Τι μας την σπαει στο ροκιν?

ειναι το φετιχ μου! :lol:

εσυ καρβου πολλα ξερεις κ δεν με συμφερει!:lol: :lol:

κάντο λιανά γιατί δεν το κατάλαβα…:wink:

Η ειρωνιια καποιων…

Sorry ετσι ειμαι και σε οποιους αρεσω :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Δεν λεω για σενα βρε ζαγαρ…!!!

+1,συμφωνώ με αυτό.Εμένα πάντως μου την σπάει όταν κάποιος πέρνει και λιγότερο σοβαρά το φόρουμ από όσο θα έπρεπε και γράφει ότι του κατέβει,καμιά φορά προσβλητικά,έστω και χωρίς να το θέλει…η πλάκα καλή είναι,αλλά και αυτή έχει κάποια όρια…

κάτι κατεβατά με αναλύσεις επί αναλύσεων…για πονοκέφαλο έχω μπόλικους τρόπους,στο φόρουμ μπαίνεις να κουβεντιάζεις μερικά πραγματάκια για να περάσεις την ώρα σου,δεν δίνεις πτυχιακή.
νταξ,φιλιά σε όλους όσους κάνουν αναλύσεις α,είμαι διπλωμάτης:)

επίσης ότι δεν είναι έτοιμα ακόμα τα blogs από τον καλύτερο webmaster ever…8)

το οτι η λεξη <δισκαρα> εχει χασει το νοημα της εδω μεσα!

Δεν ξερω γιατι εχει επικρατησει η αποψη οτι δισκαρες πρεπει να λεμε μονο λιγους δισκους. Εγω πχ. στη δισκοθηκη μου μπορω να βρω τουλαχιστον 100 δισκαρες και δεν ειναι και μεγαλη, 400 CD αριθμει. Φαντασου αυτοι που εχουν 1000 η 2000…

Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα δες στο θρεντ “Καλυτερες κυκλοφοριες του 2007”.Θα δεις ποστ με 20+ δισκους.Αμφιβαλλω αν του χρονου θα θυμουνται αυτες τις φετινες “δισκαρες”

Bέβαια, άλλο δισκάρες άλλο καλύτερες κυκλοφορίες του 2007. Όσο να το κάνεις υπάρχει μια διαφορά

Αυτο ΟΚ. Βασικα εχει να κανει με το “κατεβασμα” απο το Ιντερνετ. Οι περισσοτεροι κατεβαζουν καθε καινουριο δισκο που κυκλοφορει τον ακουν στα πεταχτα 1-2 φορες και αμα τους αρεσει τον βαζουν στο θρεντ με τις καλυτερες κυκλοφοριες…

Φυσικά. Έτσι και αλλιώς οι δίσκοι που θα λιώσεις θα είναι πολύ λιγότεροι

μα ένας δίσκος που αδυνατεί να σε κάνει να θες να τον λιώσεις, πώς γίνεται μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2007 τόσο εύκολα? Δε ποστάρουμε τι πιστεύουμε θα αρέσει στον κόσμο, αλλά τι άρεσε σε εμάς. Ο καθένας μας είναι άνθρωπος και όχι δείγμα πληθυσμού. (άσχετο, αλλά είπα να το αναφέρω)

Εγω προσωπικα ως δισκαρα οριζω εναν δισκο που μου κραταει στην ατμοσφαιρα του απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο κομματι. Το ποσες φορες θα τον ακουσω ειναι σχετικο, πχ. οι Sunn 0))) για μενα εχουν δισκαρες αλλα θα τους ακουσω μονο σε “ειδικες” περιπτωσεις…

Μπορεί ένας δίσκος να σ’ αρέσει και να τον ακούσεις καμιά εικοσαριά φορές συνολικά κι ένα δίσκο να τον ακούς για ένα μήνα τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα. Υπάρχουν διαβαθμίσεις. Οι κυκλοφορίες δε χωρίζονται σε αυτές που μας αρέσουν και τις λιώνουμε και σ’ αυτές που έχουμε ακούσει 1-2 φορές

Θα μου πεις το τι ενωουμε “Καλυτερες κυκλοφοριες του 2007” ειναι σχετικο…Θα συμφωνησω αλλα…
Οταν οι περισσοτερες κυκλοφοριες κυμαινονται σε ενα επιπεδο πολυ κατω του μετριου εως σκατε ολε(Gamma ray) και βγει ενας δισκος λιγο πιο αξιοπρεπης ε δε νομιζω οτι καποιος απο τους δυο 8α πρεπει να συμπεριληφθει στα καλυτερα.
Πιστευω οτι τουλαχιστον εδω μεσα εχουμε ενα Α επιπεδο και καποια υψηλα στανταρ απο το να ποσταρουμε δισκους που ειναι λιγο καλυτεροι των πατατων εως μετριους.
Δλδ πραγματικα αν αγορασει καποιος τον νεο δισκο των Gamma ray που οι βαμμενοι οπαδοι τον αποθεωνουν και μπει μεσα και αρχισει τα καντηλια θα ειμαι ο πρωτος που θα σταθω στο πλευρο του :lol:

Toυς Gamma ray τους ανεφερα απλα διοτι κατα την ταπεινη που αποψη βγαλαν το χειροτερο δισκο της χρονιας (προς το παρον.Εχουμε 2 μηνες ακομα μεχρι το τελος της χρονιας)

:ιμότικον που ευλογάει τα γένια του:

πάντως κάπου εδώ πρέπει να πω πως οι “δισκάρες” που είναι επιλεγμένες από το ρόκιν, είναι επιλεγμένες πολύ προσεκτικά και αυστηρά. Και αυτό γίνεται όχι για να το παίξουμε γνώστες κ κάποιοι, αλλά για να μην χαθεί το μέτρο, όπως στο παράδειγμα που περιγράφετε. Το downloading έχει κάνει τον καθένα να ενθουσιάζεται και να πετάει κατευθείαν μια ετυμηγορία, χωρίς να το πολυσκεφτεί. όταν γράφω ριβιούζ (και ξέρω πως κ τα άλλα παιδιά το ίδιο κάνουν) σκέφτομαι όχι μόνο το τι μου λέει ο δίσκος εκείνη την στιγμή, αλλά κ το αν θα αντέξει μέσα στο χώρο. Έτσι νομίζω προκύπτουν οι δισκάρες…

Ένας άλλος τρόπος είναι η ετήσια ψηφοφορία ! Αναμένω την φετινή με πολλή ανυπομονησία, γιατί τα μεγάλα εμπορικά ονόματα του χώρου δεν έβγαλαν κάτι φέτος (πχ μέηδεν που θα έμπαινε στην λίστα, ακόμα κ αν ήταν το… αμολάδ) και έτσι υπάρχει χώρος για πολύ κόσμο…

Για να δούμε !

Επίσης το επίπεδο των αναγνωστών μας έχει ανέβει πολύ κ είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω τις επιλογές τους !

παρόμοιες διαβαθμίσεις πιστεύω υπάρχουν και στις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς… Γενικά, εγώ συμφωνώ ότι θα πρέπει να γίνουμε λίγο πιο τσιγκούνηδες στις κριτικές μας για δίσκους. Να μην είμαστε τόσο εύκολα εγκωμιαστικοί. Όσο πιο αυστηροί είμαστε, τόσο περισσότερο ξεχωρίζουν οι πραγματικά ξεχωριστές κυκλοφορίες. (Διαβάστε παλιά ποστ Nihilist, για το πώς να κράζεις αυτά που αρέσουν σε κόσμο, αλλά εσένα δε σε ξετρελαίνουν, που είναι σεμιναριακού επιπέδου :p)

Αυτό.