ο δατς εχει ενα ποιντ!
συμφωνω αρκετα μαζι του! αλλα δυστηχως πλεον αντιμετοπιζεται σαν τον “ψευτη βοσκο”(το παραμυθακι)
γενικα…
Πολλα και διαφορα!!!
Παντως τωρα εφτασα τα 1000 ποστς οποτε κυριλε!!!
Δε μου τη σπαει κατι τοσο,ωστε να το δωσω σημασια.Ισως απλα να βαριεμαι λιγακι περισσοτερο σε στιγμες.
Τεσπα,παιδες δεν ειναι αναγκη πιστευω να χαλιεται κανενας με οτιδηποτε,φορουμ ειναι,με τη θεληση μας ειμαστε εδω,οποιος και οποτε σταματησει να γουσταρει πολυ απλα την κανει οπως τοσοι και τοσοι στο παρελθον.Δεν υπογραψαμε και κανα συμβολαιο ξερω γω.Χαλλλλαρα που λλλλεμε και δω…
Εισαι πολυ σωστος! Ουσιαστικα δεν γινεται να εισαι με τα παντα και παντα απολυτα ευχαριστημενος! Ουσιαστικα κι εγω απο πανω πλακα κανω! Σιγουρα καποιες φορες με σπανε καποια πραγματακια αλλα ειναι μικρα! Στην τελικη ειναι λογικο να σπαζεσαι καποιες φορες! Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη φαση το φορουμ και γι αυτο συνεχιζω και ασχολουμαι!!!
2 λόγια κι από μένα.
Δεν είμαι πολύ καιρό χρήστης.Εννοείται ότι όταν γράφτηκα γούσταρα αρκετά και το χα δει σοβαρά το θέμα “forum”.Στην πορεία όμως είδα πράματα και σπάστηκα,δεν μ’ ένοιαζε και τόσο πολύ και είπα “θα ποστάρω βλακείες” έτσι από αντίδραση.Για να μην παρεξηγηθώ,δεν σπάστηκα μόνο με ότι έγραψα χθες,αλλά και μ’ άλλα.Έχω ανοίξει 7 τόπικς,άντε 2 να είναι σοβαρά,ένα με ταινίες που έχουν σχέση με μουσική,όπου υπήρχε ένα ίδιο και κλειδώθηκε και λάθος μου που δεν έψαξα καλύτερα να δω,μην ανοίγω τσάμπα και αυτό με τις ξένες γλώσσες με μια μικρή επιφύλαξη.Τα άλλα ναι,είναι τελείως άκυρα.Προσωπικά δεν το κάνω για να με μάθουν,δεν μ’ ενδιαφέρει.Όπως είπα,από αντίδραση το κάνω,όπως ίσως έκανε κάποια πράματα ο thats στο παρελθόν από αντίδραση και ίσως θα κάνει κάποιο νέο μέλος επίσης.
Για μένα το Off Topic είναι ένα section που καλώς ή κακώς θα postαριστούν διάφορα,δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο για τον οποίο μπορεί κάποιος να νευριάσει μ’ ένα topic εκεί.Κάποια ίσως είναι βλακώδη(βάζω μέσα και τα δικά μου εννοείται) αλλά και πάλι…Ντάξει,άνθρωποι είμαστε και μπορεί να μας τη δώσει και να μας έρθει να την πούμε σε κάποιον γιατί θεωρούμε ότι είναι λάθος,αλλά στο forum μπαίνουμε και για να μάθουμε και για να ενημερωθούμε και για να γελάσουμε λίγο και να ξεχαστούμε.Τα καμένα τα λέμε με την παρέα μας και αυτό υποτίθεται ότι είμαστε εδώ,μια παρέα όλοι.
Ο thats μεταξύ άλλων,ανέφερε ότι ένας χρήστης έχει σπαστεί με κάποια πράματα και δεν θέλει να πολυμπαίνει στο forum,έχει ενδεχομένως κάποια παράπονα.Δεδομένου ότι σκέφτομαι το ίδιο,αναρωτιέμαι…Είναι σωστό να γίνεται αυτό ? Μην κολλάτε στον έναν που αναφέρθηκε,ίσως υπάρχουν κι άλλοι και ίσως υπάρξουν στο μέλλον.Ακόμα και συμφεροντολογικά καθαρά,δεν είναι και ότι το καλύτερο για ένα forum να φεύγουν χρήστες.
monte,δεν είναι το αστείο με το πρόλαβα(που δεν είναι καν αστείο).Είναι το αστείο με το παπάρι,το αστείο με το γούστο του πυραμίδα και κάποια που τώρα δεν θυμάμαι.Η αλήθεια είναι πως ΚΑΙ εγώ θα έκανα κάποιο post σχετικό με κάποια δόση ειρωνείας πιθανώς. Από κάποιο σημείο και μετά όμως καταλαβαίνεις ότι είναι καφρίλα.Μαλακία ήταν και προσπαθώ να μην το κάνω.
sofi,εσένα και τον rudolf εννοούσα χθες.Αν και ήταν “τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια” μετάνιωσα αργότερα που έγραψα 5 ξερά πράματα και τα postαρα.Όπως είπα είμαι λίγο καιρό στο forum και για ένα διάστημα δεν έμπαινα καν.Είναι γεγονός ότι πολλές φορές δεν συμφωνώ με τις απαντήσεις που δίνεις,ως προς τον τρόπο κυρίως που τις δίνεις.Μπορεί σε λίγο καιρό να βρεθεί κάποιος που να “μου τη σπάει” και να πω γι αυτόν.Εντάξει,βρήκες το topic για τους χυμούς ανούσιο ξέρω γω…δεν πιστεύω ότι ρίχνει και τόσο το επίπεδο…όλοι λίγο πολύ πίνουμε χυμούς.Ναι,δεν είναι ΤΟ σοβαρό topic,είναι πιο ανάλαφρο αν θες.
Κάποιοι users αξίζουν απεριόριστο respect και μερικοί άλλοι ίσως να το αξίζουν κι αυτοί αλλά το χάνουν με τα λεγόμενα τους.Ωραίο θα ήταν όλοι να συμφωνούμε σε όλα αλλά δεν γίνεται και δεν θα ταν και ότι το καλύτερο.Εγώ είμαι ο raistlin,o thats είναι ο thats και ο καθένας είναι ο εαυτός του και έχει τις απόψεις τους.
Αυτά είχα να πω,σκόρπιες σκέψεις ήταν.Αν θυμηθώ τίποτα άλλο θα postάρω.
Το forum είναι κυρίως τα μουσικά. Γράψτε εκεί -ή απλά διαβάστε τα. Δεν πρόκειται ποτέ να απογοητευτείτε εκεί
Το off-topic είναι παρελκόμενο και να το βλέπετε έτσι. Ως κάτι ωραίο και απλώς καλοδεχούμενο. Αν θεωρείτε το off-topic ως το main stuff, τότε είναι που δημιουργούνται τα προβλήματα… Το off topic λειτουργεί σαν παρέα και λογικό (όχι θεμιτό) είναι να δημιουγούνται κλίκες ή προβλήματα.
Το real problem θα ήταν αν μεταφέρονταν αυτά στα μουσικά θέματα. Κάτι που συμβαίνει ελάχιστα, γι’ αυτό και από τη σκοπιά μου το πρόβλημα μοιάζει μηδαμινό. Βέβαια για αυτούς που έχουν το πρόβλημα δεν είναι μηδαμινό, αλλά :dunno: Τι να τους πεις, μην πειράζετε τους χρήστες, να τους αγαπάτε όλους;
Αν είναι τόσο σημαντικό να είστε αποδεκτοί από τους υπόλοιπους, πρέπει να έχετε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά για να κερδίσετε σιγά-σιγά το σεβασμό τους. Από την άλλη μπορείτε να επιλέξετε να έχετε μόνο το σεβασμό συγκεκριμένων ατόμων που θέλετε
Αυτά από μένα, που πιστευω ότι δν έχω εμπλακεί καθόλου σ’ όλο το θέμα
Σωστός ο Μάνος. Κι ευτυχώς υπάρχουν χρήστες που έχουν και το σεβασμό και την εκτίμηση μου.
Σόρυ, αλλά εφόσον παραδέχεσαι ο ίδιος πως το κάνεις από αντίδραση, λογικό δεν είναι να σου τη λένε οι υπόλοιποι που επιλέγουν να μην έχουν τέτοιου είδους αντιδράσεις?
Έχεις ένα δίκιο,αλλά πριν τη δράση έχει υπάρξει μια δράση που με ώθησε να αντιδράσω.Γι αυτό λέω πως το χα δει στην αρχή σοβαρά και μετά σπάστηκα.Συμφωνώ ότι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος,αλλά λίγο το ανάλαφρο κλίμα του Off Topic,λίγο ότι νιώθεις αδικημένος…πιστεύεις ότι έτσι θα “δικαιωθείς”.
Δηλαδη, αμα καποιος πει τη γνωμη του οτι ενα τοπικ ειναι ακυρο σημαινει οτι κατακρινει και προσβαλλει αυτον που το ανοιξε? Ημαρτον, ω θεοι!
