χαχα σε νιωθω, ειμαι/ημουν moderator σε διαφορα site και αυτα ειναι τα κλασικα παραπονα ολων των mod
επίσης μου την σπάει που οι συνήθεις γκρινιάρηδες (έχω κ ονόματα αμα λάχει) σνομπάρουν το συγκεκριμένο τόπικ…
το σπαμάρισμα όμως όχι…
Aυτο κυριως.Και ειναι και ενας λογος που σταματησα να διαβαζω τοσο συχνα τα σχετικα τοπικ.Και ναι ειναι φταιξιμο ολων μας που δεν αλλαζει η κατασταση(τα μουσικα τοπικ ηταν και ο λογος που εκανα account στο φορουμ γι αυτο και μου τη σπαει η πορεια που εχουν παρει.)
Κατα τ’αλλα τα υπολοιπα (βλ. off topic)α περναω στα ψιλα μια και το φορουμ το βλεπω ως μεσο διασκεδασης-ενημερωσης και
δεν θα κατσω να χαλαστω κιολας αν ο καθενας μπαινει και λεει το μακρυ του και το κοντο του.Αν ενοχλειται καποιος οπως ειπαν και οι μοντς,ας κανει ριπορτ συχνοτερα για να τους βοηθησει και αυτους γιατι δεν ειναι μποτς αλλα ανθρωποι.Ολοι σπαμαρουμε αρκετα στην τελικη,οποτε δεν εχουμε δυνατα αλλοθι.Εδω δε χαλιεμαι στην πραγματικη ζωη που ο αλλος βριζει πχ την αγαπημενη μου μπαντα,θα χαλαστω σ ενα φορουμ που τους μισους και βαλε ουτε καν τους ξερω?Μπαααα…
Για τα πολιτικα θεματα επισης θα συμφωνησω με Καρβου.Δε θελει και πολυ να γινει μπαχαλο.Επισης προσελκυουν ατομα ασχετα με τη μουσικη(μετα τις εκλογες πχ πολλα ατομα που ειχαν ξεσκιστει στα ποστ την προεκλογικη περιοδο ξαφνικα σιωπησαν…τυχαιο?Ισως…).
Οσον αφορα τωρα το χιουμορ ή τη σοβαροτητα τα βρισκω σχετικα μια και δεν συμμεριζομαστε ολοι τις ιδιες αποψεις περι αυτων,αφου μπαινει και το αισθητικο κριτηριο στη μεση.Το οτι ειναι αστειο για τον εναν πχ δεν σημαινει αυτοματα οτι θα πεθανουν απ τα γελια ολοι. Οποτε η σοβαροτητα-σοβαροφανεια καποιων ισως μεταφραζεται απο διαφορετικη αισθηση χιουμορ εως πληρης αδιαφορια για τα οσα λεγονται.
…μου τη σπάει που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πότε κάποιος κάνει χιούμορ και πότε κάποιος μιλάει σοβαρά. Δηλαδή πρέπει να δουν το ηλίθιο εικονίδιο με τη γλώσσα? Αν και μερικές φορές ούτε αυτό είναι αρκετό.
Μου τη σπαει που μερικοι παιρνουν γενικα τα φορουμ πιο σοβαρα απο οσο θα πρεπε
πολλές φορές σε κάποια τόπικ συμμετέχουν και νέα μέλη και κάποια από τα παλιά δεν ασχολούνται μαζί τους αλλά μόνο με αυτά που έχουν γράψει οι παλιοί ή οι γνωστοί τους…πως θέλουμε τότε να έρχονται καινούργια άτομα…??
γι αυτο λοιπον τα καινουρια μελη πρεπει να τα αγκαλιαζουμε τρυφερα και να τα φροντιζουμε
Κ εσύ νέος είσαι σχετικά… Το ζόρι τράβηξες ?:-k :-k
ποσα τετοια τοπικ εχουμε ανοιξει κατα καιρους αλλα περα απο τα ιδια ατομα που συζηταμε για αυτα δεν μιλαει κανεις αλλος! οταν προσπαθεις για κατι κ δεν βλεπεις οτι οι ιδιοι κ οι ιδιοι μιλαμε τοτε καλυτερα να τα πουμε αυτα στο μσνκ κ ετσι γινετε! κ δεν ειναι μονο για blues ακομα κ για prog k classic rock!
δεν κατηγορω κανεναν απλα λεω ενα παραπονο το οποιο δεν υπαρχει μονο εδω μεσα αλλα γενικα!
+1000.
Και προσθετω οτι μου τι σπαει ο rudolf και ολος ο οχλος των σκορπιοναδων .
Υ.Γ. : Στην συνεχεια θα ακολουθησουν και αλλα …
δεν εχει αδικο το παλικαρι!
αλλα ειναι λιγο στην αρχη μεχρι να μαθεις τον αλλον κ να καταλαβεις πως αντιλαμβανετε καποια πραγματα!
επίσης, οι παλιοί πολλές μουσικές μας απόψεις τις έχουμε ποστάρει κατά το παρελθόν και συχνά βαριόμαστε οικτρά και ελεεινά να τις επαναλάβουμε :oops:
ιδικα για Floyd :lol: :lol:
μόνο εσύ δε βαριέσαι να μιλάς για αυτούς!!!
Βέβαια κάποιοι λίγοι ξέρουμε πόσο σου αρέσει το Shine on you crazy diamond!!!
Χαχα!ΑΥτο το εχω παρατηρησει και εγω και ειναι λιγο κουλο.
Εγω βασικα γιατι δεν εχω κανενα παραπονο απο το forum?
Ολα ειναι μελενια παιδια!Chill!
Ειδικά στο πρώτο συμφωνώ αρκετά.Πολλές φορές εγώ πχ.που δεν ακούω μέταλ και ακούω ΗΙΜ νιώθω άβολα!δεν ξέρω πότε μου κάνουν πλάκα και πότε όχι…:-s
συνέχεια βασικά… το λέει κ στους κανόνες του φόρουμ
Αυτο συν το χιλιωειπωμενο για τα μουσικα τοπικς. Κουβεντα γυρω απο 5 συγκροτηματα, παραθεση λινκς, ποστ τυπου “Γαμανε”, “Βαρετοι”, “Θεοι”, απαξιωση των περισσοτερων τοπικς (αυτο το οποιο ειπε ο Σακης) καθως και το ανελεητο σπαμαρισμα.
Αντε πάλι με τους floyd! δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια?
που σε καθε κουβεντα που γινεται, ειτε για μουσικη, ειτε για καποιο αλλο θεμα, δε γινεται να μην αντιπαραττεθουν αποψεις χωρις επιθετικο και ειρωνικο υφος…παιδες ο καθενας εχει τα γουστα του (για μουσικη) και την αποψη του (για καποιο αλλο θεμα) και δε χρειαζεται να επιβαλλει κανεις στον αλλον τιποτα, γιαυτο relax…:blues: