ομως ηταν off-topic.
Και αυτο ενοχλητικο ειναι.
α) Ο Παπαρδέλας είναι μετά τον ζάφροκ και την Ρετς ο πιο ποιοτικός μουσικά πιτσιρικάς του φόρουμ. Και γαμάτα μουσικά θρεντς άνοιγε από τον καιρό που πρωτομπήκε στο φόρουμ. Ένα σερτς θα σας πείσει.
Τωρα ναι ήταν ένα διάστημα κάπου το χειμώνα που έκανε αγέλη με τον γκόντσμακ και κάνα-δυο ακόμα και το σπαμ/μαλακία πήγαινε σύννεφο, αλλά βάλτε τον εαυτό σας στα 15 σας. Άμα δε μαλακιστείς στα 15 σου πότε θα μαλακιστείς. Το να τον λέτε άχρηστο σπαμερ όμως είναι τέρμα άδικο.
β) Αυτό που δεν έχει κατανοήσει ο awake αλλά και πολύς κόσμος που πάει και τρολάρει στα μουσικά/σοβαρά θρεντς είναι πότε να κόψει. Και σας το λέω εγώ που άμα λάχει σπαμάρω/τρολλάρω ανελέητα. Ποτέ όμως σε διάρκεια.
Μία ατάκα, ένα (άντε δυο βαριά) ποστς είναι αρκετά και το χαβαλέ σου να κάνεις, και αυτό που θες να πεις, και ΓΑΜΑΤΟΣ να φανείς άμα λάχει.
Άμα πάει σε παραπάνω ποστς είναι κούραση και σπασαρχιδισμός.
Τα @@ μου ηδη χαμογελουν,γιατι πραγματικα εκφρασατε οσα σκεφτοταν τα καημενα και σας ευχαριστουν de profundis.+2112 για οσα ειπατε.
To σάβατο τυχαία ειδωθήκαμε με τον awake και τα παμε στο alleycat. Για άσχετο θέμα που συζητήσαμε, έλεγε διάφορα πράγματα για εκείνον και το μόνο επίθετο που έδωσε στον εαυτό του ήταν “αλαζόνας”.
Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο κάποιον που παρά τα τρωτά του έχει το γνώθι σ΄αυτόν. Πιστεύω πως κατά βάθος σταδιακά θα το περιορίσει σε βαθμό που να μην ενοχλεί τόσο κόσμο και σε τέτοιο βαθμό.
Από κοντά όπως και -σχεδόν- όλοι (μερικοί είναι ίδιοι και στο ίντερνετ, και στην τηλεόραση, και στο ράδιο, και στην πραγματική ζωή, γιατί άραγε, ψάχτε το) είναι διαφορετικός και το ξέρετε. Πάντως τέτοιες συντονισμένες επιθέσεις από διάφορους σε ένα μόνο χρήστη σπανίζουν στο ροκιν, είναι ίδιον άλλων φόρουμ, και γι΄αυτό έχουν όλοι ευθύνη.
τελικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να μετανιώνω που ξέθαψα αυτό το thread.