Οταν θα χει φορτωσει ο server παλι απο τα χιλιαδες ακυρα τοπικς και θα σερνεται το φορουμ, θα εχουμε παλι γκρινιες “σερνεται”, “δεν ανοιγει”, “γιατι αργει?”…
Ωραιος ο thats!
Συμφωνω. Υπαρχουν ατομα που εχουν ευνοια και ελαφρυντικα μονο και μονο επειδη υπαρχουν σε παρεες κτλ. Η εντυπωση λοιπον που θα μεινει καποιες φορες ειναι οτι το φορουμ δεν δεχεται κανεναν εκτος “παρεας” και οτι δεν συζηταει. Γι’ αυτο ειναι το φορουμ, για να συζητας, οχι για να φτιαχνεις το πηγαδι σου. Τωρα οπωσδηποτε καποια ατομα θα συμπαθησουν περισσοτερο αλλα, γι’ αυτο υπαρχει το μσν και ο χαλαρος λογος βεβαια στο οφ τοπικ. Απλα μια μεση αντιμετωπιση και μια απλη συμβιωση (ας το πως συμβιωση) στα πλαισια του φορουμ δεν νομιζω να ενοχλει κανεναν. Κι οχι μονο απο moderators, αλλα και απο χρηστες φυσικα. Δλδ νταξει δεν ηρθαν τ’ αγρια να διωξουν τα ημερα.
Κι εγω ιδια παρατηρω μια απορριψη και απαξιωση στα λεγομενα των ανηλικων (οχι παντα βεβαια). Το 16 οπως και το 35 το κανουμε εμεις. Μονο εμπειριες να μπορει να δειξει το ποσο ζεις.
[Μιας και το θυμαμαι να τονισω οτι δεν λεω μουφες κι αν καποιος θεωρησει οτι λεω ας μου το πει καλυτερα.]
Βεβαια δεν νομιζω να γινει μια αλλαγη προς την σκεψη “λες τελικα να συμβαινει κατι απο αυτα;” αλλα στο οτι θα βαλουν μερικοι αλλους στο ματι.
[Δεν ονομαζω γιατι δεν θελω και γιατι προτιμω να ειναι μια γενικη εικονα παρα μια απολυτη.]
Εγω προτιμω να ονομασεις και εσυ και οι υπολοιποι που θεωρειτε οτι δειχνουμε ρατσισμο στα 16χρονα και να δωσετε και παραδειγματα με ποστ.
Οχι 1-2 ομως αφου “ειναι γενικη εικονα” αλλα καμια 100στη τουλαχιστον.
Κατ’ αρχας ηθελα απλα να το τονισω για να το δουν μονοι τους οσοι πιστεψουν κατι τετοιο. Δεν εχω καμια ορεξη να κατσω να βρω 100 ποστ. Ουτε 2 ουτε 1 για την ακριβεια. Αλλωστε αν θες το προσπερνας και το θεωρεις ατεκμηριωτο.[ Αν δεν το ειχα τονισει οτι το κανω για γενικη εικονα δεν θα παιζε βεβαια να σκεφτεις καν να μου πεις να ποσταρω 100 ποστς.]
Δες το σαν μια απαντηση διχως τιποτα παραπανω (δεν θεωρω οτι χρειαζεται), ετσι το γραφω αλλωστε, ελπιζω να φαινεται.
1 παράδειγμα,αν δεν ήταν σημερινό δεν θα έμπαινα στον κόπο να ψάξω.Προφανώς αναφέρομαι στο δικό σου post…
Τι σχεση εχει με την ηλικια αυτο?
Και 45 να ηταν, το ιδιο θα εγραφα αφου επι τοσο καιρο ο ιδιος μας εκανε επιδειξη…
Δεν υπάρχει ρατσισμός, απλά διαφορετική αντιμετώπιση. Φαίνεται νομίζω. Και είναι λογικό στο κάτω κάτω, υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, ανθρώπινο είναι. Απλά μη κάνουμε και τη πάπια, έτσι?
για αυτά τα θέματα, εμείς οι μοντς δε μπορούμε να βοηθήσουμε. Μόνοι σας οι χρήστες θα πρέπει να τα βρείτε.
Πάντως θυμάμαι και αυτό: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=358702&postcount=27
Μη ρίχνουμε στους άλλους το φταίξιμο. Δε μπορώ να βγαίνω εγώ και να με λέω δεξιά και αριστερά κερατά και όταν κάποιος με λέει κερατά μετά να μη μου αρέσει… Θέλω να πω, πως για το αστείο με το vedder η μισή ευθύνη είναι και του vedder και η άλλη μισή των χρηστών. Ή το κόβεις γρήγορα ή έστω μαχαίρι, ή δεν έχεις την απαίτηση να το κόψουν οι άλλοι από μόνοι τους και εσύ να το συνεχίζεις ελεύθερα. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται…
Όπως και να έχει, τα παράπονα (το συγκεκριμένο τουλάχιστον) δεν αφορά το rocking. Μεγάλα παιδιά είστε όλοι μπορείτε πιστεύω οι χρήστες να τα βρείτε και μεταξύ σας, δίχως σήριαλ…
Ποια διαφορετικη αντιμετωπιση? Πλακα μου κανεις?
Το πως αντιμετωπιζω εγω (και πολλοι αλλοι) εναν γιουζερ δεν εχει να κανει με την ηλικια του αλλα με το τι γραφει. Στα μουσικα δε, η αντιμετωπιση νομιζω οτι ειναι κατι παραπανω απο καλη και οταν καποιος παει να το παιξει ξερολας ειτε σε καποιον μικρο ειτε σε καποιον μεγαλο, η συντριπτικη πλειοψηφια τον κραζει. Ο vedder με ρωτησε αν αξιζει το πακετο των Hellhammer κ εκατσα και ανεβασα τραγουδια στο rapidshare κ του εστειλα το λινκ να τσεκαρει. Ουαου, πολυ ρατσιστικο. Και πιστευω οτι και οι περισσοτεροι απο δω το ιδιο θα εκαναν. Ουτε εχω δει για κανεναν αλλο “μικρο” υποτιμητικη συμπεριφορα στα μουσικα.
Στα του οφ-τοπικ τωρα. Πολλα τοπικ για μενα ειναι ακυρα. Γνωμη μου και κανεις δεν θα μου απαγορεψει να τη λεω. Δεν νομιζω να προσβαλλει τον δημιουργο του θρεντ αυτο.
Και νταξει ρε αγορια και κοριτσια, μην ειστε τοοοοοοσο ευθικτοι/-ες (για να μη με πειτε σεξιστει το -ες) πια! Δηλαδη αν θιγεστε που σας την ειπε καποιος σε ενα φορουμ τι θα κανετε με αλλα κι αλλα?
Δεν είπα τπτ για ηλικίες. Αυτό δεν έχει σχέση με την ηλικία, είτε ο άλλος είναι 45 είτε είναι 15. Σε αυτό συμφωνούμε.
Όταν λέω διαφορετική αντιμετώπιση: Η πιο κραυγαλέα περίπτωση ήταν το συμβαν μεταξύ του nihilist και του thats why. Όταν ο ένας προκαλέσει, ο άλλος έχει δικαίωμα να απαντήσει νομίζω. Και φυσικά, ο nihilist δεν υπήρχε περίπτωση να φάει μπαν, όπως είπε και ο zafrock.Λογικό άλλωστε. Αλλά θα μπορούσε να αποφευχθεί το συγκεκριμένο μπαν του thats.
Το παράδειγμα αυτό είναι τυχαίο, απλά είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, και ήμουνα “μπροστά” κατά κάποιο τρόπο.
Στα μουσικά δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα, πέρα από σπάνιες περιπτώσεις μεταλλοπατεροσύνης. Αλλά ντάξει, αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι.
Το πρόβλημα, εγώ προσωπικά το έχω παρατηρήσει μόνο στο οφφ-τόπικ, και άντε στο “Κινηματογράφος & Τηλεόραση”, σχετικά με το γούστο του Πυραμίδα.
Ηλίθια τόπικς υπάρχουν, μεταξύ των οποίων και πολλά δικά μου. Το να πεις “αυτό το τόπικ είναι ηλίθιο”, εμένα μπορεί να μη με προσβάλει, αλλά άλλους ίσως ναι. Αν δεν γουστάρετε απλά δεν συμμετέχετε. Simple.
Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν άτομα που αντιπαθούσα στην αρχή, και όταν τους γνώρισα με το καιρό, είτε από κοντά, άλλαξα γνώμη. Υπάρχουν άτομα που συμπαθούσα στην αρχή, και απλά μετά κατάλαβα οτι απλά δεν κάνουν για μένα. Και τέλος υπάρχουν άτομα που συμπαθούσα ανέκαθεν και συνεχίζω να συμπαθώ το ίδιο.
Αυτά τα ολίγα.
Επειδή όλα αυτά είναι σκόρπιες σκέψεις και πιθανώς μερικοί να ενοχληθούν επειδή ίσως δεν έχουν νοηματική ενότητα οι παραγράφοι μεταξύ τους, και μπορεί να υπάρχουν και μερικά συντακτικά λάθη, να ζητήσω εκ των προταίρων συγγνώμη.
Ασε ρε, αυτο λες επειδη βρισκεις και συ “μπαζο” τη Μπελουτσι!!! :lol: :lol: