:lol::lol::lol:
ναι καλά μαλαικιστητε τωρα αλλά νταξ. Είπαμε ο καστιγιος τσογλανάκος είναι αλλά τον ψιλογαμήσανε χτες. Και οοοοοοοοοοοοοοοοσοι το είδανε και όχι ολοι Αρειανά λένε πως δεν ήταν φάουλ. Εγω προσωπικά δε τον είδα τον αγώνα. Τονα άκουγα.
Δεν εχω την ορεξη να υπερασπιστω τον Καστιγιο, οπως δεν εχω και την ορεξη να ασχοληθω με το τρολλινγκ του καθενος.
Οσοι παρακολουθουν τα ποστ μου εδω μεσα, θα ξερουν οτι η γνωμη μου για τον Καστιγιο ειναι η χειροτερη δυνατη.
Η αληθεια ειναι, ομως, οτι χτες τον ειχαν καροτσακι σ’ ολο το ματς, εφαγε κουτουλια απο τον Τατο (στην οποια αν αντιδρουσε πεφτοντας, ισως να 'χαμε παρει το ματς), εφαγε κιτρινη οταν του την επεσε ο Σκονδρας και εφαγε και δευτερη κιτρινη, χωρις να κανει κατι.
Οπως αληθεια ειναι και πως στο ματς με Ξανθη εφαγε κιτρινη, επειδη ειχε πλατη στον αντιπαλο τερματοφυλακα, οταν εκανε βολε.
Το θεμα ειναι οτι η παρουσια οξυθυμων ποδοσφαιριστων στον ΑΡΗ τους εκανε στοχους οχι μονο για τις αντιπαλες ομαδες, αλλα και για τα κορακια.
(Κι εδω ειναι που τα λεμε ολοι για τη διοικηση, γιατι και καλα την εχουμε στο απυροβλητο, οτι εχει αφησει την ομαδα απροστατευτη επανειλημμενα και κρυβεται πισω απο τις λανθασμενες επιλογες, με τελευταια και χειροτερη το να κατσει στον παγκο σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς ο ηλιθιος που λεγεται Μιχαλητσιος, που εμ τα ξανακανε πουτανα, βγηκε μετα κι ελεγε τα δικα του.)
Οσο κι αν μου 'χει γυρισει τα μυαλα ολη τη χρονια, παντως, δεν μπορω να κατηγορησω τον Καστιγιο και για τα χτεσινα, γιατι στην τελικη ηταν ο καλυτερος παιχτης του ΑΡΗ (χτες τουλαχιστον) κι εδειξε οτι ηθελε την προκριση πραγματικα.
Και στην τελικη, μακαρι να συνεχισει ετσι, αφου να φυγει, δε γινεται.
Δεν υπαρχει καμια κιτρινη στη φαση του Καστιγιο,μην τρελαθουμε κιολας.Κατα τ’αλλα,χτες χασαμε κυριως λογω παγκου,στο δευτερο ημιχρονο δεν αντεδρασαν καθολου στις αλλαγες του Δωνη και στην πιεση του Ατρομητου,ειδικα απο το 70 και μετα,ενω επρεπε να ενισχυθει το κεντρο οπωσδηποτε.
Τελοσπαντων,τελικα μαλλον παιρνουμε προπονητη,ο Μασαδο λογικα θα ανακοινωθει μεσα στις επομενες μερες.
