Να πουμε Monty Python, 2 Καπνισμενες καννες, Thank you for smoking, Calendar Girls, Borat, κτλ…για πειτε τιποτα!
“Γυρίστε το γαλαξία με ωτοστοπ” Πολύ εξυπνο…
Καπου εδω σταματα το τοπικ.
lock it :please: :please: :please: δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε …
Γεμιστο Οπλο.
Ολα του Μελ Μπρουκς.
Kung-Pow,οι οργισμενες γροθιες του βαρατε.
Τρελες σφαιρες.
Team America
Τρελη Πτηση
και γενικα η πλειοψηφια των παρωδιων που εβγαιναν στα 90’ς και λειπουν πλεον…
Λεσλι Νιλσεν,Εμιλιο Εστεβεζ,Τσαρλι Σιν=ΘΕΟΙ!
Θα πω το “To Be Or Not To Be”, αλλά όχι το remake του Mel Brooks, το original!!! 8)
η καταρα του πρασινου σκορπιου του Γουντι Αλεν :thumbup:
Οι αγαπημένες μου αναφέρθηκαν ήδη! Κορυφή το Φρανγκενσταιν Τζουνιορ του Μελ Μπρουκς, αλλά οι Μόντι πάνω από όλα. Κοινώς εκκε εκκε εκκε.
πταανκ ζουυυννκ μποοοονκ πτρουλμμμμ :lol: :lol: :lol: :lol:
Ααααααα! Όλα κι όλα, εγώ λέω ακόμα “Νννννννι”!
Καλα κανατε και μου το θυμισατε, μετα τους Μοντι ερχεται ο Μελ Μπρουκς. Οι δυο ταινιες που εβγαλε το 1973 ειναι αξεπεραστες. (Young Frankenstein-Blazzing Saddles)
Κομμουνιστρια εισαι συ? :-k
ΕΚΚΕ = Επαναστατικο Κομμουνιστικο Κινημα Ελλαδας
http://www.ekke.net.gr/
Kung Fu Hustle
Shaolin Soccer
The gods must be crazy I&II
RRRrrrr!!!
Σε περίπτωση που δεν τις έχετε δει πάρτε παραμάσχαλα μια πάπια(νοσοκομείου πάντοτε )
Απολαύστε Υπεύθυνα.
Tελεια…μου δωσατε και αρκετες ιδεες για ταινιες να δω…ειχα ξεμεινει απο κωμωδιες…δεν ηξερα τι να παρω…να στε καλα!!!
Οι περισσοτερες που αναφεθηκαν χαιρουν απειρου σεβασμου.
Ειχα δει περισυ αυτη την ταινια Τais-Toi
Ζεραρντ Ντεπαρτιε & Ζαν Ρενο.Ειναι και οι 2 καταδικοι.Ο ενας (ντεπαρτιε) ειναι ηλιθιος ενω ο
αλλος ειναι ενας πανουργος που η αστυνομια πανηγυριζει που τον επιασε.Δραπετευουν και
εκδηλωνονται πολλες κωμικοτραγικες καταστασεις.
Βασικά υποστηρίζω το Λαϊκό Ιουδαικο Μέτωπο. :roll: :lol:
Το Gods Must Be Crazy είναι καταπληκτικό, ειδικά το 1ο για μένα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα, αν και δεν είναι τόσο κουφό -απλά πανέξυπνο!
Επίσης, πάλι όχι ακριβώς κουφές, αλλά τελείως τρελές κωμωδίες είναι τα 3 μέρη του “Οι εντιμότατοι φίλοι μου”, ιταλικές και αρκετά παλιές. Το 2ο κατ’εμε το καλύτερο. (“Να γουρδώσω το περπούτσι αλλοδαπών…”)
Όποιος δεν έχει δει το “Και οι Θεοί Τρελάθηκαν” 1 και 2 να σπεύσουν (καί, όντως, η πάπια νοσκομείου είναι απαραίτητη!)
Κατα τ’ άλλα Monty Python και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
LIFE OF BRIAN
Ex-leper: Spare a talent for an old ex-leper?
Brian: Did you say… “ex-leper”?
Ex-leper: That’s right, sir. Sixteen years behind the bell, and proud of it, sir.
Brian: Well, what happened?
Ex-leper: Oh cured, sir.
Brian: Cured?
Ex-leper: Yes, sir. A bloody miracle, sir. God bless you.
Brian: Who cured you?
Ex-leper: Jesus did, sir. I was hopping along, minding my own business. All of a sudden, up he comes. Cures me. One minute I’m a leper with a trade, next minute my livelihood’s gone. Not so much as a by-your-leave! “You’re cured, mate.” Bloody do-gooder.
Brian: Well, why don’t you go and tell him you want to be a leper again?
Ex-leper: Ah, yeah. I could do that, sir. Yeah. Yeah, I could do that, I suppose. What I was thinking was, I was going to ask him if he could make me a bit lame in one leg during the middle of the week. You know, something beggable, but not leprosy, which is a pain in the arse, to be blunt. Excuse my French, sir.
Mandy: Brian! Come in 'ere and clean your room!
Brian: Alright [drops a coin in ex-leper’s cup]]
Ex-Leper: Thank you, sir, thank y - half a denarii?! For me bloody life story?
Brian: There’s no pleasing some people.
Ex-Leper: That’s just what Jesus said, sir! :lol: :lol: :lol:
The Bishop!!!
krimas omos pu sthn 4h season efige o john Cleese( a fish called Wanda,Faulty Towers)
spam spam without spam
Spam, spam, spam, egg, and spam
apo ta agapimena mu skets:lol:
ρε παιδιά… Λυπηθείτε μας… βάζετε τα στη σωστή κατηγορία ή κάντε έστω ένα report για να τα βλέπουμε αυτά. Τα των ταινιών πάνε στην ειδική τους κατηγορία.