εγω δεν λεω οτι δεν ειναι οι ποιο φανατικοι
λεω πως πρωτα να κοιταμε τι ομαδες εχουμε…
τα υπολοιπα ειναι για παιδια…
και το μαρουσι που δεν εχει φανατικους (γιατι εχει φιλαθλους…:p) μια χαρα σας παταει καθε φορα που σας βρισκει…
καθε φορα που μια ομαδα δεν παει και τοσο σουπερ αρχιζουν τα κοιταξτε κοσμο…
οχι εγω θελω να δω μπαλα και μπασκετ…
τον κοσμο να τον βρασω,… (θα κανει και ωραια σουπα)
Αυτο ειναι κατι σαν το καλοκαιρινο ανεκδοτο “Εδω η UEFA βαζει στο σαϊτ της οτι ο [SIZE=“4”]ΑΡΗΣ[/SIZE] ειναι ενα απο τα φαβορι για το πρωταθλημα”; (Το τριακοστο εξηκοστο ογδωο καλοκαιρι που ο [SIZE=“4”]ΑΡΗΣ[/SIZE] παει για πρωταθλημα,πρωτου φυσικα αρχισουν οι αγωνες και τα κλαρινα του Σαλεα)
Κατα τ’ αλλα:
Ο Ντίνος Μπαλής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ των άλλων ο βετεράνος άσος των «κιτρίνων» τόνισε: «Για το παιχνίδι της Καβάλας αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ακατάλληλο γήπεδο δύο τεχνικές ομάδες δεν μπορούσαν να παίξουν αυτό που ήθελαν. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η Καβάλα άλλωστε είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Πρέπει ο κύριος Κούπερ από εδώ και πέρα να κοιτάξει τα επόμενα παιχνίδια που είναι κρίσιμα για την ομάδα. Με τον ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πειθαρχημένη ομάδα και χρειάζεται σεβασμό. [SIZE=“4”]Ο Αρειανός ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι και ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών.[/SIZE] Εύχομαι να μην γίνουν έκτροπα και να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολη ομάδα και δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο κόσμος θέλει τη νίκη γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος του αντίπαλος. Θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του αν χάσει αυτό το παιχνίδι ο Άρης. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα του Άρη και αυτό το παιχνίδι είναι στοίχημα για όλους στον Άρη. Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν συστήματα και συνταγές, όποιος το θέλει πιο πολύ το παιχνίδι, θα το κερδίσει. Είναι ένα ματς «ζωής και θανάτου». Θέλει δύναμη και τσαμπουκά σε αθλητικά πλαίσια. Αν ο Άρης πάει στο τελικό με τον Παναθηναϊκό και έχει πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός και να χάσει το κύπελλο, θα βγει Ευρώπη ο Άρης.
[SIZE=“4”]Θα προτιμούσα να κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ από το να πάρει το κύπελλο.[/SIZE] Η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση, αλλά τον κύριο Κούπερ θα τον κρίνω από του χρόνου. Με Κούπερ προπονητή τα επόμενα χρόνια ο Άρης θα πρωταγωνιστήσει. Μακάρι να τον αφήσουν να δουλέψει όπως ο ίδιος γνωρίζει. Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή που κέρδισε τον Ολυμπιακό και διέψευσε τα όσα ακούγονταν στην Αθήνα
Αυτο θα πει μεγαλη ομαδα! :lol3::lol3::lol3:
Αντε βρε αφεντικα της πολης,και με τον σεκιουριτα παλι δεξι μπακ μπας και μας κοψετε καναν βαθμο στον σημαντικοτερο αγωνα της ιστοριας σας!
