Αρειανάρα ρε!

Λογικά θα ήταν. Δυστυχώς όχι όμως στο ΦΑΞ.

Γιατι? Σταματησες να μαλωνεις με βαζελους για το ποιος ελεγχει τα κοζια?
Παντως εχει γελιο απο τωρα…

Oh yeahhhh :naughty::naughty::naughty:

Δε μου απαντας… Που πηγανε την επομενη σεζον??
Απορω γιατι δεν εγραψε κανεις για την τραπεζα ακομη…

Αυτό λέω, σταματάω για 10 μέρες και μετά ενόψει ντέρμπι ξαναρχίζω.

Αν ο φετινός Άρης είχε λίγο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά θα μιλούσα για το ματς της χρονιάς άνετα…

αν αρχίσει Χαβίτο κλείνω τηλεόραση στεγνά… δεν παίζω με τα νεύρα μου

Ακομα κι ετσι οπως τα λες να 'ναι, γιατι ο ΑΡΗΣ του πρωτου ημιχρονου ειχε και 2 δοκαρια.

Τι συγκρινεις;;;

Εσυ μιλας για μερικους παιχτες που μπορει να τα πηραν κατω απο το τραπεζι.

Και μεις λεμε για τους παοκτσηδες που πηγαν με πανο στο βολο, με πανο στην καλαμρια και παει λεγοντας.

Εκτος αν εισαι τοσο βλακας οτι οι Αρειανοι θελαν να χασουν το πρωταθλημα τοτε. :?

Πες μου 1 παικτη τους που θα μπορουσε να παιξει με τσαμπουκα!! Κριστι Βαγκελι?
Νετο?

Να και το σχετικο ανεκδοτο…

Άλλο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και άλλο είμαι ένα ΟΡΚ. Έλεος. Μιλάς για Τσε Πάμπλο?

Αυτο λεω καλό μου, δε νιωθεις? Στο πρωτο ημιχρονο παιζανε μπαλα! Μετα???

Εισαι και αμπαλος?

Ναι δεν καταλαβα τι θες να πεις ομως.

Εστω οτι τα πηραν αυτοι, τι σχεση εχει αυτο με οπαδους;;;

Ο τσαμπουκας εχει να κανει και με την ανοχη.

Οταν ο “φλωρος” ΑΡΗΣ ειναι πρωτος σε καρτες, σκεφτειτε να κανουν οι δικοι μας καραγκιοζιλικια τυπου Γκαρσια.

Οταν καπου καρφωνονται μαλαματινες στο χορταρι και ειναι ολα μελι-γαλα, ολοι μπορουν να πουλησουν τρελα.

Άμπαλος ανέκαθεν ήμουν. Για αυτό δεν ανήκω στην υπεργαμάτη πλειοψηφία της πόλης. :δάκρυ:

A, γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι η Θεσ/νικη ειναι η πολη του θεου!!

Αν και ειμαι λιγο ψιλομπερδεμενος με το θεμα, γιατι οταν ηταν οι ηρακληδεις εδω,
οι αλλοι ετρωγαν βελανιδια…:stuck_out_tongue:

Όχι. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της μπουγάτσας, του Ψωμιάδη και του μπαοκ. 3 βασικά ταγκς της πόλης.

Βάκιλε να το παίξω άσο?

Εγώ ασσάκι το βλέπω πάντως…

Μία εσωτερική δύναμη, μία μεγάλη δύναμη -υπερδύναμη- μου λέει ότι δε γίνεται με καμία παναγιά να φύγει ο παοκ με διπλό από χαριλάου. Το καλύτερο που μπορεί να πάρει είναι το χ. Δε πιστεύω την άμυνα μας, αλλά δε θα φύγει κανείς από το γήπεδο έτσι και χάσουμε.

Επίσης, δεν είναι μόνο το ότι ο μισητός παοκ διεκδικεί πρωτάθλημα μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά και το γεγονός ότι θέλουμε να είμαστε στα πλέη οφ ε. Παίζει αεκ καβάλα και την 1η την έχουμε στο -3 και την 2η στο +2. Δεν είμαστε να μένουμε εκτός από τα πειράματα του ψωμιάδη. θα έχει 6 ντέρμπι στα πλέη οφ και δε ξες τι γίνεται εκεί. Άσε που θέλω και άλλα πιτόγυρα και ούζα έξω από το γήπεδο.

Το κύπελλο δε το πιστεύω. Αν φτάσουμε τελικό, σαφώς και είναι 50-50, αλλά ο Άρης στους τελικούς είναι απογοήτευση.

Τέλος πιστεύω πως οι διαφορές των 2 ομάδων είναι ελάχιστες. Η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική. Και ο λόγος είναι πως εμείς δε μπορούμε να πάρουμε κάτι πανθρακικούς και αστέρες ξέρωγω. Οπότε ναι. 1/χ το παιχνίδι. Δε γίνεται αλλιώς. Ή δε μπορώ να το φανταστώ αλλιώς. Παίζουμε στην έδρα μας και δε χάσαμε σε κανένα ντέρμπι φέτος.

Περιμένω μπαοκτζη να γράψει πως χάσαμε από πανθρακικό.

Θέλω να σε εμπιστευτώ, είναι αλήθεια.

Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η πιο σταθερή ομάδα φέτος. Εκτελεί κατά γράμμα της εντολές του Σάντος και κερδίζει όλα τα ματς. Οπότε πρέπει να πάτε το ματς στον τσαμπουκά και τη δύναμη για να τους αποσυντονίσετε. Ποιος θα το κάνει αυτό από τους υπάρχοντες παίκτες του Άρη?

παντως ο αρης με νικη η ισοπαλια σωνεται και μαθηματικα!!!:):):slight_smile: