Τι μας την σπαει στο ροκιν?

Πήγα να τη σκαπουλάρω :-s :oops:

Anyway, κανονίστε καμιά μπάλα από Δευτέρα να τα πούμε και γηπεδικώς:wink: :slight_smile:

Μεσα!!

Προφανως το θεμα χιουμορ εχει λιγο παρεξηγηθει γι αυτο θα προτεινα να απανταμε στα πολ τυπου"μπανανα ή ανανάς" με απολυτη σοβαροτητα τυπου "μπανανα γιατι ειναι κιτρινη,ευχρηστη και λειτουργικη ,ενω ο ανανας εχει αγκαθια,και δε βολευει καθολου"Ουπς ειρωνικο κ αυτο!!!
Μιλωντας λοιπον για ευθιξια και μιας κ αναφερθηκε κ δικο μου quote απο τον raistlin θα ηθελα να επισημανω οτι το ποστ που μου απηυθυνε ο βεντερ κ σβηστηκε ,ηταν πολυ πιο προσβλητικο και χυδαιο απο το αστειο που του εκανα και που ξαφνικα αποφασισε οτι τον θιγει…ποιος δε σεβεται ποιον λοιπον ?κ για ποιο λογο να σεβαστω εναν τυπο 10 χρονια μικροτερο μου που μου μιλαει ετσι…
Δε θα θελα να οξυνω τα πνευματα ,αλλα αν οξυνθουν εδω ειμαστε και παλι…
cheers!!

Quotαρα το post σου για να δείξω πως προχώρησε η κουβέντα.Αν postαρα μόνο τα posts του vedder και του chrisp δεν θα βγαζε νόημα για κάποιον που το διαβάζει.Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν θυμάμαι τι πόσταρε ο vedder,που λες.Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. :slight_smile:

λειπω και κανατε το φορουμ μπορντελο?
Επειδη βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω ολα αυτα η Λουνατικ εχει δικιο

αντε και ο Κρισπ :stuck_out_tongue:

Συμφωνώ με το ποστ του δατς που έκανες quote :stuck_out_tongue: Κι εμένα στο ρόκιν μου τη σπάει το ότι σε ορισμένους γιούζερς που σταμπαρίστηκαν ως “χαζοί, αμόρφωτοι, γκέη, βλάκες, ανόητοι” οτιδήποτε τεσπα, η ειρωνεία πάει κι έρχεται, το ίδιο και το κράξιμο. Κι εγώ έκανα πλάκα/ειρωνευόμουν, αλλά μετά τις 1-2-3 φορές καταντάει εμπάθεια και όχι πλάκα.

Έχω κι εγώ περιστατικό στο οποίο σπάστηκα και απλά από τότε ξέρω ότι αν ανήκεις στην αφρόκρεμα, δε σου πειράζουν τα ποστ, όσο χυδαία ή προσβλητικά είναι.

Μου τη σπάει επίσης που κανείς -από τους μοντς- δεν παραδέχεται ότι ως επί το πλείστον κάνει επιλεκτικό moderation :slight_smile:

Υπόψιν ε, όλα αυτά μου τη σπάνε/με ξενερώνουν, δε με νευριάζουν ή κάτι, έλεος.

Χαχα, αυτό έλειπε, δεν υπάρχει λόγος να νευριάσεις.

Κι εγώ έχω ένα κατεβατό ας πούμε παραπόνων, αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να τα γράψω, επειδή ή δεν θα σχολιαστούν καν τα παραπονά μου, ή θα διαψευσθούν αμέσως.

Για την κλίκα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, στα forums πάντα υπήρχαν κλίκες που υπερίσχυαν και είχανωδιαφορετική αντιμετώπιση από άλλους. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς οι “απ’ έξω”, παρά μόνο να επισημαίνουμε μερικά πράγματα για να μαζεύεται λίγο η κλίκα και να γίνεται λίγο πιο εύκολη η “συμβίωση”. :stuck_out_tongue:

Κατά τ’ άλλα εγώ δεν έχω κάποιο ιδιαίτερα μεγάλο παράπονο. Το τοπικ “black metal albums” για το οποίο γράφω στο forum συν μερικά άλλα στη μουσική ενότητα έχουν παραμείνει οκ, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Νομίζω πως αυτό ειδικά όλοι μας οι μοντς (που έχουν ποστάρει εδώ μέσα) το έχουμε παραδεχθεί… Το είπαμε. Οι παλιοί (και που προφανώς ως παλιούς τους ξέρουμε και προσωπικά ή ΜΣΝνικώς) έχουν άλλη μεταχείριση. Αν ένας παλιός κάνει βλακεία, θα διαγραφεί το ποστ και θα τον κράξω είτε με πμ είτε στο ΜΣΝ. Θα πρέπει να φτάσουμε σε σημείο να λέμε “δεν πάει άλλο, δε βάζει μυαλό” για να προβούμε σε αυστηρότερα μέτρα…

Και χαίρεστε, καμαρώνετε που συμβαίνει αυτό, έτσι; :lol:

Προσωπικά το θεωρώ δίκαιο. (Συγκαταλέγω και εσένα στους παλιούς και ας μην έχεις δώσει αφορμές. Αλλά ακόμα και όταν είχα κάτι να πω για κάποιο ποστ σου, το έλεγα πάντα κατ’ ιδίαν)

Το φόρουμ δεν είναι λογισμικό, το φόρουμ είναι το σύνολο των χρηστών. Για να έχει φτάσει κάποιος να είναι χρόνια χρήστης, σημαίνει πως για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα δε μας δημιουργούσε πρόβλημα. Το να του ρίξω ένα μόνιμο πόντο γιατί είπε κάποιο “βλάκα” μια φορά, προσωπικά το θεωρώ άδικο. Είναι βέβαιο ότι όντας τόσα χρόνια μέσα στο φόρουμ, κάποτε θα το πει ξανά και ξάνα και κάποτε το λογισμικό θα τον μπανάρει αυτόματα.

