Αρειανάρα ρε!

Ρε παλικάρια, μπορούμε να εστιάσουμε στο ματς της Κυριακής και να αφήσουμε τις παρελθοντολογίες?
Και για τους μεν και για τους δε το λέω, αφού άκρη στο τέλος δε θα βγει.

Άσε μας να παίξουμε =(

Άντε άμα είναι έτσι παίξτε, μ’ έπεισες8)

Το ήξερα ότι θα με καταλάβεις :blush:

Ε, θα νικήσει ο Άρης την Κυριακή λέμε. Το είπαμε.

τελειωσαν τα εισητηρια για 1 3 9 και τελειωνουν για τη 2…αντε sold out!

μονο νικη αρειαναρα!!!

ΟΝ ΤΟΠΙΚ: 1000 εισιτηρια μεινανε ακουω. Ετσι θα δειτε πολλα ατομα την τσοντα που θα παιξει σε επαναληψη(Τελευταια προβολη 25/11/2009). Αλλα θα μου πεις το χετε το ματς ανετα γιατι…εεεε…γιατι…Α ΒΡΗΚΑ! Ο ΠΑΟΚ ειναι ρουφιανος! ΝΑΙ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!

Βακιλλε πανε ψαξε παλι τα θρεντ μου ρε για να “μου την πεις”. Παντως, σιγουρα δε νομιζω να θελεις εγω να ψαξω τα δικα σου

Πάω στοίχημα ότι θέλει!

Πάω στοίχημα ότι το δεξί δάκρυ μου ήταν από φόβο και ανατριχίλα και το αριστερό από… ωπ! Δεν υπήρχε αριστερό. Α κάτσε και το δεξί ήταν επειδή μπήκε σκουπιδάκι. Αυτάααα. =)

SOLD OUT…
προβλεπετε να πεσει το γηπεδο…

επιτελους sold out…απτην αρχη της εβδομαδας πωλουνται τα κωλοχαρτα,ελεος…

ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕ

μπαρμπεκιου θελουμε!!!

Η φαση ειναι οτι ολη την εβδομαδα γραφαμε μαλακιες για πανο, μπαραζ κτλ…
Κανεις δεν εκανε αναλυση του πως μπορει να παρει ο Αρης αποτελεσμα (βγαζοντας εξω τον παραγοντα εδρα και οτι αλλο)

Κατι πηγε να πει ο Κρισπ αλλα…
Παντως ο ΠΑΟΚ θα παιξει με την κλασσικη 11δα που κατεβασε τους περισσοτερους αγωνες φετος… Γιατι ειπωθηκε οτι ο ΠΑΟΚ προσαρμοζει το παιχνιδι του σε αυτο του Αρη και τις γνωστες παπαριες για το αντι-ποδοσφαιρο του Σαντος…

Αν καποιος ειναι αυτος που θα “παρει” αποτελεσμα ειναι ο παοκ. :slight_smile:

Πραγμα που δεν αλλαζει οποιο και να 'ναι το τελικο σκορ.

Βρε ανελυσε το γιατι πιστευεις οτι το χετε

Γιατι ειμαστε στο Χαριλαου και οι διαφορες μεταξυ των δυο ομαδων δεν ειναι μεγαλες.

Ανεξαρτητα απο τη βαθμολογικη συγκομιδη.