Οκ μάλλον έτσι θα γίνει θα το αφησω για το τέλος και επειδη είναι κ ζορικο θα το παω αργα αργα
@Red_Viper Mετά από 2 μήνες καθυστέρηση ήρθαν και τα 2 μαζί σήμερα το πρωί. Τα υπόλοιπα θα τα πάρω από το σουηδικό σάητ που πόσταρες + το Unholy Consult από το bookdepository, είμαι έτοιμος και ξεκινάω
(btw υποθέτω αυτό το έχεις ξεκοκαλίσει ήδη ε; )
Ω ρε, δευτερος που πεφτει στην παγιδα αυτες τις μερες . Τα διαβαζει και καποιος αλλος εδω γυρω. Δεν θιγω ονοματα και οικογενειες…χαχα.
Αυτα να ξερεις ειναι τα 1 κ 3. Warrior Prophet ειναι το ενδιαμεσο.
Το blog του το χω ψαξει πολυ, αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα σαν αδαης απο φιλοσοφια. Δηλαδη εχει πολλα εδιαφεροντα κειμενα, αλλα στεναχωριεμαι που δεν γνωριζω την πηγη τους ωστε να μπορω να εκτιμησω ακομα καλυτερα την συλλογιστικη πορεια που προκυπτει.
Ξέρω, στο bd δεν είχε το Warrior Prophet και στο σουηδικό δεν έχει το Unholy Consult οπότε θα κάνω 2 παραγγελίες για τα επόμενα. Είδα και στο public ότι έχουν “διαθέσιμο” το Neuropath και χάρηκα, και όταν το επιλέγεις σ’το βγάζει “προσωρινά εξαντλημένο”
Ε μάλλον ήρθε η ώρα για Bakker topic. Γκουχου, γκουχου
Ερωτηση. Δεν ειχες θεματα με τελωνεια κτλ ε? Απο Bookdepository. Εχω πολυ καιρο να παραγγειλω και δεν εχω ιδεα τι παιζει τωρα
Με τελωνεία όχι, το λένε και στο σάητ ότι δεν υπάρχει έξτρα χρέωση, αλλά πλέον καθυστερεί περισσότερο απ’ότι παλιότερα. Το 1ο το έστειλαν 13 Φεβρουαρίου και το 2ο 30 Μαρτίου, δύο διαφορετικές παραγγελίες και ήρθαν μαζί σήμερα. Στην αρχή έδιναν 6-18 εργάσιμες για να φτάσει η παραγγελία, τώρα είναι 20-25.
Δεν έχω πάρει από bookdepository από 1/1/21, αλλά από dodax.co.uk, μια χαρά έρχονται, αρκεί το πακέτο να έχει αξία κάτω από 22 ευρώ (χωρίς μεταφορικά η τιμή).
Πιστευω οτι τα πακετα απο αγγλικο ντονταξ δε φευγουν απο Αγγλια. Αν εφευγαν απο Αγγλια, δε θα ειχαν και ΦΠΑ.
Από bd το ίδιο, από Βέλγιο ήρθαν.
Βλέπω anubis εκδίδει κ πάλι dan simmons.
Τα τσιμπάω;
Όπως είσαι.
Αριστουργήματα, φοβερή αφήγηση ο φίλος, εξαιρετικές ιδέες.
Το πρώτο είναι λίγο αργό, αλλά πραγματικά, δεν έχω λόγια.
καρδούλα στον @Red_Viper, γιατί αυτός μου τα είχε προτείνει.
Τα κοιτούσα κι εγώ αυτά κάποια στιγμή, βλέπω διπλάσια+ τιμή από τα αγγλικά, μάλλον δε θα τιμήσω ούτε τώρα την anubis =P
Είναι εξαντλημένο το κουτί δυστυχώς…
Kαι το Silo πολυ ωραιο! Aν και αρκετα depressing. Tα αγαπαμε αυτα
Γενικα να τον ακουτε τον Red VIper χαχα
@spiritcrush σιγουρα τα τσιμπας. Πλεον θεωρειται κλασικ. Πρεπει να ναι το πιο κλασικ της προσφατης γενιας. Πολυ δυνατο
Να προσθεσω, αν και μαλλον το χω ξανακανει, οτι ο Σιμμονς γενικα ειναι πολυ καλος συγγραφεας και προτεινω για οποιον διαβαζει Αγγλικα και το Carrion Comfort που ναι τρομου και μυστηριου. Πολυ καλη ατμοσφαιρα.
Είπα να διαβάσω λίγο το The Darkness That Comes Before πριν κοιμηθώ.
Περίπου 3 ώρες ώρες μετά, φτάνω σε αυτό:
"Who am I? " the blackness asked
“Nnn-Cnaiur,” he gasped. “M-man-killer … M-most violent of all men…”
A slap, open handed as though he were a slave.
“No. I am your end, Before your eyes I will put your seed to the knife. I will quarter your carcass and feed it to the dogs. Your bones I will grind to dust and cast to the winds. I will strike down those who speak your name or the name of your fathers, until ‘Yursalka’ becomes as meaningless as infant babble. I will blot you out, hunt down your every trace!
The track of your life has come to me, and it goes no further.
I am your end, your utter obliteration”
Επίσης, τι πρόλογος-Ε Π Ο Σ ήταν αυτός. Προβλέπω ότι θα ακολουθήσουν μεγάλες στιγμές, ευχαριστούμε τον Red_Viper, διαβάστε το και άλλοι για να ανοίξει το θρεντ του Bakker
Τι λιγο βρε? Εσυ εφτασες στην μεση σχεδον…χαχα. Ο Cnaiur ειναι απο τους πλεον αγαπημενους μου. Μια βαθια τομη στο αρχετυπο του ανικητου πεισματαρη βαρβαρου. Εδω βλεπεις γτ γινεται καποιος ετσι, την φιλοσοφια του καθως και τι βασανιζει την ψυχη του. Και μετα ερχονται και ολα τα ωραια που συνεπαγονται μιας τετοιας κυνικης πανουργας μηχανης του πολεμου.
Ενταξει ο προλογος για μενα ειναι ενα ενα μικρο αριστουργημα. Ειναι σαν συμπιεσμενη τροφη. Πολλοι δυσκολευονται επειδη τους πεταει σε εναν καινουργιο κοσμο. Εχει καποια ονοματα κτλ.
Αλλα δεν ξερω σε 5 σελιδες μεσα μου χει δειξει τοσα πραματα που λατρευω και μπορω να χτισω ολοκληρες ταινιες στην φαντασια μου. Ξεκιναει ως κατι δραματικο τραγικο. Επικο ποστ αποκαλυψ. Σκηνοθεσια, φωτογραφια ολα. Και εξελισσεται σε ενα κλειστοφοβικο παρανοικο θριλερ και τελειωνει με το μυστηριο. Επος
Kατι αλλο που μ αρεσει παντα στον Bakker και μου το θυμισε το αποσπασμα σου ειναι το πως χρησιμοποιει καποιες λεξεις. Θυμιζουν ενα πιο αρχαικο και οριοθετημενο τροπο εκφρασης. Οχι πχ την μοντερνα ομιλια που ναι πιο ρευστη. Εχουν στομφο. The track of your life πχ. Για μενα καταφερνει με αυτο τον τροπο να νιωθω τον κοσμο παλαιο, βιβλικο, μυθικο, αλλα ταυτοχρονα να ναι και οικειος κατι που επιθυμει γτ εχει αρκετα parallels με τον δικο μας σε καποια σημεια.
Αντε ρε παιδια να μαζευτούμε πολλά άτομα να κάνουμε κανα μεγάλο παρακάλι σε κάποια εκδοτική μπας κ βγάλουμε κατι στα ελληνικά…μαυτα που διαβάζω εδω μεσα ψηνομαι πολυ να διαβάσω κάτι δικό του…