Κι ο Oscar είναι μεγάλη παιχτάρα.
Σαϊνιο του ΠΑΟ
Που τον θυμηθηκες τουτον ρε???
Γεια σ ρε Σαντος
Ενας απο τα πολλα παλτα που εφεραν στην ΑΕΚ οι διοικησεις που παραλιγο να την εξαφανισουν
νικολα μαλμπασα.το αριστερο μπακ της αεκ.
ο τυπος δεν ειχε δει τι σχημα εχει η μπαλα.:-k
flavio conceicao
μολις τον ειδα να παιζει καταλαβα οτι κολλαει σε αυτον η φραση
σοκ και πεος
ο μπασινας στην Α.Ε.Κ. …
Φθηνα την γλιτωσαμε! Μην το πειτε ουτε του παπα!
Ο διάλογος με τους ανθρώπους της ΑΕΚ
«Πάντα θεωρούσα την Αγγλία τον υπέρτατο προορισμό για την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Το βράδυ της Κυριακής μου τηλεφώνησε ο τεχνικός διευθυντής της Πόρτσμουθ Πολ Μιούλαλι που με ήθελε και το 2004. Με ρώτησε αν θέλω να πάω στην ομάδα. Του είπε να περιμένει να μεταφέρω την πρόταση στην ΑΕΚ και να μιλήσουμε αργότερα. Επικοινώνησα με τον Μανωλά και στην συνέχεια με τον Μπάγεβιτς που ήθελε να ακούσει την δική μου θέση».
Τα χρήματα δεν είναι το παν
«Στην κουβέντα με την διοίκηση για το οικονομικό ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ζητάω τίποτα. Το ίδιο είπα και στους Άγγλους όταν έμαθαν ότι έχω να λαμβάνω μια δόση από την ΑΕΚ ύψους 100.000 ευρώ. Για εμένα τα χρήματα ποτέ δεν ήταν το παν. Κάποιοι ξεχνάνε ότι έπαιζα για σχεδόν επτά χρόνια τσάμπα και τον πρώτο καιρό κοιτούσα για μια δεύτερη δουλειά. Ξέρεις τι μετράει περισσότερο; Όταν έρχεται ο Κούπερ και σου λέει σε παρακολουθώ χρόνια, σε ήθελα στην Βαλένθια και πιστεύω ότι μπορείς να μας βοηθήσεις. Παρόλα αυτά ο κάθε Μπασινάς στην Ελλάδα τραβάει τα χίλια μύρια με την πρώτη ευκαιρία».
Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους παίκτες που αγοράζεις
«Όταν ένας σύλλογος καθορίζει συνεχώς την πολιτική του ανάλογα με τις ορέξεις του κόσμου, κάποια στιγμή θα στραφεί εναντίον των παικτών της ομάδας για να μην πάει κόντρα στο ρεύμα. Αυτό είναι λυπηρό και μάλιστα όταν συμβαίνει και στις μεγάλες ομάδες. Η κάθε διοίκηση πρέπει να προστατεύει, να υπερασπίζεται τις επιλογές της, αρκεί να είναι σίγουρη γι’ αυτές. Έχει μεγάλη σημασία να εμπιστεύεσαι τους παίκτες που αγοράζεις. Έτσι δεν θα φθάσεις ποτέ στο σημείο να ακυρώσεις τις δικές σου αποφάσεις στην πρώτη δύσκολη στιγμή».
Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τις δυνατότητες μου, για το τι μπορώ να πετύχω και τι όχι. Ήρθα εδώ για να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έχω κάνει σε όποια ομάδα έχω παίξει. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Αργά η γρήγορα το πάθος και η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις ανταμείβεται».
