Αρειανάρα ρε!

Καλα, οχι οτι πριν ειχαμε επιθετικους, ομως. :stuck_out_tongue:

Τα χουνε κανει πουτανα όλα ρε. Αντε διοικηση τον μπούλο. Ξυπνάτε σουπεραδες

Παραιτηθείτε τώρα πουθενάδες. Και ο θεσμικός να βγάλει ανακοίνωση να που να κράζει διαιτησία, παίκτες, το χορτάρι, τον αστείο το Μιχαλήτσιο, οτιδήποτε εκτός από αυτό που πραγματικά φταίει. Αρειανάρα το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει φέτος=D>=D>=D>

τι μαλακας ειν αυτος ο καστιγιο ρε

Μεγαλος…για αυτο έρχεται σαν αντίβαρο ο άρχοντας…θα βογκήξουν τα καζινο.!

ο σηφακης στο 1ο γκολ του ατρομητου τι περιμενει???

Δεν εχω να πω κατι για το παιχνιδι ουτε για την αστεια ομαδα που εχουμε φετος.

Ισως αν τα σεντερ μπακ μας δεν ηταν αστεια, παιρναμε το ματς, ωστε να αποκλειστουμε στον επομενο γυρο.

Το μονο που θελω να σχολιασω, επειδη το 'δα και μετα την Κερκυρα.

Εστω οτι αυτοι φευγουν, ποιοι θα ερθουν;;;

Ισχυει οτι τα 'χουν σκατωσει, δεν ισχυριστηκε ποτε κανεις το αντιθετο.

Απλα, λυση αλλη βλεπετε ή το θεμα σας ειναι να φυγει η διοικηση που εκλεχτηκε με τις ευλογιες του “κακου” Σ-3 (ο οποιος ή μελη του αν προτιματε, πολλες φορες εχουν κριτικαρει τη διοικηση για τις επιλογες της);;;

Αυτό μου θυμίζει λίγο “Οκ τραγικοί και ανίκανοι αυτοί που είναι στην εξουσία, αλλά να μείνουν γιατί παίζει μετά τις εκλογές να υπάρχει ακυβερνησία”. Να παραιτηθούν όπως είναι και να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό της λέσχης. Αν έχει κάποιο νόημα ο θεσμός της, τότε θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος της παραίτησης.

Iron άκρες στην ομάδα δεν έχω για να σου πω με στοιχεία τι κακό κάνει πλέον ο σύνδεσμος, ούτε ποιες από τις φήμες αληθεύουν, αλλά η πόλωση που υπάρχει στις τάξεις μας θα μας φάει κ γι’αυτό δε φταίει ο απλός κόσμος. Η χρονιά έχει δρόμο ακόμη, μακάρι να μη χυθεί η καλδάρα, αλλά τα χειρότερα φοβάμαι πως δεν έχουν έρθει. Ξέφραγο αμπέλι είμαστε ρε πουστη μου

Απλα ρε συ Adaris, οταν μετα το ματς πρωτα λες για θεσμικο που μιλαει για διαιτησια σε ενα ματς που ο Καστιγιο τρωει 2 κιτρινες ετσι, επειδη ειναι ο Καστιγιο και παιζει στον ΑΡΗ (ασχετα το τι κανει μετα) και μετα λες οτι “εχω την αισθηση οτι κανετε κακο”, ειναι λιγο επιθεση, επειδη απλα ειμαστε αντι-Σ-3, δε νομιζεις;;;

Δεν εχω καμια ορεξη να υπερασπιστω τον Καστιγιο, τον οποιο κραζω απο την αρχη της χρονιας και απορω ποιος πηρε αποφαση να τον φερει με το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα.

Η αληθεια ειναι, ομως, οτι σε ολο το ματς τον προκαλουσαν, οπως αληθεια ειναι οτι στην πρωτη κιτρινη που παιρνει του την πεφτει το αρχιδι του Ατρομητου, ενω στη δευτερη δεν τον ακουμπαει ο Καστιγιο καν.

Οταν ο Καστιγιο εχει δεχτει ηδη μια ιδια κοκκινη και οταν ο Σολτανι στο πρωτο ματς με τον Ατρομητο στο Βικελιδης παιρνει κοκκινη, που ας πουμε ο ΟΦΗ στο ματς με μας δεν πηρε, μπορεις να μιλησεις για διαιτησια.

Τωρα για το αλλο που λες, εδω μιλαμε για ανωνυμη εταιρεια.

Αν υπαρχει λυση, ειναι καλοδεχουμενη …οσο δεν υπαρχει, δε γινεται η ομαδα να μεινει χωρις διοικηση.

Εκτος αμα ειναι να παμε και σε διοικηση πρωτοδικειου ξερωγω για να βγαλουμε το αχτι μας που αυτοι δεν τα πηγαν καλα.

ε ναι ρε Ιρον καλα σε λεει. Κ ποτε κραξανε οι σουπεραδες τη διοικηση…

κ ρε φιλε δεν ειμαι αντισουπερ3 με τη καμια με αυτους τρεχω οπου τρεχω αλλα να λεμε κ τις μαλακιες

Δεν ειπα για σενα κατι …ενα σχολιο πανω σε δυο συγκεκριμενα σημεια οσων ειπε ο Adaris εκανα.

Τα λαθη και οι αδυναμιες της διοικησης αυτης εχουν ειπωθει παρα πολλες φορες, αλλα, δυστυχως, οχι και δημοσια, ωστε να καταλαβουν οτι οι οποιες προσπαθειες γινονται δεν ειναι μαλλον αρκετες.

Σόρυ, αλλά επιμένεις να κοιτάς μακριά από το πρόβλημα. Δεν είχε βγει ανακοίνωση όταν το έγραφα, αλλά ήταν δεδομένο ότι κάτι τέτοιο θα αφορούσε κ να που οι κλόουν έγιναν παιχτούρες, κοροϊδευόμαστε τελείως, το πρόβλημα του Άρη είναι τη μία οι παίκτες και σήμερα η διαιτησία; Δεν πρόκειται για μεμονωμένο ματς, αυτά για τα κοράκια καλά κάναμε και τα λέγαμε πριν κάνα-δυο χρόνια, αλλά τώρα είναι ήσσονος σημασίας.

Όποια κ αν είναι η στάση του καθενός στα τεκταινόμενα και στην αιτία του κακού, η διοίκηση τα έχει κάνει τάνα όλα κ πρέπει να παραιτηθεί. Υπήρχε αντίθετη πρόταση στις εκλογές και φυσικά δε λέω να πάρει εν λευκώ το χρίσμα, αλλά και μόνο η ύπαρξή της μαρτυρά πως και μετά την κομπανία του Αθανασιάδη υπάρχει μέλλον.

Για το Σούπερ 3 έχω την άποψή μου, αλλά μην κάνεις το λάθος να πιστεύεις πως μόνο μια μειοψηφία του κόσμου μας την συμμερίζεται. Σοβιετική ένωση γίναμε με σύνδεσμο πρωτοπορίας ρε μπούστη μ, δεν το’δατε που δν έπιασε εκεί, γιατί να πιάσει σε μας; Όπως και να’χει ποτέ δεν κατάλαβα γιατί φίλαθλοι όπως εσύ, αγνά αρειανάκια ξέρωγω, ταυτίστηκαν τόσο με το σύνδεσμο. Και γω μικρός super aris αγόραζα μικρός όταν ο σύνδεσμος κυνηγούσε το Γράντα, αλλά είδα πολύ άσχημα πράγματα -όχι απαραίτητα από το σούπερ 3, αλλά και από κει- και πονηρεύομαι διπλά τώρα.

