Οκ, μη κουράζεσαι τότε
This is Sparta!!!
Παλι σπαμαρεις:p
:oops: το παραδέχομαι. Σπάμαρα :oops:
δσαλξκδηάληδάη
Αρκει να μην το παιξουμε σε κανα 5Χ5 γιατι δεν βαζουμε γκολ ουτε απο το μισο μετρο!
raistlin αυτα τα 2 κουοτσα ηθελα να ενωσω κι εγω για να σου δειξω οτι συμφωναμε σ’αυτο.
Ποντο στον Karvou παρακαλώ…
Μπράβο με ειρωνευτηκες.χάρηκες?
οκ,πλάκα κάνω σε μπασκετάκ θα το παίξουμε.
Έφτασε νταβίντιαν -π
Ok,νόμιζα ότι δεν το είδες.
είμαι της κλίκας ρε!!! :bleh:
Μου τη σπάνε δύο πράγματα…
Α) Η σαφής έλλειψη σεβασμού ορισμένων προς άλλους. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ηλικίας. Αν μερικοί ενοχλούνται από το «πήγαινε να κοιμηθείς, έχεις σχολείο», νομίζω πως βλέπουν το δέντρο κι όχι το δάσος. Είναι φυσικό οι νεότεροι να είναι πιο προκλητικοί και να γράφουν πιο ακραία πράγματα. Γιατί να «συγχωρούνται»;
Β) Το να γράφει κανείς όπως κατουράει είναι ακόμα χειρότερη ένδειξη έλλειψης σεβασμού. Λύσεις υπάρχουν. Στο word και copy/paste και με τρόπο μαγικό δεν έχεις ορθογραφικά. Επίσης αρκεί να διαβάσεις άλλη μια φορά αυτό που έγραψες, για να καταλάβεις αν βγαίνει νόημα. Γιατί πρέπει εγώ να στραβωθώ για να διαβάσω 15 λάθη σε τρείς σειρές; Γιατί πρέπει να χάσω 10 λεπτά σε μια παράγραφο, που ο συγγραφέας της αρνείται πεισματικά να σεβαστεί τους κανόνες του συντακτικού και της στίξης; Γιατί πρέπει να έχουν ακόμα και οι τίτλοι των threads ανορθογραφίες;
Edit: Α, ναι και ξέχασα και τους τόνους, που μου φαίνεται πως θα τους ξεχάσω κυριολεκτικά εδώ μέσα!
Ε ενταξει οι τονοι ειναι υπερβολικοι, εαν εβαζε τονους ο καθενας θα εκανε 5 ωρες που λεει ο λογος να γραψει 3 σειρες.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έγραφα χωρίς τόνους αλλά θα ξεκινήσω να βάζω για να μην μου γίνει συνήθεια.
Εγω οχι.Πουλαω τρελα.
Εγώ πάντως πλέον δυσκολεύομαι να γράφω δίχως τόνους, όλα θέμα συνήθειας είναι…
Ακριβώς.
Και το να γράφεις χωρίς τόνους είναι κακή συνήθεια οταν πρέπει να συνταξεις ένα mail για τη δουλειά πχ.
Εμενα μου την σπαει απειρα το ροκινγκ γιατι δεν μπορω να φτασω με την μια τα ποστς του Freedom και το Chrisp!!! Tελλλλος…Θεωρω οτι πρεπει να κλειδωθει το τοπικ ΤΩΡΑ!!!
Θα τα φτασεις συντομα βλεπω,αλλα οχι με ποστς,αλλα με τοπικς.Παιζει να χεις ανοιξει καμια 800αρια ηδη,σε καλο δρομο εισαι.
Ον τοπικ:Moυ τη σπαει ο Shortsman και τα τοπικ του για καθε ενα διαφορετικο χτυπημα της μπαγκετας.
Εγώ βάζω πάντα τόνους