Από την άλλη, ένας νέος που μέσα σε 3 μήνες έχει πει 10 διαφορετικούς χρήστες “βλάκα” (προφανώς τυχαίο το πειθαρχικό παράπτωμα) θα μας αναγκάσει να φάει πόντο μπας και βάλει μυαλό. Και πόντους θα τρώει μέχρι να βάλει μυαλό και να συμμορφωθεί στους κανόνες του φόρουμ. Αν δε συμμορφωθεί θα φάει μπαν. Προφανώς τα χνώτα του, δε ταίριαζαν με αυτά των χρηστών που δέχεται το rocking στους κόλπους του.

C 'est la vie!

Πόσο το σκότωσα το γαλλικά? Δε μιλάω λέξη Γαλλικά!!!:stuck_out_tongue:

Έντιτ: Αν δε βαριέστε, επειδή από ότι καταλαβαίνω έχετε συγκεκριμένα παράπονα που για προσωπικούς σας λόγους δε θέλετε να τα πείτε δημόσια, στείλτε μου ένα πμ. Θα τα διαβιβάσω σε όλους τους υπόλοιπους mods για να κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας… :wink:

Προβλέπω να γεμίζουν τώρα τα πμ μου:p

Αυτό τώρα πρέπει να το επικροτήσουμε; Εγώ αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνει :stuck_out_tongue: ¶λλο η φιλία σου με κάποιον, άλλο το moderation. Αν είναι μαλάκας γιούζερ, τον μπανάρεις. Και μετά πάτε μαζί για καφέ. ¶λλο η πραγματική ζωή και άλλο το moderating.

Ουφ, τεσπα, δε νομίζω να αλλάζει αυτό. Απλά θυμάμαι ΜΣΝική κουβέντα (ειλικρινά δε θυμάμαι με ποιον μιλούσα :stuck_out_tongue: ) στην οποία μου είπαν “έλα ρε, ο τάδε ό,τι και να πει δεν πρόκειται ούτε έντιτ να του γίνει”.

Με ποιον μοντ να γίνω φίλη ώστε να λέω τις παπαριές μου και να μένουν ανέγγιχτες; :slight_smile:

No hard feelings, παιδιά. Απλά τα λέμε.

@κάρβου: εγώ ένα πμ θα σου στείλω μόνο :stuck_out_tongue:

σου απάντησα πριν καν ποστάρεις :stuck_out_tongue:

Εντιτ: Αυτό το ποστ θα αυτοκαταστραφεί μέχρι να το δεις :stuck_out_tongue:

παιδια απλα ενα μουσικο φορουμ ειναι, το ποιος χωνευει ποιον και αν υπαρχουν κοντρες μεταξυ καποιων δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν. Αν καποιος θιγεται ευκολα ας μην γραφει σε φορουμ. Αν βλεπετε κλικες ειναι γιατι ασχολειστε πιο σοβαρα απο οτι θα πρεπε και αν υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση σο γουατ? Απο τι στιγμη που σε ενα μουσικο φορουμ μπορεις να γραψεις για μουσικη και να μαθεις για μουσικη χωρις καποιο προβλημα ειναι οκ. Αν υπαρχει καποιο προβλημα με θεματα οπως οι “κυκλοφοριες” πχ, αυτα μπορουν να συζητηθουν. Τα αλλα ολα ειναι απλα για να χουμε να λεμε. Ενα φορουμ ειναι, ουτε η ταξη σας ειναι ουτε το σπιτι σας ουτε η δουλεια σας για να σας νοιαζει αν σας αδικουν η αν υπαρχουν κλικες. ελεος πια.

Αυτό ακριβώς έγραψα κ εγώ πριν 2 σελίδες. Ως συνήθως τα λέει σωστά ο vangelis

ειμαστε κλικα με τον μανο

Εδώ δε μπορώ να πω πως διαφωνώ πάντως.:-k

Ε ρε Βαγγέλη δεν είπαμε ότι θα σκάσουμε κιόλας ούτε ότι εξισώνουμε το φόρουμ με το σπίτι ή τη δουλειά μας. Απλά γίνονται κάποια ενοχλητικά πράγματα τα οποία επισημαίνουμε.

:wink:

βασικα ενα απο τα πιο σπαστικα (σε οποιοδηποτε θεμα οχι μονο οφ τοπικ) : αμα διαφωνει καποιος με εναν που παει σχολειο και ειναι αργα του λεει : ενταξει κοιμησου τωρα γιατι εχεις και σχολειο …

καλα αυτο ειναι ΟΤΙ πιο μ… ελεος !

πλάκα στην πλάκα, χθες στις 3 το βράδυ ο thats ήταν ον λάιν και ήθελα να του το πω για να μη νυστάζει την επόμενη μέρα :stuck_out_tongue: