Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

Μπριζόλα χοιρινή και μπύρα Kaizer, λατρεία.

2 Likes

Δοκίμασα και την ξανθιά σήμερα (τι κακό μας έκανες, πάνω που ξεκίναγα αποτοξίνωση :stuck_out_tongue_closed_eyes:) ωραία και αυτή, ίσως ξενίσει κάποιους γιατί έχει ζάχαρη και φλούδα πορτοκαλιού, οπότε θυμίζει λίγο IPA χωρίς την ιδιαίτερη πίκρα.

1 Like

Σκουρόχρωμη τσεχική lager… δεν την είχα δοκιμάσει, τσιφτικη

2 Likes

Μια κλασική και αγαπημένη μπύρα σήμερα

7 Likes

Black IPA και εξαιρετική

7 Likes

Μου θύμισε αρκετά τη Chimay την μπλε, αλλά πιο γλυκιά και ευκολόπιοτη, αν και πιο δυνατή.
Αγαπώ την καραμέλα, ακόμα και στην μπύρα.

3 Likes

Φανταστική μπυρα. Μου θύμισε chimay blue, ίσως και ακόμα καλύτερη. Και λίγο τη gulden draak. Βέλγιο :muscle:

6 Likes

Δοκιμασε Samichlaus, η οποία αν και Lager, είναι μια κατηγορία μόνη της, καθώς ναι μεν είναι lager, αλλά θα ήθελε να είναι κόκκινη. Η αγαπημένη μου μπύρα, με διαφορά. Προσοχή, την πίνεις σιγά σιγά. Θα καταλάβεις γιατί.
Πολύ καλή κόκκινη είναι η Odyssey Red Rhapsody. Πλησιάζει την από πάνω σε ύφος.

4 Likes

Χάρμα. Κρητική. Πολύ τίμια.

2 Likes

Σταθερή αξία τίμιας μπύρας

5 Likes

Χτεσινή μπυροκατασταση με ξάδερφο

9 Likes

κοκκινες septem κ νησος?Πως κ δεν τις εχω πετυχει πουθενα.Θα πεσει ψαχτικη

1 Like

Πολύ ωραίες και οι δύο, ειδικά η σεπτεμ 9αρα indian red ale είναι γαμάτη αν σε κάποιον αρέσουν οι μπύρες του είδους (μου αρέσει πολύ και η πορτερ της Σεπτεμ btw)- Τις σκούρες odyssey και corfu δεν τις είχα ξαναδοκιμάσει, αρκετά τίμιες, ειδικά η πρώτη.
Γίνεται δουλίτσα τα τελευταια χρόνια στις ελληνικές ζυθοποιίες.

Η trooper θα έπρεπε να έχει άλλη τιμή, κακό value for money, συμπαθητικη πάντως σαν γεύση.

Οι αγαπημενες μου από αυτές που φαίνονται στη φωτό είναι οι βελγικές la chouffe και latrappe bockbier, ειδικά η la chouffe είναι στις πολύ αγαπημένες μου μπυρες, απίστευτα γεμάτη και ισόρροπημενη γεύση.

2 Likes

Welcome to the club :sunglasses:. Η Leffe σου αρέσει; Την έχεις δοκιμάσει;

1 Like

Εννοείται!! Leffe σταθερή αξία, μου αρέσει λίγο περισσότερο η brune, αλλά και η blonde τουμπανη ειναι

Deja vu :wink:

1 Like

Οι Βελγικες μου αρεσουν κι εμενα αρκετα, οχι ολες βεβαια, καποιες ειναι πολυ εντονες. Η Leffe η ξανθια ομως ειναι πραγματικα εξαιρετικη, οπως και η κοκκινη.

Προχθες ηπια αυτην ως πειραμα, αφου την βρηκα στο τοπικο μινι μαρκετ, και εξεπλαγην απο το ποσο καλη ειναι. Βεβαια για να αρεσει σε καποιον, πρεπει να ειναι φαν του αρωματος βανιλια γενικοτερα, και εγω σιγουρα ειμαι αφου λατρευω ακομα και την Coke Vanilla.

Παρολα αυτα στην αποπανω μπυρα το αρωμα δεν ειναι παρα πολυ εντονο, ειναι οσο πρεπει. Η γευση που σου αφηνει μετα ειναι εξαιρετικη, και δεν ειναι πολυ γλυκια.

Επισης, για οσους αρεσκονται σε δυνατες μπυρες, και ΑΝ πετυχετε για οποιονδηποτε λογο κατι απο αυτην την brewery στην απο κει οχθη του Ατλαντικου, ολες μα ολες οι μπυρες που εχω δοκιμασει απο δαυτους ειναι εξαιρετικες, και κυμαινονται ολες στο 8-9% αλκοολ:

Ειδικα η κολοκυθομπυρα τους ειναι φανταστικη, και πολυ δυνατη, και οσο πρεπει φρουτωδης, οχι σε υπερβολικο βαθμο. Δυστυχως δεν βρισκω καμια πλεον μπυρα τους εδω που ειμαι, ισως προσπαθησαν να κανουν πριν χρονια ενα ανοιγμα και σε αλλες πολιτειες μιας και τις εβρισκα ολες παντου, αλλα πλεον δεν τις βρισκω πουθενα εδω και χρονια.

3 Likes

Τίμια για τόσο οικονομικη μπύρα

2 Likes

Τιμιοτατη γαλλική μοναστηριακη 6.5% doppel (καστανή). Πολύ ωραια επιγευση που θυμιζει κριθάρι ή καφέ.

1 Like

Μπύρα για αρχοντους και η αγαπημένη μου από τις paulaner

5 Likes

Πολύ δυνατή καπνιστή porter

μόλις την άνοιξα

3 Likes