μέχρι το Φεβρουάριο του 2012 έχει απίστευτη έκθεση στη National Gallery of London του Leonardo daVinci!! δυστυχώς τα εισητήρια που πωλούνταν μέσω διαδικτύου έχουν εξαντληθεί όποιος όμως αντέχει ακόμα οικονομικά και έχει κανονίσει ένα ταξιδάκι, ας περάσει από εκεί να τα δει!!! είναι must!!!
μπραβο ρε ελενα και τον εψαχνα καιρο αυτον! τι να πεις για τον τυπο ,καποοιοι ανθρωποι γ"!£!νε ετσι απλα
Και τώρα ας πάρουμε μια γεύση από τις ελαιογραφίες του Θείου Καρλ
Μία από τις πιο περιζήτητες είναι αυτή με το όνομα [B]Sailing the Spanish Main[/B].
[B]An Embarrassment of Riches[/B]
[B]An Astronomical Predicament[/B]
[B]Lavender and Old Lace[/B]
[B]Sport of Tycoons[/B]
[B]Rich Finds At Inventory Time[/B]
[B]Golden Fleece[/B]
[B]Surprise Party at Memory Pond[/B]
juan Miro… <3
Πω πω τι ωραιαο thread.Toσα χρονια εδω,τωρα το πηρα χαμπαρι.Λοιπον,θα βαλω καποια αγαπημενα εργα,που δεν ξερω αν τα εχουν ποσταρει και αλλοι,σε προηγουμενες σελιδες.Δηλωνω fan του σουρεαλισμου,οποτε ετοιμαστειτε για μουρλες.
Ξεκιναω με εναν λατρεμενο μου καλλιτεχνη,τον Max Ernst.
Ubu Imperator, (1923)
L’Ange du Foyer, (1937)
Σyνεχιζω με εναν πιο συγχρονο,μη σουρεαλιστη,τον Zdzisław Beksiński.
Καταπληκτικός ο Ernst αλλά κάνε βρε jiopa και ένα resize στις εικόνες.
Καταπληκτικό. Και η παραμικρή λεπτομέρεια.
[B]3D Ζωγραφική στους δρόμους
[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Εγώ δεν ξαναπιάνω μολύβια στα χέρια μου ούτε για να κάνω λίστα για ψώνια:
ps. έτσι να βλέπουμε Beksiński να παίζει
[I]δεν έχω υπόψιν μου ξένο καλλιτέχνη τώρα- [/I]θα προτιμήσω ν’ ανεβάσω δική μου δουλειά:
Εδώ ανέβασε!
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6042&page=63
[SPOILER](ωραίο χέρι, το 2ο πάει καρφί για εξώφυλο brutal death μπάντας ;))[/SPOILER]
BUMΠ
Άντε γειά όλα:
Βλασφημία, κιτσαριό, ποζεριά…americanize me please…όπως και να το πεις, πάντως, τέχνη είναι. Και περίεργη.
Περισσότερα εδώ --> http://fabianciraolo.blogspot.gr/
Επίκη ανάρτηση για δαιμόνια και τριβόλια, μια ματιά στην ιστορία και την τέχνη του [B]Διαβόλου[/B], ένα ταξίδι ως τα βάθη της Κόλασης…!
Αν είστε έτοιμοι, περάστε μια βόλτα από το κουνελοblog κύριοι… [U][B]Κλικ[/B][/U].
Προσοχή. Είναι μόνο μια ανάρτηση.
:twisted::twisted::twisted:
Διάβασα κουβέντα περί Τόλκιν στο θρεντ των βιβλίων, έρχεται και το Χόμπιτ, ας θυμηθούμε/μάθουμε και ορισμένες από τις θρυλικές εικονογραφήσεις του [B]Alan Lee[/B] για την τριλογία του Άρχοντα - πάνω στις οποίες και βασίστηκαν οι ταινίες.
[B]παιχταράς[/B] ο Άλαν Λη…
:)