Πέστα!!! “τι ξέρει 1 14χρονος?” “μεγάλωσε πρώτα και πες μας”… Τι σπάσιμο!!![-X
βασικα,δεν εχω και πολυ καιρο στο φορουμ,ουτε μπαινω πααρα πολυ συχνα…η αληθεια ειναι οτι προσπαθω απο δω μεσα να μαθω πραματα για τη ροκ και μεταλ μουσικη,διοτι δεν ακουω πολυ καιρο(2 χρονακια) και συνεπως δεν ξερω πολλα πραματα για αυτην…το μονο που εχω να πω(δεν με ενοχλει ουτε το λεω σαν παραπονο) ειναι οτι,ακριβως επειδη ειμαι ψιλοασχετουλα και πιο μικρη (15),φοβαμαι να ανοιξω τοπικσ η να κανω σχολια σε μουσικα θεματα,μην με κοροιδεψει κανεις η δεν με παρει στα σοβαρα…αυτος ειναι κ ο λογος που δεν πολυσυμμετεχω στα σοβαρα θεματα…:-s :roll:
^ Έχω αναφερθεί παλιότερα στη στάση που ορισμένοι κρατούν απέναντι στου μικρότερους αλλά δεν έδωσε κανείς ιδιαίτερη σημασία… Ορίστε τα αποτελέσματα! Κάποιοι με την απαξιωτική τους στάση μοιάζουν σα να παλεύουν ν’αφανίσουν τη νέα γενιά ροκάδων/μεταλλάδων και να μείνουν μόνοι τους… Ντροπή.
Βλέπω πως μερικοί λέτε ότι εφόσον είναι forum και το section περί μουσικής λειτουργεί κανονικά τότε δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Συμφωνώ εν μέρει…ναι αυτό το forum,είναι κατά βάση μουσικό και ναι εδώ θα μπεις για να μάθεις και να ενημερωθείς(όπως είπα πιο πριν).Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να δίνουμε αντίστοιχη σημασία στα άλλα sections και να τα “συντηρούμε”.Άμα είναι έτσι,να τα κλείσουμε και να αφήσουμε μόνο της μουσικής…Αν έχω άδικο πείτε μου ρε παιδιά.
Μπράβο φίλε. Ακριβώς αυτό λέω…
Κοιμήθηκα δυο ωρίτσες το μεσημέρι.Προφανώς και θα το παιρνα σαν αστείο,δεν είμαστε παρεξηγησιάρηδες …
Κάτι άλλα σχόλεια τα παίρνω ως αστεία.Δεν μπαίνω στο κόπο να αναφέρω 100 ποστ ,είπα οτι είπα όχι επειδή είμαι γκρινιάρης αλλά ήθελα να τα πω κάποια στιγμη.
Στις υγειες μας.
Χρειάζεται να ξαναλέμε ότι οι mods είμαστε κανονικοί άνθρωποι,ότι δε μας κολλάνε ένσημα,ότι έχουμε φίλους και φίλες στο φόρουμ και ότι προσπαθούμε να λειτουργεί ομαλά με βάση τους κανόνες του?
Καλά έκανε ο thats why και έγραψε το κείμενο του,εξίσου καλή και η μετάφραση του zafrock,αλλά τόσα παράπονα και τόσο σπάσιμο γιατί το κρύβατε όλοι τόσο καιρό?
Μην λέμε κάτι για να λέμε,αν σας ενοχλήσει κάτι,στείλτε ένα pm,κάντε ένα ριπόρτ.
Επίσης,τα meetings για αυτό το λόγο γίνονται,για να γνωριστούμε καλύτερα με τους καινούριους.Αν οι νέοι users δεν έρχονται,πως κατηγορούν μετά τους παλιούς για σνομπ συμπεριφορά?
Φόρουμ είναι,αν είναι να σπάζεστε τόσο και να μη λέτε και τίποτα παρά περιμένετε τον thats why να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης κατά παλιών και mods,ε,δε βγαίνει κάτι απ’αυτό.
