Προσπαθησα, πιστεψε με, και διαβασα οσα μπορουσα και εβγαζαν νοημα.
Και καλά έκανες αφού έτσι ήθελες. Όμως όταν κάτι λέγεται συνέχεια με τη μορφή υπονοούμενου, ενώ ούτε καν αυτόν-αυτούς που αφορά δεν έχεις πιάσει να συζητήσεις, καταντάει γραφικό. Το ίδιο ισχύει για όσους βλέπω να είπαν ανάλογα πράγματα εδώ. Λίγη ειλικρίνια δε βλάπτει. Κάντε το έστω και προσωπικά.
Εχει κανει ποστ 1000 λεξεων ο Σακης και μετα να ζηταει και τα ρεστα που δεν το διαβασαμε?
Εξαλλου δεν ειναι η ορθογραφια τοσο,οσο το οτι ειναι ολο το ποστ μια προταση ξερω γω.Οι τελειες πηγαν βολτα.
Εμείς που το διαβάσαμε δηλαδή τι πάθαμε?
Αφού κανένα δε τον πειράζουν πια οι διαγραφές, διέγραψα μερικά που αποπροσανατόλιζαν τη συζήτηση…
[-X [-X Πάει… χάλασε ο κόσμος… Κανείς δε γκρινιάζει πια για τα λουκέτα. Όλοι γκρινιάζουν γιατί νομίζουν πως δε σας αγαπάμε…
Για αυτό όλοι γκρινιάζουν πως δε δίνεις πάσα?
ολοι ??? , ενταξει δεν ειμαι κ τοσο ατομιστης !!
Το ότι δεν έχει καλή σύνταξη η παράγραφος του δατς δε σημαίνει τίποτα, όλοι το χρησιμοποιούν για να το παίξουν υπεράνω και να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω. Δατς ψήνομαι αν έχω χρόνο να ξαναγράψω εγώ την παράγραφό σου γιατί με συγκίνησες ρε μπαγάσα…
Edit: Αν θες δηλαδή.
Δεν έχω πρόβλημα.
Οκ. Μπαίνουμε στη διαδικασία. :!:
είναι αργά κ είμαι πολύ κουρασμένος. τα παράπονα είναι τα γνωστά κ έχουμε απαντήσει τόσες κ τόσες φορές. δεν μπορώ να απολογηθώ για κανενός το ύφος ή το επίπεδο, παρά μόνο για το δικό μου. πράγμα που κάνω όταν εγκαλούμαι. συμπαθώ πολύ τον δατς γουάη, γιατί πιστεύω πως πραγματικά έχει κάνει βήματα προόδου κ πάει όλο κ καλύτερα, αν κ σε φάσεις του βγαίνει να μας κουράζει. εκφράζεται όπως θα εκφραζόταν ένα παιδί της ηλικίας του, κ πιστεύω πως είναι οκ παιδί και καλώς κ είναι μαζί μας. σε φάσεις παρεκρέπεται κ κάνει διάφορα, αλλά οκ, μέσα στη ζωή είναι αυτά.
για τις “κλίκες” ας μιλήσουν οι “κλικαδόροι”. προτιμώ να τις λέω “παρέες” και “φιλίες” πάντως κ όχι κλίκες.
γκρίνια για άνιση μεταχείριση θα υπάρχει πάντα. όποιος θεωρεί ότι μπορεί να είναι 100% αντικειμενικός, ας έρθει να τον κάνουμε μοδ και ας γίνει κ δικαστής. δεν έχουμε σπουδάσει το αντικείμενο, ισορροπίες προσπαθούμε να κρατάμε κ την ακούμε κ συνεχώς. η δουλεία μας είναι πολύ σημαντική κ απαραίτητη, αλλά δεν το καταλαβαίνετε. δεν με πειράζει. με πειράζει που κάποιος όταν πατήσει τα 18 (αγαπώ τους 16άρηδες τύπου δατς γιατί είναι τσρου), εκτονώνει όλη του την επαναστατικότητα με το να τα βάζει μαζί μας. δεν έχει νόημα. αλήθεια.
Δεν ρατσισμός. Νεύρα που τους προκαλείτε με τα τόπικς είναι. Υπήρξα και εγώ νέος κάποτε στο φόρουμ και θα σου εξηγήσω τι εννοώ και γιατί είναι δικαιολογημένα τα νεύρα τους.
(Τα παρακάτω ισχύουν μόνο για το οφ τόπικ…)
Έρχεσαι σε ένα φόρουμ με 200 ενεργούς χρήστες. Το διαβάζεις καιρό (υποθέτω), θέλεις πολύ να συμμετάσχεις και εσύ σε όλο αυτό το πανηγυράκι του οφ τόπικ και να μιλήσεις με άλλους χρήστες. Υπάρχουν 2 δρόμοι.
α) Ο πρώτος είναι να περιμένεις να δεις για τι πράγμα συζητάνε, να συμμετάσχεις και εσύ σοβαρά σε αυτά και με το καιρό να “αφομοιωθείς”. Με το καιρό μαθαίνεις καλύτερα τα γούστα των χρηστών, μαθαίνεις ποια πράγματα τους ενδιαφέρουν όντως και εντοπίζεις ποια είναι τα κοινά σου ενδιαφέροντα με το φόρουμ και όλοι σε συμπαθούν ή έστω σε σέβονται με το καιρό.
β) Ο δεύτερος τρόπος είναι αυτός που επιλέγουν συνήθως οι μικροί σε ηλικία χρήστες (βλ. leris) ή στη συγκεκριμένη περίπτωση εσύ (εσύ δεν άνοιξες το τόπικ για τους χυμούς?). Βιάζονται τόσο πολύ, που αντί να κοιτάξουν να μάθουν αυτοί το φόρουμ, θέλουν εμείς (οι χρήστες του φόρουμ δηλαδή) να τους μάθουμε. Ο τρόπος που πολλές φορές βρίσκετε, είναι το να ανοίγετε ένα σωρό τόπικς, που δεν ενδιαφέρουν τους παλιούς, ξενερώνουν τη συζήτηση στο οφ τόπικ (ρίχνοντας χαμηλά τα τόπικς που τους ενδιαφέρουν) και προκαλούν στους παλιούς ένα δικαιολογημένο εκνευρισμό και ο οποίος είναι λογικό προβάλεται στη συνέχεια στο πρόσωπο σας. Φτιάχνοντας ένα τόπικ, από κάτω γράφεται και το όνομα του δημιουργού. Όταν το τόπικ δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους χρήστες, αυτό που μένει είναι πως ο τάδε έφτιαξε ένα βαρετό τόπικ.
Όταν μαζεύονται πολλά αδιάφορα τόπικς, από πολλούς χρήστες, τότε ο παλιός χρήστης που είναι τόσο καιρό εδώ, εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο και έχει τη διάθεση να την πει σε όλους αυτούς που φτιάχνουν καινούργια αδιάφορα τόπικς, χαλώντας τη συζήτηση σε αυτά που μέχρι τώρα ενδιέφεραν και τους περισσότερους χρήστες…
(έναν έναν σας έχω αναλάβει :p)
επίσης
το “πέσιμο” ίσως δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος αντιμετώπισης. αλλά τι κ αν πω εγώ ότι ένα τόπικ είναι άκυρο ? όταν θα έχει μηδέν συμμετοχή, ή θα το ρίξετε στην πλάκα κ το σπαμ ήδη από την δεύτερη σελίδα, πάει καρφί για λουκέτο. κ πάντα το άκυρο τόπικ το χρεώνεται εκείνος που το ανοίγει.
