καλα και οι γαυροι θελουν νικη αρη???εγω φανταζομουν θα θελαν νικη ΠΑΟΚ μηπως και κοψει το πρωταθλημα απ τον αιωνιο εχθρο τους…:)
Θα σε ρωτησω για 3η φορα …αν θες απαντας κιολας.
Ειπες οτι τα πηραν οι παιχτες μας τοτε.
Τι σχεση μπορει να εχει με τη σταση οπαδων σε ορισμενα θεματα;;;
Βακιλλε, νομιζω ξεπερασε τις προσδοκιες σου παντως, ε;;;
Όχι, λεφτά απ’ το στοίχημα θέλω.
Αν είναι πείσε με να παίξω διπλό.
παιξτο χ ημιχρονο διπλο τελικο…θα παρεις καλο χρημα
Μπα, αν ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει στο πρώτο δεν κερδίζει.
δεν βλεπω και πολλες πιθανοτητες να κερδισει ο παοκ…
ενταξει υπαρχει το κινητρο αλλα δεεεν…
μπορεις να μου εξηγησεις τη λογικη του οτι δεν εχουμε πολλες πιθανοτητες σε παρακαλω?
25/11/2009
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 4-1
Πολλη σιγουρια και τοτε πολλη σιγουρια και τωρα για να δουμε:wink:
βρε φιλε ετσι το βλεπω…
τι να κανουμε τωρα…??
θες η ομαδα του αρη…??
θες που ειναι το τοπικο ντερπι…??
θες που ειναι ενα απο τα ποιο δυσκολα ματς απο αυτα που απομενουν …?
θες που καπως πρεπει να παρει και πρωταθλημα ο παο.
μην φορτωνετε μολις καποιος πει κατι…
τι ηθελες να σου πω δηλαδη…??
οτι δεν θα μαρκαρουν οι κεντρωοι του παοκ, ή θα κανει τραγικο λαθος στο 93 ο χαλκιας…??
παντως ετσι και περασει και απο εκει ο παοκ ας το παρει…
θα ειμαι μαζι του…
μην βλεπετε παντου εχθρους. . .
Υ.Γ… και το παιχνιδι στο αλκαζαρ το εχει στο τσεπακι ο παοκ…??
ολοι οι παοκτζηδες ουτε καν το υπολογιζουν το ματς…
nice…
θα εχει ενδιαφερον…8)
καταρχην δε φορτωθηκα καθολου…απλα σε ρωτησα να μου εξηγησεις την λογικη στην οποια βασιζεται αυτο που λες,τπτ αλλο…το να λεει καποιος θα κερδισει ο αρης η ο παοκ ουσιαστικα δεν αποτελει αποψη οταν δεν αιτιολογειται…
φυσικα ειναι και το ποιο δυσκολο ματς αυτο με αρη,ωστοσο αυτο με παναθηναικο και μαλιστα εντος εδρας μου φαινοταν πολυ πιο δυσκολο απο αυτο του αρη και το κερδισαμε…τωρα φυσικα το ματς με την αελ ειναι δυσκολο επισης,αλλα ο παοκ εχει δειξει πως αυτα τα ματς τα “εχει”
πραγματικα μια ομαδα η οποια στον 2ο γυρο εχει 9 νικες και μια ισοπαλια,δε μπορω να καταλαβω πως δε θεωρειται φαβορι για να παρει το ματς εναντι μιας ομαδας η οποια μια κερδιζει μια χανει μια φερνει και καμια ισοπαλια…τελος παντων,αλλα λογια να αγαπιομασταν ειναι αυτα,θα τα πουμε την κυριακη το βραδυ,εδω θα μαστε
οκ… αφου δεν εισαι “φωρτομενος” κοιτα…
μερικες φορες καποια πραγματα τα “βλεπεις”
ας πουμε το σαββατο λεγαμε με τον Davidian πως δεν κερδιζει με τιποτα ο ολυμπιακος στον ηρακλη…
και δεν ειπαμε τιποτα αλλο…!!
ουτε γιατι, ουτε κατι που να το δικαιολογει…
και ειδες, μια χαρα εχασε…
και σε ποιανου την εδρα…?
στου ηρακλη…
εχει περασει απο παοκ και εχασε στον ηρακλη…#-o
οποτε μην ψαχνουμε και τοοοοσο το γιατι…
ετσι το βλεπω…
τι να κανω…??
ειρηνη…
παντως εγω να κερδισετε θελω…
δηλαδη θες να πεις οτι ειστε προφητες?γιατι αμα ειναι σιγουρο οτι ο παοκ θα χασει απτον αρη τοτε παω να το παιξω στο στοιχημα βρε αδερφε να βγαλω και κανα φραγκο…
αυτες τις διαισθησεις και τα “ειδαμε” το ματς ειναι μονο για να γινεται χαβαλες και τιποτα παραπανω,το ιδιο συμβαινει παντου,καποιος λεει οτι διαισθανεται ενα αποτελεσμα και βγαινει και λεει οτι σας το πα,ενω τις αλλες 5 φορες που δε βγαινει κανουμε τις παπιες…
παντα φιλικα,ετσι?
Ωραια, αφου τα βρηκατε τωρα, να αφησουμε και 2λευκα περιστερια,
Ετσι για το cult της περιστασης ρε γαμω…
το σκοτωσες…#-o
απλα ετσι τα βλεπουμε-ω…
τι να κανουμε τωρα…???
οσο για το παπιες ελεγα για το ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πως ειναι στανταρ χ και τα δυο…
και μετα αφου κερδισε ο παοκ ειπα οτι σκ@τα χ ηρθαν…
και δεν ειπα πως κατεχω την απολυτη αληθεια…
η κορυφη ζαλιζει…
δεν εξηγείται διαφορετικα…
παντα φιλικα,ετσι?
:lol::lol::lol:
blazonstone55 εχεις pm
Ναι μ’ αυτο ασχολουμαι τωρα…
Θα στειλω οταν τελειωσω να σ πω τι εγινε…
Για την ωρα, thanks
απ’οτι φαινετε θα ξεκινησει ο μεριεμ και οχι ο χαβιτο(μακαρι)
ποδοσφαιρικα τωρα πιστευω πως αν βαλουμε γκολ στο 1ο ημιχρονο θα κερδισουμε σιγουρα…
αν το βαλουμε και γρηγορα και ανοιχτει ο παοκ πιστευω οτι θα κερδισουμε και με μεγαλο σκορ…
πολλες πιθανοτητες δινω στο 0-0 λογο παοκ και την ικανοτητα που εχει να καταστρεφει τα παιχνιδια…
αν βαλει 1ος ο παοκ μαλλον θα κερδισει με ο-1…
ποιο πολλες πιθανοτητες δινω στον ασσο λογο το οτι και καλη ομαδα εχουμε αλλα κυριως για τους 25.000 που θα ξελαρυγκιαζονται…
- 1000000
εγώ πάντως διπλό και οβερ το βλέπω Τωρα για την έδρα εγώ δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα επηρρεαστει και θα χάσει έδαφος. Το μόνο πλεονέκτημα που βλέπω στην έδρα είναι οι κροτίδες στα κόρνερ αλλά που θα παει δεν θα γίνει κανά φάουλ κοντά περιοχή; Εχουμε λινο
κροτιδες θα ναι μια χαρα…μην ειναι τσιμεντα οπως περσι στον κονσεισαο…