Δεν ειπε κανεις οτι οι κλοουν εγιναν παιχταραδες …απλα καλως ή κακως, μια βελτιωση υπηρξε και αυτο ειπωθηκε, οτι υπηρξαν αρκετοι που εδειξαν παθος (που εχουμε φτασει να δεις!).

Τωρα, για τη διαιτησια, προσωπικα, δε λεω οτι εκρινε το αποτελεσμα και δε νομιζω οτι το κανει κανεις. Αλλα αν εσυ ανεχεσαι ο Τατος να ριχνει κουτουλια στον Καστιγιο, ο Σκονδρας να του την πεφτει και τελικα να την ξαναπληρωνει παιχτης του ΑΡΗ, οπως εγινε με τον Καστιγιο (ξανα φετος) και με το Σολτανι, αλλα και τους Φατι , Ουμπιδες, εμενα με ενοχλει.

Με την αντιθετη προταση τωρα που αναφερεις, το μονο που μπορω να κανω ειναι να γελασω …ειλικρινα.

Οσον αφορα την κριτικη προς τη διοικηση, γενικα, δε νομιζω οτι δε γινεται. Απλα, δεν εχει εκφραστει με κειμενο, αλλα δε νομιζω οτι τοσο καιρο βοσκουμε σανο και μας φαινονται ολα μελι γαλα. Τα λαθη εχουν ειπωθει επανειλημμενα. Στην τελικη, και για τους παιχτες, ανακοινωση βγηκε, οταν ηταν προκλητικα αδιαφοροι με τη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος.

Το ξερω οτι δεν ειναι λιγοι αυτοι που συμμεριζεστε αυτη την αποψη (μειοψηφια ειστε ειναι η αληθεια). Απλα, οπως σου ξαναπα, μια πολωση εχει δυο μεριες. Κι εσυ ο ιδιος μεσα σε λιγα ποστ μιλησες για “θεσμικους”, για “αγνους” και “μη αγνους” Αρειανους (λες και οσοι τρεχουμε για τον ΑΡΗ, το κανουμε για να περνα η μερα μας), για Σοβιετικες Ενωσεις και αποκρυφισμους και 1002 …απλα το αναφερω, επειδη συνηθως μιλαμε για διαχωρισμους.

Δεν θα κατσω να σε πεισω για τιποτα, οπως και να 'χει. Και γω σκασμενος ειμαι και συ (πιθανον) κι αν μιλαμε για τον ΑΡΗ, εχω σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθω απο το να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

καλύτερα να μην έβγαινε.

λογικά το έβλεπε στην τηλεόραση και περίμενε να το πιάσει ο βελλιδης που έπαιζε :stuck_out_tongue:

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το ξερω ποστ χωρις νοημα αλλα πραγματικα με εκανες και γελασα!!
Thanks m8!!!

:lol3: :lol3: :lol3:

Εντάξει, ο Καστίγιο έχει γίνει αρκετά βλάκας ώστε να βάζει τρικλοποδιές σαν κι εκείνες που βάζαμε στο δημοτικό.

Εσύ τι παθαίνεις όποτε παίζει ο άρης? Μετάβαση σε παράλληλα σύμπαντα?

το είδες χθες το παιχνίδι;

Το είδα προσεκτικά από τις 2 διαφορετικές γωνίες και νομίζω πως δεν τον ακουμπάει και παραπατάει ο άλλος μόνος του και πέφτει κάτω. Ξέρετε τι ομάδα είμαι, εγώ αυτό το είδα χωρίς κίτρινα γυαλιά προφανώς.

Παιδιάστικη τρικλοποδιά του βάζει.
Πάνω στο τρέξιμο δε θέλει πολύ για να χαθεί η ισορροπία.

Αλλά διαφωνώ και γω με την κίτρινη, ο διαιτητής έπρεπε να του τραβήξει το αυτί και να σημειώσει στο τετράδιο επικοινωνίας δασκάλου-γονέα.