επίσης 2
το αστείο με το “πρόλαβα” έχει παρατραβήξει. κλειδώνουμε τόπικ που ΔΕΝ θέλουμε να κλειδώσουμε, επειδή αντί να συζητάτε τα θέματα, κάθεστε κ γράφετε “πρόλαβα” κ σπαμάρετε, χωρίς λόγο. φόρουμ με οφφτόπικ που έχει 20 τόπικ χωρίς λόγο ύπαρξης, ή με σπαμ ή με μσνενικές κουβέντες, δεν πρόκειται να υπάρξει. αρχίστε σας παρακαλώ να συζητάτε πραγματικά τα θέματα που ανοίγετε κ σας ενδιαφέρουν κ αφήστε τα “πρόλαβα”. αλλιώς, λοκ
παράδειγμα
μπαίνω κ βλέπω τόπικ "τι σημαίνει το “δατς γουάη”. θεωρώ πως θα είχε πλάκα κ μπαίνω να δω τι γράφετε. αντικρίζω δύο σελίδες με ακυρότητες κ “πρόλαβα”. ξενερώνω. τζον λοκ
Βασικά τι αντικειμενικότητες λες ρε monte. Φυσικό είναι ο nihilist που είναι editor π.χ. να μην φάει μπαν αν βρίζει σωρηδόν. Το περίεργο είναι να γίνεται αυτό και με κάποιους “άλλους” χρήστες.
Αλλά η κουβέντα αυτή δεν έχει νόημα αφού ούτως ή άλλως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Κατα τ’ άλλα σωστός στο δεύτερο ποστ.
μεμονωμένα έχετε βρίσει λίγο πολύ όλοι. κάντε ριπορτ κ τα σβήνουμε. συνεχώς. δεν θέλουμε να διώξουμε τους παλιούς χρήστες. συστάσεις κατ’ιδίαν γίνονται συνέχεια.
την περίπτωση τη θυμάμαι, γιατί εγώ είχα στείλει στον thats το πμ όταν διαμαρτυρήθηκε που έλεγε πως ο καθένας λαμβάνει τη συμπεριφορά που του αξίζει. Τότε ο thats έμπαινε με μόνο σκοπό να φάει μπαν και να κάνει σούσουρο (το είχε παραδεχτεί και σε πμ). Σιγά μη τον προστάτευα κι όλας.
Έκτοτε διορθώθηκε αρκετά και πολλές κακές συνήθειες τις έχει κόψει με αποτέλεσμα και εμείς να προσέχουμε πλέον το πως του μιλάνε όπως κάνουμε και για όλους τους χρήστες.
Ο nihilist δε τη γλίτωσε επειδή είναι συντάκτης ή παλιός (γενικά για να γίνει κάτι σε παλιό χρήστη θα πρέπει να έχουμε φτάσει στο αμήν), τη γλίτωσε κυρίως γιατί το έλεγε στον τότε thats που μετά από αυτό έφαγε άλλα 2 προσωρινά μπανς…
Ιδού. Απολαύστε, ω λάτρεις της ελληνικής γλώσσας!
Πολλη κουβεντα ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!
καποιες φορες κωλοσκυλοβαριεμαι αλλα κατα τα αλλα ολα ομορφα…
Eνταξει δε βαριεστε να γραφετε κ να μεταφραζετε τοσα κατεβατα?
