κανε μας τη χαρη μωρε
τα αρειανα πάντως ακόμα τους κάθεται στο λαιμό η αρχιδοτατη αντίδραση του σερτζιο
Σημασια δεν εχει οτι το ειπε ενας Αρειανος,αλλα οτι εκτος απο σενα δεν εχω δει κανεναν αλλο να διαφωνει με αυτο,εστω και για τα ματια του κοσμου.Ουτε εδω στο φορουμ,ουτε οι Αρειανοι φιλοι μου,ουτε καν οι Αρειανομαϊντανοι που βγαινουν στα ραδια δεν βγηκαν να κραξουν τον Μπαλη,ολοι αλλα λογια να αγαπιομαστε.Δεν διαφωνω οτι πολλοι Αρειανοι διαφωνουν με τις δηλωσεις,αλλα απ’ οτι βλεπω πανω απο το 10% δεν παιζει να ειναι αυτοι.Οχι οτι δεν το ηξερα βεβαια,στην ιδια πολη ζουμε,αλλα πλεον εχει επιβεβαιωθει και επισημα:(
Για το Βολο φυσικα και ξερω.Πρωτα απ’ ολα,εννοειται οτι κανεις ΠΑΟΚτσης δεν θα ηθελε να παρει πρωταθλημα ο Αρης,οπως εννοειται οτι κανεις Αρειανος δεν θελει να παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ,οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση.Το οτι δεν γουσταρουμε τους γαβρους;Εννοειται,χιλιες φορες περισσοτερο κι απ’ τον Αρη τον αντιπαθουμε τον Ολυμπιακο,αλλα αλλο να παρει πρωταθλημα ενας που εχει 928 εκατομμυρια πρωταθληματα (εστω κι οπως τους εχει παρει) κι αλλο να παρει πρωταθλημα καποιος που εχει παρει 2 προπολεμικα και ενα εμφυλιακο και που δεν ηταν καν πανελληνιες διοργανωσεις.Για τον πρωτο ειναι μια σταγονα στον ωκεανο και για τον δευτερο αφορμη να μας ζαλιζει τα ουμπαλα για 13 αιωνες.Σαν κινηση εννοειται οτι ηταν πανηλιθια,αλλα περισσοτερο politically incorect ηταν παρα κατι το τρομερο.Για να μην iron_arisω κι εγω κι αρχισω τα “ελα μωρε,5 ατομα κανανε μια μαλακια και χεστηκε η φοραδα στ’ αλωνι”.
Για το ποιος δεν καταδεχτηκε να με ριξει πως δεν ξερω,ολοι οι Αρειανοι που με εβλεπαν με λεγανε “εγω θα σε ριξω ρε Τουρκε” και οταν δεν μας ριξατε θυμηθηκαν ολοι το ποσο ανωτεροι ητανε και δεν καταδεχτηκαν να με ριξουνε:( Ευθυνες στην διοικηση σας που δεν κατσατε να χασετε,ασε τωρα την μουρη και της ιστοριες.Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα πεφταμε ετσι κι αλλιως,γιατι το σιχαινομαι το μπασκετ και ποτε δεν ασχοληθηκα,ουτε που ξερω πως ηταν τα αποτελεσματα των αγωνων τοτε.Και Γ5 να πεφταμε στα τετοια μου προσωπικα
Ρε αμπαλοι, αυτη τη φωτο καραμελα την εχετε τοσα χρονια ζωα ενω προφανως δεν γνωριζετε τι παιχτηκε. Πηγαν 4 ατομα εκει περα, ο ενας εξ αυτων ηταν στο τρελαδικο λιγο καιρο πριν, βαλανε το πανο και μετα απλα δεν ξαναπατησαν στην τουμπα η στη γυρω περιοχη. Οπως ανεφερε και ο ιρον.αρης δηλαδη οτι μαλακια κανει/πει ενας(δεν ειναι επιχειρημα το “ε δεν ηταν ενας τεσσερεις ηταν” ΝΑΙ ηταν τεσσερεις στις ποσες δεκαδες χιλιαδες) δεν μπορει να χαρακτηρισει την πεποιθηση ολου του λαου. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ αυτοι δεν ξαναπατησαν γηπεδο απο τοτε γιατι δεν θα φευγαν ζωντανοι
Πω μιλάμε, πρέπει να υπάρχουν ειδικά μαθήματα στα σχολεία πάνω.
- “Πώς να κατακεραυνώνετε το κατεστημένο της αθήνας”.
Υποχρεωτικό αυτό.
- “Παοκτσίδικος οπαδισμός”
- “Αρειανός οπαδισμός”
- “Αυτόνομες θύρες και παπαφιόγκοι”
Αυτά επιλογής.
Ο ένας λέει ήταν στο τρελάδικο! :lol:
Eγω παντως οποιον Αρειανο μιλησα, αντιθετη αποψη ειχε.
Συμβαινει μαλλον ε;;;
Το θεμα ειναι οτι οπαδοι και ομαδα του παοκ επανειλημμενα εχουν βαλει πανω απο την ομαδα τους τη ζημια για τον ΑΡΗ.
Δεν ειναι μονο ο Βολος …ειναι κι οι βολες του Μπανε, ειναι κι η Καλαμαρια και παει λεγοντας.
Εννοειται οτι ηθελα να σε ριξω …αλλα ηθελα να σε ριξω με αρχιδια, χωρις να 'χω στησει το κωλαρακι μου παντου πρωτα.
Αν ο ΑΡΗΣ εφαρμοζε τακτικες παοκ, θα κανατε καλη παρεα στη γιαγιακα.
Παπαρια ηθελες να κανεις,απλα σας εγραψε η διοικηση σας γιατι ηθελε τα φραγκα απο την Γιουρολιγκα (η οπως λεγεται τελος παντων),κινδυνευατε αμα χανατε να μεινετε εκτος αν θυμαμαι καλα.Και τεσπα,ειπα οτι με το μπασκετ δεν ασχολουμαι,οποτε για βολες Μπανε και ιστοριες δεν εχω ιδεα τι εννοεις.
Οσο για την Καλαμαρια,εμεις τιποτα δεν ειχαμε να χασουμε,γιατι να ριχναμε δηλαδη τον συμπαθη Απολλωνα για να μενατε εσεις;Στο κατω κατω το καλο της Θεσσαλονικης επιδιωκαμε,θελαμε το πρωταθλημα της Β εθνικης στον Πυργο τον Λευκο ξανα σαν αλλωτε.Βεβαια στο τελος ανεβηκατε σαν 3οι με γκολ οφσαϊντ στο 180’ αλλα δεν πειραζει,φτανει που επεστρεψε ο μεγας [SIZE=“6”]ΑΡΗΣ[/SIZE] κοντα μας μετα το συνηθισμενο του τουρνε για οργωμα
Δε θυμασαι καλα, γιατι ο ΑΡΗΣ ηταν και μαθηματικα τριτος στην κανονικη διαρκεια πριν τα παιχνιδια αυτα.
Οποτε μαλλον δε μας εγραψε η διοικηση μας, αλλα εμεις εσας.
Καλα κανετε και θελατε να πεσουμε, γιατι “η χαρη καθε παοκτση, τα σκουληκια στη β’ εθνικη”.
Στον Βολο τοτε ηταν οι Παρασιδης και μαναβης…
Το πανο γραφει για το “εντιμοτατο” σωματειο του Ολυμπιακου…
Iron Aris αν δε σου λενε ουτε αυτα τιποτα …
Δεν του λένε γιατί πήρε άλλο μάθημα επιλογής από σένα.
Στην αθηνα να φανταστω εχετε υποχρεωτικο μαθημα: Τρολλαρισμα με εφαρμογες στο αθλιο χιουμορ-γελαω-μονος-μου ε;
Φύγε από δω ρε νιάνιαρο που έμαθες και τι είναι τρολάρισμα…
Tι ακριβως είχε γίνει στον Βόλο εκτός από το ότι ο Άρης είχε ανοίξει τα πόδια στον Ολυμπιακό; Είχαν πάει παοκια με πανό;
Ξερεις πολλες ομαδες που ανοιγουν ποδια σε τελικο για πρωταθλημα;;; 8O
Μη λεμε κι ο,τι να 'ναι ρε παιδια.
Όχι… Μόνο τον Άρη το '80…
Nαι, δεν του καλαρεσε να ειναι πρωταθλητης και ειπε να το δωσει. #-o
Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα η Τζούλια ρε. Θα σε βοηθήσει
Ε λογικά 1.01 θα το δίνει ρε. Τι καλό χρήμα.
Τραγικός όπως πάντα. Τσιμέντα στο κεφάλι σου μανάρι μου.
Αυτό είναι που μας χωρίζει και το ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Ουγκ ορκ να ούμε. Εσύ το θεωρείς “αρχιδοτατη” αντίδραση και γω γελάω ακόμη. Aionios όμως.
Ρε, είναι σε εισαγωγικά 8O8O8O8O
Οι παρασίδης και μανάβης ε. Μάλιστα…σα να λέμε ο χ και ο ψ…
Ο Άρης άνοιξε πόδια, έδωσε κώλο κανονικά.
Τα παόκια ήταν σπίτι και προσεύχονταν για νίκη του Άρη μιας και μισητός και μεγάλος εχθρός είναι ο Ολυμπιακός.
Πανό δεν υπήρξε ποτέ.
Με το αζημείωτο φυσικά… Άλλες εποχές τότε. Τίγκα ερασιτεχνική νοοτροπία. Τόσο πολύ πέφτεις από τα σύννεφα; Ακόμα και στην πόλη σου το ξέρουν και το θεωρούν δεδομένοι οι περισσότεροι αρειανοί.
τι ειναι αυτα που λετε ρε???
ο αρης λεει ανοιξε τα ποδια στον ολυμπιακο(δυο δοκαρια)…πανο ο αλλος λεει δεν υπηρξε ποτε(φωτογραφιες υπαρχουν) και ο μισητος αντιπαλος ο ολυμπιακος οχι ο αρης(το πιστευουν κιολας)!!!
ρε σταματηστε να βλεπετε την τζουλια!!!
και ποιο κομπλεξ λετε ρε για κονσεισαο που ακομα γελαμε με τη παρτη του…
παρασιδης και μαναβης ειναι απο τους σημαντικοτερους στο οπαδικο κινημα του παοκ δεν ειναι ο χ και ψ…
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΒΟΛΟ…
Σορρυ που δεν είχα προειδοποιητικό ταμπελάκι για την ειρωνεία.