Τι μας την σπαει στο ροκιν?

Μου τη σπάνε:

Ο ρατσισμός που κατά καιρούς εκδηλώνεται προς εμάς τους μικρότερους(όχι απ’ όλα τα μέλη).

Παράδειγμα:
Είσαι κάτω από 18 και ανοίγεις ένα τόπικ για χυμούς και μπαίνουν μερικοί και ποστάρουν κακίες.Το τόπικ το χεις ανοίξει μεταξύ σοβαρού και αστείου,αλλά δεν το κατανοούν επειδή δεν διαβάζουν το ποστ του τόπικ στάρτερ ή δεν ξέρουν να διαβάζουν.
Είσαι πάνω από 18 και ανοίγεις τόπικ για την κατσαρίδα που σκότωσες προχτές.Νιώθεις τύψεις και αναζητάς παρηγοριά.Οι users(ναι ναι,οι ίδιοι που λεγαν τις κακίες) θα σε χτυπήσουν στον ώμο και θα σου πουν στοργικά “Ντάξει,μέσα δε παίζει πρόβλημα”

Όλα καλά,όλα ωραία

Οι κλίκες,users που πάνε 2-2 σαν τους Χιώτες και την πέφτουν σε άλλους users σαν να είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς με τον Πεταλούδα τον Νίκο.

Σνόμπ φάσεις, α λα Paris Hilton.

Η πολύ σημασία που δίνεται στο spamming στο Off Topic.Αν δε σπαμάρεις εκεί,τότε που ? Απλή λογική ffs.

Τα αστεία παλιώνουν μετά από κάποιο καιρό.Δεν είναι ότι το καλύτερο να γράφονται τα ίδια και τα ίδια.

Φχαριστώ

Επειδη αυτοι οι “μερικοι” ειμαι εγω ή κι εγω(δεν ειδα οντως ολα τα αλλα ποστς του τοπικ), να σε διαβεβαιωσω οτι το σχολιο μου ηταν γενικοτερa για το πληθος και την ποιοτητα των τοπικ που ανοιγονται τελευταια στο off topic. Απλα ετυχε να το κανω σε εκεινο το τοπικ, διαλεξα ενα εξ αυτων. Δεν προκειται για κανεναν ρατσισμο, οχι απο μενα τουλαχιστον, δεν ξερω για αλλους.

Ον τοπικ: Μου την σπανε οι γραφικοι γιουζερς που κατα καιρους μπαινουν και κανουν ανω κατω ενα τοπικ (μιας και συνηθως προκειται για φανμποηδες/κολλημενους με ενα συγκροτημα ή μια ιδεα, κατι).

η αληθεια ειναι πως σνομπαρουν καποιοι … και απο κοντα…

λοιπον ας μιλησω και εγω(αμα μου το επιρεπουν οι μεγαλοι):stuck_out_tongue: μου τη σπανε αρκετα πραγματα και απο τους παλιους-και απο την πιτσιρικαρια και γενικα μο τη σπατε ολοι:p οχι ας σοβαρευτουμε θα μιλησω περισσοτερο σαν ατομο που παρακολουθει το φορουμ και οχι μονο σαν δατς γαη,λοιπον εγω γραφτηκα εδω στο φορουμ τελη αυγουστου ο αδερφος μου με πεισε εκεινον βριστε,οταν πρωτογραφτηκα ηρθα με διαθεση να το κανω μπουρδελο:) περιμενα οτι θα με διωξουν αλλα ειδα μια εντονη διαθεση απ ατομα που ηταν ηδη καποιο καιρο στο φορουμ οτι ηθελαν οτι ηθελα και γω τοτε και απλα ψαχναν ενα μεσο για να το κανουν τα ιδια ατομα ειναι που κατακρινουν το ανελεητο σπαμ και τους βλακες νεους χρηστες που δεν αγαπουν το φορουμ.συσνεχιζω…
σε αυτο το σημειο να πω οτι εγω παραπονο ισης μεταχειρισης απο μοντς δεν εχω αντικειμενικα με αυτα που γραφω σε κανενα αλλο φορουμ δεν θα μουν ακομα μη μπαν

μου τη σπανε κι αλλα πραγματα ενα απο αυτα ειναι το ακοουθω

ανοιγω ενα τοπικ ξερω γω με διαφορες επιλογες πολλ και πεταγονται ολοι σαν την που*** στο λαχανο και λενε προλαβα οταν ανοιξει ο λεντ (δεν εχω κατι μαζι σο ενα παραδειγμα φερνω)ενα πολλ και υπαρχουν επιλογες οπως χυσια αντι για τζατζικι(μα ρεσε το τοπικ) ολως περιεργως δεν λεει κανεις προλαβα…προσφατα εγιναν δυο φορουμιτες μπαν για μενα δεν ηταν εκπληξη τους προκαλουσαν συνεχεια τι εχει ακουσει ο παοκ και ο λαος του εδω μεσα δεν τα ακουει ουτε στο χαριλαου και εδω θα εκφρασω και ενα μικρο παραπονω στους μοντς κανετε μπαν αυτουε τους 2 με την ιδιια λογικη θα πρεπε να χαν γινει και αλλοι μπαν το προσπερνω αυτο και συνεχζω οταν θελει καποιος μικρος να πει την αποψη του σε ενα σοβαρο θεμα τον γραφετε στα @@σας εγω ειμαι αγραμματος και αμορφωτος και δεν συμμετεχω αλλα μερικα παιδια εχουν αποψεις που τις τεκμηριωνουν αλλα στην καλυτερη να ακουσουν ενα νταξει καλα τα λες αλλα εισαι μικρη/μικρος περιμενε λιγο και θα καταλαβεις αυτο ειναι σαν του λες καλα αστο φιλαρακι,τους χαρακτηρισμους τσουτσεκια και βλακας και πολλα αλλα επιθετα που εχω ακουσει τα παιρνω ως χαβαλε…ο τολλκι ειναι ενα απο τα ατομα που συμπαθω πιο πολυ εδω μεσα και για αυτο οταν ειπε σε ενα τοπικ ποσο καιρο εχειςς να γαμησεις λεω νταξει χαβαλε κανει αμα ελεγε ομως ο ροκ κατι τετοιο πιθανον θα χε παει για μπανακι αλλα δεν πηγε… ενα ακομα παραδειγμα ο ναιλιστ με ειχε πει βλακα μπετοβλακα και αλλα τετοια και οταν πατησα το θαυμαστικο μου παν δεν γινεται να χετε ολοι ιδια αντιμετωπιση ετσι οταν μια μερα ειπε κατι τον ειπα μαλακα(και λαθος μου και ζητω συγγνωμη)αλλα μπαν εγινα…επισς η ειρωνειες μα ρεσουν αλλα να χουν και μιαδοση χιουμορ η κατα τα αλλα συμπαθεστατη χρηστρια σοφι-κ αναφερθηκε σε εναν αλλο χρηστη που ειχε ανοιξει ενα καμμενο τοπικ και του ροκ βρες γκομενα δεν της ειπε κανεις τιποτα εγω απλα με ολην τη καλη διαθεση και την φιλικοτητα που με διακατεχει στα 16 χρονια της ζωης μου να πω οτι αναλογει χαρακτηρισμοι θα μπορουσαν να γινουν στο 50 τοις εκατο των τοπικς του φορουμ και μαλιστα και σε ενα -2 που αφορουν την ιδια…τωρα αυτο με το στειο που παλιωνει ισχυει σε λιγο καιρο ο βεντερ θα αποκτησει οντως μεγαλο παπαρι αφου του τα χετε πρηξει -π και νταξει ενα αλλο παραδιγμα πολλες ατομα εδω περα και μαλιστα ενα που γνωριζω ξερετε γιατι μου λεει οτι δεν πολυμπαινει πια , ,μου κανει τι να μπω για να κανουν την ιδια ανοητη πλακα και να καταληξω να τσακωθω εγω μπαινω εδω για να χαλαρωσω και οχι για να εκνευριστω και αμα θελω ναμε προσβαλλουν υπαρχουν και αλλα μερη ,δεν σας κανει εντυπωση που λιγα καινουρια και ειδικοτερα νεα παιδια(ηλικιακα)ερχονται στα μυτινς???εγω κουβαλαω σκατα και εχω μαθει να μην προσβαλλομαι αλλα ξερετε ποσα παιδια λενε σιγα μην παω σε μυτινγκ αυτοι θα με θαβουν θα με δουλευουν η κατι τετοιο…ειλικρινα σας λεω πολλα περισσοτεραπο οσα νομιζετε…πιθανον να μαι υπερβολικος βασικα ειμαι υερβολικος επειδη δεν ξερω να χειριζομαι την ελληνικη γλωσσα ετσι ωστε να δινω σε αυτον που με διαβαζει ακριβως το υφος μου,δεν ειμαι ισοπεδωτικος δεν λεω οτι η παρεα 7-8 ατομων χαλανε το φορουμ επειδη το θελουν μονο γιατον ευατο τους απλα λεω χαλαρωστε λιγο και ακουστε και τον μικρο μπορει να εχει κατι σημαντικο να πει…

δεν εχω καμια διαθεση να με γκρινιαρεις απλα ηθελα καιρο να τα πω αυτα και τωρα που βρεθηκε η ευκαρια την αρπαξα απο τα μαλλια

σας αγαπαω ολους αλλα εχω δικιο:p

Χανεις το δικιο σου οταν η μεγαλη παραγραφος ειναι στην ουσια μια προταση!!Κανε συνταξη ρεεεεε

συνταξη κανω στην εκθεση του σχολειου συνταξη κανω μπας και παρω το προφισιενσυ

ασε με να να το χαρω και να γραψω αυτα που θελω χωρις περιορισμους

οποιος θελει να το διαβασει δεν θα κολλησει ουτε στα ορθογραφικα ουτε στα συντακτικα λαθη:wink:

Ναι,ολοι θελουν να διαβασουν ενα κειμενο χωρις τελειες,χωρις συνταξη,χωρις να βγαινει νοημα,με οτι να ναι λεξεις,(μα ρεσει.Ετσι το μαθαινετε πια στα σχολεια?) και να τους βγουν τα ματια.Γιεα.

