[SIZE=5][B]ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΪΝΕΚΕΝ[/B][/SIZE]
Λατρεύω [SPOILER][/SPOILER]
Τελευταία στηρίζω [SPOILER][/SPOILER]
Εδώ κάθε φορά θέλεις να δοκιμάζεις και διαφορετική. Οπότε πρέπει να λιώσεις στις μπύρες για να έχεις άποψη!
Σοβαρά τώρα, [SIZE=5][B]ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΪΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ.-[/B][/SIZE]
α δεν ειναι αρρωστια του υπολογιστη μου μονο. οντως να πατε να γαμηθειτε με τις διαφημισεις σας, απο δω και περα αμστελ.
…μόνο Κάιζερ:p :!:
Το τέλειο είναι όταν ανοίγεις 3-4 tabs και σκάει η διαφήμιση σταδιακά, από το ένα μέχρι το τελευταίο και ψάχνεις χάινεκεν να την πετάξεις στην οθόνη. ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ, δεν ξέρω αν το είπα καθόλου πριν
[RIGHT]يجب عليك استخدام ادبلوك[/RIGHT]
ισχύει
Ναι οκ ChrisP τρομερή λύση, θα μπορούσαμε και να μην μπαίνουμε και στο rocking…σε άλλα νέα τώρα, [SIZE=5]ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΕΙΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΣΤΕΛ.[/SIZE]
Henninger ρε μούτρα, έτη φωτός καλύτερη από τα σαπιόνερα της πιο εκνευριστικής διαφήμισης στην ιστορία του rocking
[SIZE=6][B]ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΗΕΙΝΕΚΕΝ[/B][/SIZE]
και από μένα,
και πολλή απογοήτευση για τους “υπεύθυνους” του σάιτ που δέχτηκαν να βασανίζονται τόσο σαδιστικά οι χρήστες του…
Θα συμφωνήσω εδώ… Και 'γω σχετικά πρόσφατα το ανακάλυψα :!:
Το καλύτερο θα ήταν μετά τη διαφήμιση της χάινεκεν να ανοίγει κατευθείαν και το άρθρο για το ακυρωμένο ρόκγουεηβ του 2002.
…μόνο Κάιζερ:):!:
βεργινα κιαγιος ο θεος
Α ρε πως φαίνεται ο φοιτητής ! Και Pils_Hellas (βγαίνει ακόμη??? :-k )βάλε… Μή σου πώ και ΣΠΑΡΤΑΝ ! :drunk:
Δοκίμασα λίαν προσφάτως αυτήνα εδώ:
Καπνιστή, πρώτη φορά που δοκιμάζω και την βρήκα κοψοχρονιά, οπότε γιατί όχι. Μυρίζει σαν καπνιστή γαλοπούλα η bbq sauce, δεν περίμενα κάτι τόσο έντονο! Αλλά σαν γεύση ωραία, ισορροπημένη σχετικά αλλά με τον καπνό προφανώς να επικρατεί, και να μη θες να την κατεβάσεις με τόσο ωραία αίσθηση στο στόμα, τι πράμα είναι τούτο; Γενικά αρκετά βαριά σαν σύνολο, και αρκετά unique για να μην τις κατεβάζεις για χόρταση, αλλά άξιζε η εμπειρία. Ειδικά σε κανέναν χειμώνα με σόμπα ή τζακάκι. 8)
Κι άσχετο, αλλά επειδή κοίταξα στην εν λόγω κάβα ( 8) ) τις έχει τελικά, και πρόσεξα και των AC/DC, δεν ξέρω τι φάση αλλά σε αλουμινένιο την είδα και ψιλοξενέρωσα.
Πριν απο λίγο είδα διαφήμιση στην TV για την Άλφα Weiss…Έχει δοκιμάσει κανείς?
την δοκιμασα εγω
ειναι καλη
πινεται μια χαρα:)
Thanks