Για μια ακομη φορα μπραβο στους παιχτες μας στο μπασκετ.Οσο για του διαιτητες…
Ε Λ Ε Ο Σ…δλδ θα γινει τπτ αν χασει μια φορα ο παο η ο γαυρος?Ακους εκει…σε 3 λεπτα 5 φαουλ ο αρης και ενα ο παο#-o
αστο αδερφε εχω βαρεθει να γραφω και να λεω για διαιτησιες…
θελω να δω ποτε θα τους παρουμε με τις μπουνιες ολους αυτους που ειναι κατα μεγαλο βαθμο υπευθυνοι για την βια στα γηπεδα…
μας γυρισανε το μυαλο παλι…και πρωτη φορα ειπα ας τιμωρηθει η ομαδα δεν πειραζει μακαρι να φτανανε τα παλικαρια στα αποδυτηρια και να τους πλακωνανε ολους…δεν γινετε αλλιως…
Αυτο το βιντεο τα λεει ολα:roll:
Και ναι τελικα ειδαμε και τακλιν στο…κεφαλι…χωρις να δωθει τιποτα#-o
κουκουλακης ολα τα λεφτα λεμε…
Εμμεσο στην καλυτερη μπορουσε να δοθει στο συγκεκριμενο.Δεν ηταν τακλιν,απομακρυνση κανει ο Φυτανιδης,αλλα σηκωνει πολυ ψηλα το ποδι και χτυπαει τον Κατιδη,που παει να χωθει,οταν το κατεβαζει.
Παντως παιζουμε καλα μεχρι τωρα,αν και ο καημενος ο Γιαννιωτας δεν ξερει τη θεση του σεντερ φορ και ειναι σαν να μην υπαρχει κανενας εκει.
Κατιδης πολυ καλος μεχρι τωρα παντως
Παντως και οι δυο τους τρεχουν σαν σκυλια.Γενικα μεχρι στιγμης οντως εχουμε καλη παρουσια.Και χαιρομαι που βλεπω παλι μεσα τον πριττα απο την αρχη σχεδον του παιχνιδιου εστω και ως αλλαγη
Είναι εύκολο να τα ρίχνουμε στη διαιτησία (όχι ότι δεν έκαναν τη… δουλειά τους χτες), αλλά και οι δικοί μας αν δεν έκαναν συνεχομένες μαλακίες στο τελευταίο λεπτό, ίσως να μιλούσαμε τώρα για μεγάλη νίκη.
Το μόνο θετικό η καλή εικόνα της ομάδας κατά μεγάλα διαστήματα. Έρχεται και ευρωπαϊκό ματς την Τρίτη τώρα!
Αντε και γαμησου ρε καργιολη κουκουλακη.
Αν ειναι δυνατον να βγαζει δευτερη κιτρινη σε τετοιο μαρκαρισμα.Τραβα ψοφα ρε.
Κουκουλακη εισαι ΘΕΟΣ αγορι μου.Ετσι…Χωσε καρτες#-o
αυτο…
στο σερρες-αελ ειδαμε με τις τάπες χτύπημα στα μούτρα ποδοσφαιριστή χωρις να σκύψει και ο διαιτητής απλά έδωσε το φάουλ…ούτε καν συστάσεις δεν έκανε…τοσο μπορούν ή τόσο θέλουν, τόσο παίζουν
Καλα μιλαμε ουτε στο TEKKEN αυτα!!
άμα θα δεις την φάση, θα ανατριχιάσεις ολόκληρος.!
οσο και καλη πίστη να έχεις με τους διαιτητές δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις…οποτε φτάνουμε σε αυτό που ειπα…τόσο μπορούν, τόσο τους αφήνουν, δεν γινεται αλλιώς…τα ελληνικά ματς είναι σαν λοττο το που θα παει το αποτέλεσμα
Τελικα, ειναι in να δινεις κοκκινη στον ΑΡΗ …δεν εξηγειται αλλιως. :-s
Δηλαδη εσυ περιμενεις απο μια ομαδα που κοστιζει συνολο 500.000 ευρω να μην κανει λαθη κοντρα σε εναν αντιπαλο οπως ο παναθηναϊκος και να κερδιζει παρα τα πολλα αναποδα σφυριγματα.
ΟΚ, καλως…
Χτες έκαναν λάθη και οι 2 ομάδες. Απλά περιμένα στο τέλος οι δικοί μας να δείξουν χαρακτήρα στην έδρα μας και να πάρουν το παιχνίδι, αφού δίνονταν οι ευκαιρείες.
Τέλος πάντων, εγώ κράτησα το θετικό της γενικής καλής εικόνας της ομάδας και πάμε για τα επόμενα!