Εμένα μου τη σπάνε τα μισόλογα.

chu–chu says (1:21 AM):
apantaei o 8erion
kobw to poyli moy eirwneia
na me 8ymh8hte

(L)(K)

Που ειναι τα μισολγα ιφριτ??εκτος αμα μιλας γενικα?

ουπς, διπλο ποστ, σβήστε το…

Εγώ πάντως το διάβασα αυτό που έγραψε ο δατς, και νομίζω ότι έχει κάποια σημεία που τα λέει καλά. Δεν πολυπαρακολουθώ το οφφτοπικ, οπότε δεν εκφέρω γνώμη για τα σκηνικά που περιγράφει, αλλά νομίζω ότι του να του λέτε ότι η σύνταξη δεν είναι καλή, χάνετε το point του.

Σκεφτειτε μερικοι οτι η ειρωνεια, τα “αστειακια” και τα ρεστα δεν γινονται γιατι δεν εχουμε ζωη(αν και εγω προσωπικα δεν εχω, ισχυει:( ) αλλα γιατι μερικοι τα προκαλουν με την συμπεριφορα τους. Ας κανουν αυτογνωσια πρωτα και μετα να γραφουν παραγραφους με διαφορα ομορφα σχολια για τους αλλους.:slight_smile:

Σε θυμηθηκαν?
Ναι ειρωνεια ειναι μπας και καταλαβεις.Αν θες να σε διαβασουν και να σε παρουν στα σοβαρα,γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Φορουμ ειναι.Ο προφορικος λογος ειναι για την προφορικη επικοινωνια.Εδω εχουμε γραπτο.

Δε διαφωνώ σε όλα με τον δάτς ούτε εγώ.
Αλλά αυτό που εννοώ φίλτατε δατς, είναι ότι εσύ (και όποιος άλλος το κάνει) θα μπορούσες να περιγράψεις επαρκώς κάποια πράγματα απ’ αυτά που έθιξες. Καταλαβαινόμαστε φαντάζεσαι. Ή το κάνεις σωστά, ή καθόλου. Δείχνεις ότι έχεις και τα αρχίδια, στο κάτω κάτω :wink:

Τα περισσότερα είναι πολύ σωστά που λες.

Επίσης, μερικοί έχουν καβαλήσει καλάμια. Πολλά μάλιστα. Και γενικά γούσταρα αρκετά άτομα με τα οποία ξενέρωσα στη συνέχεια. Anyway…

Με θυμήθηκαν.Αμα έμπαινες στο κόπο να διαβάσεις το ποστ μου θα διάβαζες οτι δεν ξέρω ελληνικά και για αυτό το κείμενο είναι συντακτικά ελλειπή.Θα κάνω μια προσπάθεια όμως για να μπορεσεις να με διαβάσεις.
Σοφι-κ και εσύ άμα με διάβαζες θα έβλεπες ότι έγραψα ότι θα μιλήσω σαν άτομο που παρακολουθεί το φορουμ και όχι ως δατςγαη.Δεν ισχυρίζομαι σε καμιά των περιπτώσεων ότι ειμαι αθώος όπως προανέφερα θα μπορούσα να χα γίνει μπαν από καιρό.

δατς δεν χρειαζεται να κανεις καμια προσπαθεια για ατομα που θα δεν προκειται να κοιταξουν την ουσια του ποστ παρα μονο την ειρωνια…

Χαιρομαι που επιασε τοπο η ειρωνεια μου.Αν γραφεις ετσι απο δω και περα δεν θα σε παιρνουν ολοι στο ψιλο.
Αλλα φαινεται πρεπει να στην πουν 100 φορες για να το παρεις χαμπαρι.

Δεν μπορω να διαβασω το κειμενο σου.Τα λυπαμαι τα ματια μου.

Δεν έχεις άδικο απλά δεν ήθελα να νομίζει κανείς ότι του κάνω επίθεση,έφερα παραδείγματα ατόμων που συμπαθώ ώστε να μην παρεξηγηθώ…
Κρίμα είναι να πάθουν τιποτα τα ματάκια σου,εγώ πάλι πιστέυω ότι δεν τα λυπάσαι τα μάτια σου…

στον bluezlick γιατι δεν τι λες αληθεια ??