Μεταφυσικές δυνάμεις

Ρε δεν παίζει! Stadar τρέχει κάτι με μενα!

2 πράγματα που μ’έκαναν να σκεφτώ:

ένα: μες στο μάθημα χθες σκεφτόμουν ένα κορίτσι απ’το σχολείο που είχε πολύ μακρυά μαλλιά και έλεγα πόσο γαμάτα ήταν, αλλά ότι θα τα κόψει κάποια στιγμή και δεν θα ναι ωραία τις πρώτες μέρες. Και μετά από 1 χρόνο που είχε να κουρευτεί σκάει μύτη κουρεμένη!

δύο: δεν ξέρω πώς μου ρθε αλλά σκεφτόμουν χθες πόσο καιρό έχει να ποστάρει η soul_thorn και ξαφνικά γυρνάω σπίτι σήμερα και είχε ποστάρει σε ΟΛΑ τα off topic threads.

έχετε παρόμοιες εμπειρίες? μοιραστείτε τις

μεγααααλε…

Vedder ασε τις μεταφυσικες δυναμεις κ σκεψου καλυτερα πως θα εκμεταλλευτεις τις φυσικες δυναμεις που- οπως λενε ολοι-σου χαρισε ο Θεος…Με πιανιειςςς?:stuck_out_tongue:

Μην του κανεις τετοια αστεια, ενοχλειται…

Ρε δεν κάνω πλάκα! Δεν ξέρω, σίγουρα ήταν απλά τυχαία αλλά έχω τρελαθεί! Δεν παίζει τέτοιο πράγμα!

Δεν ηταν αστειο…Προτροπή ήταν!!!

Δηλαδή θες να σου ρθω με την πούτσα στο χέρι?

Παταω :!:
Με παρεξηγησες βεντερ…Οτι εισαι καλος μαγειρας δεν λενε?:-s

Τι πατάς? Εσύ το ξεκίνησες. Είπα οτι με ενοχλεί

Χεστηκαμε αν σε ενοχλει.
Να μην το ξεκιναγες.

excuse me then…Δεν ηξερα…
On topic λοιπον…

Εγώ δεν ξεκίνησα τίποτα. Μάλλον είσαι πολύ λίγο καιρό στο forum

Ασε ρε βλακακο που θα μου πεις οτι ειμαι λιγο καιρο στο φορουμ.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=225727&postcount=61

αυτο το ποστ εμεινε στην ιστορια τελικα

παει για κλειδωμα το θρεντO:) O:)

Δεν λέει πουθενά ότι την έχω μεγάλη

Ή γράφετε κάτι σχετικό ή το κλειδώνουμε.
Επίσης, προσέχουμε τη γλώσσα μας, έτσι;

Ε να απαντήσουν! Αν δεν θέλουν δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπαμμάρουν

Ναι οκ, αλλά αυτό για τη γλώσσα πάει κυρίως σε σένα ε…

Πλακα εχει. Και καλα φασεις ‘‘σκεψεις - συμπτωσεις’’; Μου χουν τυχει απειρες σε παιχνιδια του Γαυρου και αγωνες της Εθνικης στο μπασκετ. Αλλα μονο εκει. Το γιατι ειναι καλο ερωτημα. Το Μπεστ Οβ Δε Μπεστ ηταν μαλλον το σκηνικο με την Λιβερπουλ. Καθως κι ολη εκεινη η σεζον που ο Ολυμπιακος δε σταυρωνε νικη στο CL. Υπαρχει ολοκληρο παρασκηνιο απο πισω. :stuck_out_tongue:

υ.γ και ελαφρως οφ τοπικ: Εννοειται οτι υποστηριζω Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη, εκτος απ οταν παιζουν με Liverpool και Bayern. Ειδικα με την πρωτη. Σας ειχαμε κερασει καλα τοτε. :stuck_out_tongue:

Έχω κι εγώ μια γνωστή με την οποία συμβαίνουν τέτοια περίεργα συνέχεια.Σκεφτόμαστε/λέμε το ίδιο πράγμα, μια φορά μάλιστα έτυχε 4-5 τραγούδια στο media player μου (shuffle κιολας) να παίζουν ταυτόχρονα και στην ίδια σειρά με μια playlist που’χε φτιάξει. 8O Τρελά πράγματα.

Επίσης μου τυχαίνει πολλές φορές να θέλω να πάρω τηλ. τη μάνα μου και εκείνη τη στιγμή να χτυπάει το τηλέφωνο. Μ’έχει γλιτώσει αρκετά euro. :lol: