Αρειανάρα ρε!

.
Δεν.δεν.δεν ξερω.δεν μπορω να πω κατι.Γαμω την πουτανα μου?Μπα.Γαμω την σουπερλιγκ σας?Ισως.Κατι τετοιο.

για την κοκκινη κανεις εται?

4η συνεχομενη ειναι?Και παλι της πουτσας.Ειδικα η πρωτη κιτρινη που βγαζει στον Λαζαριδη,ειναι σε φαση που ο αρχηγος του λεβαδειακου διαμαρτυρεται,γινεται ενα μπουγιο και κατι σπρωξιματα και ο λαζαριδης ειναι απλα εκει,οπως αλλοι 10 παικτες.
Τελοσπαντων,δεν.Δεν.

δεν εχω εικόνα καλή…στην πρώτη κολλούσε συνεχεία…η δευτερη είναι…η μπάλα απο την άλλη, και ο παίχτης κάνει τάκλιν μόνο για φάουλ σε παίχτη που μπαίνει περιοχή.

ή η οθόνη μου εχει πρόβλημα, ή η λιβαδεια έβαλε μέσα παίχτη που είναι κάτω του 1.55

Αυτο.

Αδικη κοκκινη ο Καστιγιο την Πεμπτη, αδικη ο Φατι Κυριακη, αδικη (για τα δεδομενα του ματς) ο Λαζαριδης σημερα.

Στη φαση, μαλιστα, της πρωτης κιτρινης του Λαζαριδη, το πουτανοσπερμα, προσπερναει εντελως το οτι παιχτης της Λιβαδειας με κιτρινη καρτα, πραγματικα, σηκωνει το Γιαννιωτα και βγαζει απο μια σε ασχετους για “αψιμαχια”.

Κι εκει που πιεζεις το χωριο, βρισκει δευτερη κιτρινη στο Λαζαριδη.

7 κοκκινες σε 19 ματς φετος και συνεχιζουμε, με τουλαχιστον τις 5 αυστηροτατες.

Κατα τα αλλα, καλυτερη η ομαδα, με μια σταθερη βελτιωση, αλλα κλασικο συνδρομο ΑΡΗ.

Τελειωστε το ματς στο πρωτο ρε πουστη μου, κατσιαπλιαδες ειναι.

Τελειωστε να μην μπορει να μας κανει τιποτα ο πουτανας γιος.

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟΣ.
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ 50-50 ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΠΑΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :!:

κρις τι ομαδα είσαι ρε φίλε;

Πες το κ’ετσι…το αποτελεσμα μετραει
ΠΑΠΑΡΓΙΑ + ΑΡΧΙΔΙΑ=ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ειδα τυχαία στατιστικά απο μπασκετακι…50 ριμπάουντ ο κολοσσος!!!
τι σκατά …σε σκάλες ήταν ανεβασμένοι?!

Ο Δαμιανιδης λεγετε οτι θελει να διωξει τον βαγγελη αλεξανδρη απο την ομαδα μπασκετ επειδη ενοχληθηκε απο τα σχολια του τελευταιου για τη μη στηριξη της ομαδας(προφανως αναφερεται στον οικονομικο τομεα)
Δεν γινετε καποιος να διωξει των δαμιανιδη να ξεμπερδευουμε???
Ακους εκει…παει να φαει των μονο ανθρωπο που μπορει να μας βοηθησει.Ελπιζω να μην γινει καμια μαλακια:papas:

:lol::lol::lol::lol::lol:

μου εχει κολλησει καιρο γαμω…παντως τους παραδεχομαι τους αρειανους εχουν και γαμω τα συνθηματα

:!: http://www.youtube.com/watch?v=Z5drzw7-IOQ&feature=related

Σορυ παιδια αλλα μου φαινεται τραγικα γελοιο το τραγουδι. :lol2::lol2:

:lol3:

Γιατί αυτό είναι καλύτερο;

Μαλλον δεν σου αρεσουν οι Police:p

το ειχαμε ακουσει πριν 3-4 χρονια και ειχαμε μεινει μαλακες λεμε…υπερτατη θειλα

Το συγκεκριμμένο ήταν η εισαγωγή στην καθημερινή εκπομπή του super 3 (στο μετροπολις νομίζω) πριν καμμιά δεκαριά χρόνια. Το είχα γράψει και σε κασσέτα. :lol::lol: Θεικό!!! Respect!!

Ρε φιλε, αυτο οπως βλεπεις ειναι ενα απο τα τοσα τραγουδια που εχουν γραφτει απο διαφορους. Δεν ειναι ουτε το επισημο τραγουδι της ομαδας ουτε των οπαδων ουτε τιποτα…:wink:

Εγω ειχα ακουσει την ‘‘διασκευη’’ των παοκτσηδων, και εψαξα να ακουσω το αυθεντικο.
Ε, οταν το εβαλα να παιζει, σκεφτηκα τι διαολο παλι την διασκευη εβαλα ??
Δεν πιστευα οτι αυτο που ακουγα ηταν κανονικο και οχι η παρωδια. :lol:

Και τώρα που το λύσαμε κι αυτό, πότε θα πάρει πόδι το ζώο ο Δαμιανίδης;