εγω παντως δεν ξερω να γραφω!:lol: :lol:
bump.:hippy:
ο χρηστης razor7:)
:ban:
έλα τώρα πέρα από την πλάκα μου την σπάει πως οι “φορουμο-πατέρες” αλλά κ πολλοί άλλοι πολλές φορές απαντάνε με πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια . προσωπικά δν μ έχει τύχει αλλά το έχω παρατηρήσει . κ άλλα πράγματα π τώρα δν μ έρχονται στο μυαλό . αλλά εδώ είμαστε , θα τα πούμε .
Όταν πέφτει ο σέρβερ
Ωωωωωω ναι…
Ο δισκοβολος τα λεει σωστα!
να μη βγάλω την ουρά μου απέξω , και εγώ έχω υποπέσει μερικές φορές . δν το θέλω αλλά μου βγαίνει , θέλοντας πιο πολύ να “μπω στο κλίμα” . ναι , είμαι πρόβατο .
Ακριβως.
αυτο+παρατηρηση μπλιντιν
Παίζει πολύ “δήθεν”. Γενικό φαινόμενο στη μουσική που αγαπάμε, αλλά αυτή η ανάγκη να διοχετεύεται αλανιά εδώ μέσα, ώρες ώρες καταντάει γραφική.
+100000
Προσωπικα εχω ξεχωρισει 2-3 υπερφορουμομεταλοπατέρες, αλλα και οι υπόλοιπο στάνταρ γιούζερς βαδίζετε στα βήματά τους, σόρρυ, αλλά με το που μπήκα εδώ μέσα έτσι ένιωσα.
Δεν είναι κάτι καινούργιο όμως, οι μεταλλάδες πάντα θεοί το παίζανε, από τα 13 τους, και λίγοι ξεφύγανε απο το τριπάκι αυτό.
Είναι ένδειξη υγείας που το βλέπουν κι άλλα άτομα! Νομιζα οτι ειμαι υπερβολικος. Δεν ειμαι. Yay.
συμφωνω και εγω… υπαρχουν ατομα που παραμονευουν για να στην πουν και να σε κανουν να νιωσεις ασχημα…
δυστυχως γι’αυτους δε τα καταφερνουν καλα!! δεν ειμαι ατομο που παρεξηγειται ευκολα…
απλα θα ηταν πιο ομορφο να μην υπηρχε αυτη η διαθεση να το παιξετε καποιοι και δε ξερω γω… δεν ειναι σωστο…
αυτα τα λεω με ολη μου την καλη διαθεση παντα οκ?
μην πολυμασάτε με τις ειρωνίες πάντως
στο 80% των περιπτώσεων έρχονται από χρήστες που ήταν μια χαρά παιδιά, μέχρι που έφαγαν ένα ποντο που θεωρούσαν άδικο. στη συνέχεια περιφέρονται στο φόρουμ για να κάνουν ψευτομαγκιές κ να “εκδικηθούν”. όσο δεν ενοχλούν πολύ, τους αφήνουμε να νομίζουν ότι κάνουν κάτι κ όταν όντως ενοχλήσουν, πάνε για μπάνιο. κακός δεν είναι κανένας, κ απο κοντά όλοι ειναι μια χαρά παιδιά. απλά κάποιοι θέλουν να ασχολούνται οι υπόλοιποι μαζί τους.
-
Στα μουσικά γράφουν τακτικά καμιά 50αριά χρήστες μόνο. Υπάρχουν κι άλλοι αλλά πολύ περιστασιακοί.
-
Στα μουσικά, λείπει εδώ και πολύ καιρό μια σοβαρή κουβέντα (δε μιλάω για παρουσίαση δίσκου) για το οποιοδήποτε θέμα, ενδεικτικό του πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζεται η μουσική από την πλειοψηφία. Αν θέλετε δείγμα του τι εννοώ, ψάχτε και βρείτε ένα θρεντ για την πειρατεία στη μουσική -δε θυμάμαι πώς λέγεται.
-
Οι users που μπαίνουν σε μουσικό φόρουμ μόνο και μόνο για να σπαμμάρουν ανελέητα, αναγκάζοντάς μας να πιάνεται το δάχτυλο από τη συνεχή χρήση της ροδέλας του ποντικιού (όπως πολύ έυστοχα είχε παρατηρήσει κάποτε ένας mod).
-
Τόπικς που καταντάνε εμεσενική κουβέντα μεταξύ 2-3 χρηστών.
-
Οι users που ενώ με τα γραφόμενά τους είτε προσβάλλουν έστω και έμμεσα κόσμο (πχ “slipknot μουσική για καθυστερημένα 15χρονα”) είτε γράφουν ανακρίβειες, σε πιθανή -κατάλληλη- απάντηση γκρινίαζουν για την ειρωνεία που επικρατεί στο φόρουμ και λένε “μα είναι γούστα στην τελική!”.