To κείμενο είναι από συνέντευξη του Μπασινά. Θα με βρει σύμφωνο 100% και νομίζω πως αυτός είναι κι ένας από τους λόγους επιτυχίας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Ελάχιστες φορές ο κόσμος έδιωξε ποδοσφαιριστές και τους έκανε να νιώθουν ανεπιθύμητοι. Όποιος πήγαινε στον Ολυμπιακό τουλάχιστον ήξερε πως δε θα τον βρίζουν. Είτε λεγόταν Μπουλούτ, είτε Νικοπολίδης, είτε Καφές και Οκκάς
Eνταξει εχει κανει και ο κοσμος μας βλακειουλες και εχει επηρεασει την διοικηση… και με τον Μπασινα και με τον Κυργιακο… Και οι 2 θελανε να ερθουν και δεν τους ηθελε ο κοσμος. Ποιος ζημιωθηκε? Η ομαδα φυσικα. Γιατι ο Μπασινας θα ηταν οτι πρεπει για back-up του Στολτιδη και ο Κυργιακος ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ βοηθεια στην αμυνα
[SIZE=“7”]ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΤΣΙΡΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ! ΟΕΟΕΟΕ! ΟΕΟΕΟΕ![/SIZE]
:bounce::bounce::bounce::bounce:
Ναι, αλλά δεν έγιναν ποτέ παίκτες της ομάδας μας. Αν γίνονταν κανείς δε θα φώναζε τίποτα εναντίον τους. Το ίδιο έγινε με Νικοπολίδη, Κωνσταντίνου (που μια χαρά είχαν κράξει τον ΟΣΦΠ όσο ήταν στον ΠΑΟ) και με πολλούς άλλους που δε γούσταρε η εξέδρα.
Μόλις κάποιος γίνει μέλος της ομάδας, οι πιθανότητες είναι υπέρ του να μη φάει κράξιμο.
ΥΓ. Εδώ ρε συ δεν έφαγε κράξιμο κοτζάμ Οικονόμου!
Σημαντικη βοηθεια στην αμυνα του Ολυμπιακου ο Κυργιακος… Σαν να λεμε οτι δεν θα ηταν ασχημη η προσθηκη του Steven Gerrard στον Ολυμπιακο…
Ο Μπασινας κερδισε την απαξιωση του κοσμου με το σπαθι του. Οπως και ο Κυργιακος την αντιστοιχη αποθεωση, μην το ξεχναμε αυτο.
μην ξεχνάς πως έχω την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Με τον Κυριάκο άντε να είχα φάει 1-2 γκολ λιγότερα φέτος
Οι χειρότερες μεταγραφές του Ολυμπιακού είναι Όσκαρ ,Τάτσης, Κυριάκος και φυσικά Ραούλ Μπράβο. Απορώ πως βρέθηκαν στον σύλλογο. Ευτυχώς που δεν ήρθαν στον Ολυμπιακό Μπασινάς και Κυργιάκος γιατί τότε θα έπρεπε να βάλω και αυτούς στις χειρότερες μεταγραφές. Εξάλλου την προηγούμενη φορά που πήραμε τσατσοπαίκτες στον Ολυμπιακό( βλέπε Οκκά και Καφέ που όταν ήταν στον ΠΑΟΚ είχαν πλακωθεί με τον υπερπαίκτουρα Καρεμπέ) δεν μας βγήκε σε καλό μακροπρόθεσμα.
Eγώ πάντως, επιμένω πως ο Ραούλ Μπράβο ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ που είχαμε τα τελευταία 3 χρόνια. Δε συγκρίνεται με Λεονάρντο, Ντομί, Ζεβλάκοφ και Πάντο και αν φέτος είχε πάρει ευκαιρίες θα ήταν βασικός κι αναντικατάστατος. Αλλά το συμβόλαιο ήταν μεγάλο κι έτσι έπρεπε να φύγει…
Συμφωνούμε κάρβου
Μην ξεχνάς πως πέρσι τον βγάζαμε ψεύτη τραυματία για να τον διώξουμε και πήγαινε στην Ισπανία για να του πουν πως ο εδώ γιατρός του έκανε σκατοδουλειά και έπρεπε να μείνει άλλους 3 μήνες έξω. Νομίζω πως και στον ίδιο δε δώσαμε την εικόνα σοβαρού σωματείου.
Κατά τα άλλα, όσες φορές έπαιξε φέτος ήταν καλός (ακόμα και χωρίς ρυθμό λόγω έλλειψης παιχνιδιών), αμυντικά μακράν ο καλύτερος, επιθετικά μακράν ο ουσιαστικότερος και με πολλά καντάρια εμπειρίας. Όπως κι αν έχει, για τα λεφτά που έπαιρνε κι εγώ θα τον έδιωχνα.
Τελικα καταφερατε να τον διωξετε?? Ειχα την αισθηση οτι σας ξεμεινε τελικα.
δανεικός στην Ισπανία μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του