Τώρα τι παριστάνεις εσύ. Κάτι μας είπες. Ξεχνάς ποιος ασχολείται με ποιον. Κάτι βόλους, αεροπλανάκια κτλ. Κατά τα άλλα πόσο ψήνω κοτόπουλο τη Κυριακή, δε λέγεται =)))
Ρε συ,40κατι χρονια εχετε να κυπελλο και βγαινει ο Μπαλης (που περα απο βετερανος πρεπει να εχει και καποιο ποστο στην ομαδα σας αμα θυμαμαι καλα) και λεει οτι προτιμαει να χασει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα παρα να παρει ο [SIZE=“4”]ΑΡΗΣ[/SIZE] το κυπελλο.Αυτο ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας,τι πας να συγκρινεις τωρα.
Τα κοτοπουλα κρατα τα για μετα την Κυριακη,γιατι την προηγουμενη φορα κατι σφιγμενοι κωλοι ανοιξαν και μπηκαν τρενα:D
Btw παλι θα ξεπουλησουν τα PAOKmegastores,αντε να δουμε ποσες χιλιαδες σημαιουλες θα αγορασετε αυτην την βδομαδα για να τις καψετε τρελοχουλιγκανια μου:D
Άντε ρε κάντε κάνα τσαμπουκά στον Μάσεϋ πριν το παιχνίδι μήπως δεν πέσετε Α2.
Πείτε στον Μίετσελ να μην βάλει και άλλο γκολ γιατί πρέπει να χάσετε από την Καλαμαριά.
Το να θελω να σε ριξω σαν οπαδς, ειναι απολυτα λογικο, οπως θα 'ΘΕΛΕΣ και’συ!
Η μεγαλη διαφορα μας ομως ειναι η σοβαροτητα που εχω σαν διοικηση,κατι που εσυ δεν προκειται ποτε δεις, γιατι πολυ απλα τρως την καθε παπαρια που σε ταιζει ο super3 και ο Κοντης!
Αντε να κανετε το ματς της ζωης σας, μπας και κερδισετε τον ΠΑΟΚ, για να λετε οτι ειχατε επιτυχημενη χρονια…
και ο Μίδας έχει γαϊδουρινά αυτιά. Αυτή η σιγουριά σου με κάνει να θέλω να κλάψω. Όχι από τα γέλια. Λόγω του διπλού. Αφού είναι από εκεί μέχρι τη τούμπα :(:(
Κοίτα, όσο και να λέτε για το ματς δλδ ότι άμα κερδίσουμε θα κάνουμε επιτυχημένη χρονιά κτλ κτλ, δε γίνεται κάτι. Ματώστε και μπορεί να κερδίσετε. Τώρα για τις παπαριές περί διοικήσεων τι να μας πεις ρε οπαδέ του μπαογκ. 7 χρόνια μπατατούδη είχες. Και τώρα μπαινοβγαίνει ο ζαγόρ. χ0α. Η διαφορά είναι ότι φαινομενικά ήταν καλύτεροι από τα λαμόγια που πέρασαν από τον Άρη και αυτό γιατί δε σας άφησαν να πέσετε =) Φιλιά.
Όσο για τη 1η σου πρόταση, μίλα για τους δικούς σου οπαδούς.
Αντι να ποσταρεις το πανο, (που πρεπει να ΄σαι και ασχετος για να το κανεις)
γιατι δε μου λες για το ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ δευτερο ημιχρονο εκεινου του μπαραζ??
Για την αποδοση των τριων καλυτερων παικτων σου, και ακομη καλυτερα, για το ΠΟΥ πηραν αυτοι μεταγραφη μαζι με τον προπονητη σου???
Το σκάλωμα ότι οι παίκτες είναι οπαδοί της ομάδας στην οποία παίζουν, ανέκαθεν ήταν δικό σας πρόβλημα. Επαγγελματίες ήταν. Άντε κάντε κανά μπλουζάκι πάμπλο. =(
Τώρα για το ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΙΝΗΜΑ, ίσως να μη χρειαστεί ή να μη μπορείς ή να μη μπορείς να πεις κάτι. Η φωτογραφία είναι 1000 λέξεις και θέλεις σίγουρα πολύ ώρα για μία τουλάχιστον αξιοπρεπή δικαιολογία.