Θεωρω οτι αν υπαρχουν "κλικες "ειναι απολυτα φυσικο κ καλως υπαρχουν
Δε νομιζω οτι υπαρχει ρατσισμος απεναντι στα 15χρονα αν υπαρχει αυτο ειναι ρατσισμοα απεναντι στους ανωριμους 15χρονους…(πχ δε νομιζω οτι σνομπαρει κανεις ποστ ή θρεντ του Κωστη πχ)
Σε οτι αφορα το απαγορευμενο ζητημα του βεντερ που μονος του ξεκινησε κ υποστηριζει εδω κ καιρο(βλ. τα ποστς του)ας το κανει copyright κ επιπλεον αν αρχισω να μιλαω για τα βυζια μου δινω δικαιωμα στον καθενα να αστειευται μ αυτο…Πρεπει να μαθεις να δεχεσαι την πλακα εκτος απο την να την κανεις…
Ον τοπικ χαιρομαι που το μουσικο κομματι του φορουμ νομιζω οτι εχει βελτιωθει πολυ τελευταια…αν και το οφ τοπικ ειναι…παιδικη χαρα(κ ναι αυτο ειναι ρατσιστικο)
Την πλάκα την δέχτηκα πολύ και μάλιστα γέλασα μαζί της ως ένα σημείο. Μετά από ένα σημείο όμως άρχισε να πέφτει τρελή ειρωνία και επηρέαζε την συμμετοχή μου στο forum. Έλεγα ότι θέλω χιουμορ στην γκόμενα, δούλεμα, Ό,ΤΙ κι αν έλεγα πεταγόταν κάποιος και έλεγε για το παπάρι μου. Στην αρχή το δέχτηκα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Αρκεί να ήταν όντως αστείο και σε κατάλληλη χρονική στιγμή (βλ πλάκες bluezlick, δυο τρεις δηλαδή και καμιά πλάκα tolkki). Όταν όμως γίνεται μόδα στο forum να “κοροϊδευουμε τον vedder για το παπάρι του” και ο καθένας να πετάγεται σαν την τσουτσου και να λέει για το παπάρι μου για να είναι “in” οσον αφορά τις ατάκες του forum, τότε πιστεύω έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Επίσης να θίξω άλλο θέμα. Έχουμε γεμίσει μεταλλοπατέρες μου φαίνεται. Κάποια εποχή έμπαινα και μάθαινα δυο τρια πράγματα μουσικά από χρήστες όπως led, tolkki αλλά και karvou, απ’τον καθένα στο είδος που του αρέσει περισσότερο. Χρήστες όπως ο nihilist με μύησαν στην death χωρίς να το χουν καταλάβει με τις προτάσεις τους. Πλεον όμως, ο καθένας ψάχνει ευκαιρία να ειρωνευτεί. Μπορώ να παραπέμψω αμέτρητα posts που έχω κάνει και κατα καιρούς report και αμφιβάλλω αν λήφθηκε οποιοδήποτε μέτρο. Πλέον μουσικά κερδίζω κάτι μονό από deathster, signal, mano, angmar, panagioti (ίσως να ξεχνάω κάποιους). Δεν συμμετέχω τόσο στο μουσικό forum όσο θα θελα κυρίως γιατί φοβάμαι μην πετάξω καμιά πίπα και βρεθώ να γίνομαι ρεζίλι από άτομα όπως ο maiden. Το παρακολουθώ απλά και ασχολούμαι με ορισμένες προτάσεις που γίνονται. Πρέπει να μάθουμε να αξιοποιούμε τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρολ’αυτά, αντί να προσπαθούμε να μυήσουμε τους νέους στη metal, προσπαθούμε να τους την μπούμε. Νιώθουμε ότι ήρθε καιρός να χρησιμοποιήσουμε όλες αυτές τις εμπειρίες για να αναδειχτούμε. Κάποιοι όντως ξέρουν πώς να τις χρησιμοποιούνε σωστά, δεν αμφιβάλλω. Και μετά λέμε ότι διανύουμε την εποχή των σκυλάδων. Ποιά εποχή των σκυλλάδων ρε φίλε? Είμαι στο everest και από δίπλα μου είναι ένα “μεταλλικό” ζευγάρι και γελάνε επειδή φοράω μπλούζα candlemass. Το ξέρεις φιλαράκι ότι παρόλο που είσαι 20 χρονών μπορώ να σε αρχίσω και να σε κάνω ρεζίλι στην γκόμενα?
αυτά και πολλά άλλα αλλά πρέπει να πάω να πάρω παγωτό