-
Οι εύθικτοι users εν γένει που νομίζουν ότι το φόρουμ είναι το σπίτι τους για να μαλακίζονται ελεύθερα και ότι οι υπόλοιποι users θα είναι μαμάδες και μπαμπάδες που θα κάνουν τα στραβά μάτια μη και στεναχωρηθεί ο μπέμπης.
-
Το ότι το moderating δεν κάνει σωστά τη δουλειά του για να αποφεύγονται τα ανωτέρω.
crisp τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει το moderation ? σοβαρά τώρα ? αν μπανάρουμε όλες τις παραπάνω κατηγορίες, έχεις αναρωτηθεί πόσοι θα μείνουν στο φόρουμ ?
Ο ΚρισΠ δεν μιλαει για μπανιο απαραιτητα των κατηγοριων, αλλα κι εγω πχ ειχα σκεφτει πολλες φορες “α τελικα ειναι ελαστικα εδω τα πραγματα”. Δεν μιλαω για υβρεολογιες κλπ γιατι ειμαστε ΡΟΚΑΔΕΣ και δεν μπορουμε χωρις αυτες, αλλα η φαση οπου ενα οποιοδηποτε τοπικ γινεται msn (been there, seen that), η φαση οπου ξεκινανε μικροflames αναμεσα σε φανμποηδες σε στυλ “Πωπω τι μαλακια αυτοι οι σλιπκνοτ”-“Αν δεν σου αρεσει να μην ακους ρε καθυστερημενε”-“ο,τι μου αρεσει ακουω αλλα εγω δεν σε εβρισα”-“με εβρισες προσβαλλοντας την ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ ΜΟΥ” (been there, seen that^2) κλπ, ειναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ.-
Γενικα δεν βλεπω ουτε εγω πολλες διαγραφες μηνυματων. Δηλαδη ενταξει σε ποιον δεν αρεσει το ελαστικο μοντερατοριλικι, και θα μου πεις “Στο Οφφ Τοπικ γινονται τα πιο πολλα οπου κατ’εξοχην ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα”, ομως οπως εχει φανει το Οφφ Τοπικ διαβαζουν οι πιο πολλοι.
Καταλαβαίνω ότι η επισκεψιμότητα σας ενδιαφέρει περισσότερο αλλά δικό σας θέμα είναι.
Εγώ απλώς έγραψα τι με ενοχλεί, μπορείς να το προσπεράσεις.
Εξάλλου δε ζητάω να μπανάρετε κάποιον, απλά όπως τοποθετείστε μετά από ποστ σαν αυτό του Therion στις “Φάτσες”, να τοποθετείστε και σε αυτά που αναφέρω πιο πάνω. Αν θέλετε πάντα.
Αγάπες
παιδιά υπερψήνω τοπικ “ειναι το μοδερατιον ελαστικό ή αυστηρό?”
θα πούνε όλοι κ στο τέλος δεν θα καταλήξουμε πουθενά. για κάθε δύο ποστ σαν τα παραπάνω δικά σας, μου έρχονται πμ που μας λένε “φασίστες” γιατι σβήνουμε ποστ κ δεν αφήνουμε “την ελευθερία του λόγου” α.κ.α. την παπαριά του καθενός…
όπως έχω πει 3000 φορές, σβήνουμε ότι προλαβαίνουμε. σόρυ, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω απο κανένα μοδ να παρατήσει τη ζωή του για να σβήνει τους καθυστερημένους. από την άλλη, για να ειμαι κ οντοπικ, μου τη σπάει που κάθε φορά που θα στείλουμε για μπάνιο κάποιο γραφικό, θα μπουν οι 3 φιλοι του να τον πενθήσουν κ να μας βρίσουν, κ όλοι εσείς οι υπόλοιποι που θέλατε να τον σουτάρουμε (με πμ κ ρηπορτ) δεν μπαίνετε να γράψετε κ ένα “καλά του κάνατε του βλαμμένου”.
δλδ ως μοδ οτι κ να γίνει, κάποιος θα σε βρίζει
επίσης κρισπ επειδη δεν κατάλαβα αν συμφωνούσες με κάρβου ή όχι στο σκηνικό με θέριον, αν είχε κάνει το ίδιο ο -αγαπημένος μου χρήστης - bibikos7, γιατι νομίζω ότι θα ήθελες να τον σουτάρουμε? με ενοχλεί λίγο η λογική “εγώ κ οι φίλοι μου καλά τα κάνουμε κ οι υπόλοιποι να πάνε να…”
Έτσι όπως το είπε (για τον Therion) νομίζω ότι συμφωνεί. Και πράγματι ήταν πολύ καλή η απάντησή (imho πάντα)