Επίσης,σχόλια τύπου “κάποιος σπάστηκε και δεν μπαίνει” δε μου λένε κάτι.Αν τον πείραξε κάτι σχετικά,υπάρχουν τα ρημάδια τα pm για να ρωτάμε και να κάνουμε παράπονα στους mods.
Κανείς δεν έγινε user και αυτομάτως “παλιός”.Όλοι βρεθήκαμε σ’αυτή τη θέση και τώρα θεωρούμαστε εξυπνάκηδες,είρωνες,ζνομπ κλπ.
Ελάτε στο επόμενο meeting να πιούμε τα κρασιά μας και να τα πούμε και αφήστε τις κρίσεις επανάστασης απ’το πληκτρολόγιο.
Περι της πρωτης προτασης(κι επειδη ο rudolf τυγχανει να ειναι mod), να πω οτι ειμαι στο φορουμ του ροκιν 3+ χρονια και , παρολες τις φιλιες ή καλες σχεσεις με οποιονδηποτε εδω μεσα,ποτε δεν θεωρω οτι προκαλεσα αλλους γιουζερς ή ενοχλησα την λειτουργια του φορουμ ή εστω ορισμενων τοπικς. Αν οι απαντησεις μου δεν σου αρεσουν, δεν μπορω να κανω κατι…Δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι.
Σχετικα με το (πραγματικα ενα απλο σχολιο ηταν, δεν περιμενα να ληφθει τοσο πολυ υποψιν) σχολιο μου στο τοπικ σου, απαντησε ο Κρισπ σωστα:
Επισης συνεφωνω με αυτα:
Υ.Γ.:Καλα τα λεει στην τελευταια προταση ο αποπανως. Κρασια!
Ο Ρουδ κανει μοδερατινγκ και στα μιτινγκ παει περα δωθε σε ολα τα τραπεζια και κοβει κινηση
σνομπ δηλαδή.
Οχι νταξει…εγω παραπονο δεν εχω:D
ρακόμελο ή ψημμένη… Δε θα δεχτώ κρασιά ξανά σε meeting στην Ίριδα
γράψε όμως ότι σε είδα εκεί πρώτη φορά και ότι δεν έχουμε πάει για καφέ ή δεν είσαι ξάδερφος μου.
συνάδελφε,ό,τι επιθυμά ο καθένας,τα κρασιά είναι πιο πολύ έκφραση συμφιλίωσης,το παίζω καλός:D
TE]
Δεν σηκώνω κανένα λάβαρο της επανάστασης επειδή δεν υφίσταται επανάσταση αλλά απλη κατάθεση απόψεων.Εγω δεν εχω πρόβλημα με τους μοντς βασικά εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα και με κανέναν.Εδω είναι φορουμ δεν κρινω άτομα απο ένα φορουμ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στην αρχή δεν ήθελα καν να γράψω αυτά που έγραψα γιατι δεν είχα όρεξη να τσακωθώ με κανέναν.Εγω ειμαι αναίσθητος δεν με ενοχλεί κανένας αλλά πολλοι απο εδώ πιστέουν οτι η συμπεριφορά κάποιων εδώ μεσα είναι κάπως και συγκεκριμένα και η δική σου και δυστηχώς τεινω να συμφωνήσω οοτι φέρεσαι καπως σε μερικούς γιουζερς αθελα σου η μη…
Κανείς δεν θέλει τον ευνούχισμο των παλιών αλλά πολλοί θα θελαν να ταν δέκτες καλύτερης συμπεριφορας.
Εγω αγαπαω όλα τα παιδιά του κόσμου αλλά ωρες -ωρες μου την σπάνε.
Εχω ξανάρθει σε μυτινκ και ήπια και κρασακι και μίλησα και μάζεψα τον μεθυσμένο αδερφο μου8)
Δεν κατάλαβες λέξη απ’το ποστ μου αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.
next time
θα λεγα το αντίθετο αλλα γάμα το …
Sorry, αλλά τώρα αυτό δεν είναι ειρωνία?
People stop this madness!!
Μόνο μία γενια θα ζήσει
η οι νεοι η οι παππούδες:p
Διάβασε σε παρακαλώ τι έγραψα και τι απάντησε,δεν μπορώ να γράφω τα αυτονόητα