Και παλι αποχη σημερα και αυριο απο τις προπονησεις λογω οικονομικων,ενω ο Τοχα κατεθεσε προσφυγη την Παρασκευη ζητωντας 800 χιλιαρικα,και η διοικηση λεει θα απαντησει με καταγγελια του συμβολαιου του λογω κακης συμπεριφορας εντος και εκτος γηπεδου.
Προβλεπεται συνεχιση του μπουρδελου αν δεν πληρωθουν οι παιχτες.
τι γίνεται ρε παιδί μου πολύ πολιτισμός σ αυτο το φόρουμ. Κανείς δε μιλάει για τη νίκη μας ε; Αλλά στης ΑΕΚ τα λέμε. Μπηχτη για iron aris ήταν αυτο
Ειμαι γνωστος ποντικαρας. :oops:
:lol::lol::lol::lol:
καλά πλάκα κάνω
ή μήπως όχι; [-X
Με πληγωνεις.
οχι το ξερεις πως σ αγαπώ
Eστω.
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ. :lol:
Ρε Μασάδο τι όνειρο είδες, τι ντροπή ήταν αυτή σήμερα; Άρης είσαι κ κατεβαίνεις στη χαβούζα για το διπλό και μόνο. Ντροπή. Γιάχο ψόφα. Άιρονάρη τοποθετήσου και κράξε για μένα, εγώ μόνο βρισιές έχω πρόχειρες.
Oτι δηλαδη φταιει ο Γιαχος που επρεπετε να εχετε φαει πεντε απο το ημιχρονο ε?:lol::lol:
QR καταλαβαίνω πως πιο πιθανό είναι να μην ψηφίσουν πασοκ αυτοί http://www.youtube.com/watch?v=zykafTuIMKo παρά οι φίλοι του Ολυμπιακού (με όλη μου την ψυχή θέλω να αρχίσω τα κωλόγαβροι, αλλά κυρίως με την ομάδα μου τα’χω τώρα και συγκρατιέμαι) να καταλάβουν πως η βοήθεια που παίρνουν σε κάθε παιχνίδι δεν είναι επουσιώδης και εν προκειμένω να δουν πως το 1ο γκολ έρχεται απο επιθετικό φάουλ, στο 1-0 υπάρχει σοβαρή υποψία για πέναλτυ στο Νέτο (αλλά οποία σύμπτωσις, κανένα επαρκώς διευκρινιστικό ριπλέι) και σε όλο το 1ο ημίχρονο (το 2ο δν άντεξα να το δω απ’τα νευρα) δεν υπάρχει φάση που να μη σας έχει βοηθήσει. Όταν η ομάδα σου βρεθεί με 2 πέναλτυ σε 3 χρόνια (κανένα εκ των οποίων φέτος) μπορείς να έρθεις ξανά και να γελάσεις με την τρέλα που μας προκαλούν τέτοιες αισχρές διαιτησίες.
Όπως και να’χει, η σφαγή ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η έμπνευση του Μασάδου να δώσει τυχαία ονόματα για την εντεκάδα όχι. Δηλαδή τώρα που δεν πήραν κίτρινη ο Φατής και ο Ούμπιδες είχαμε κέρδος; Τώρα που ο Σηφάκης θα έχει μισό ματς για να δικαιολογήσει την κληση του στην εθνική, είναι κέρδος αυτό για τον Άρη, ενώ την ίδια στιγμή θα έπρεπε να προωθούμε το Βελλίδη; Η πιο ντροπιαστική εμφάνιση μας σε μία ούτως ή άλλως επονείδιστη χρονιά, λυπάμαι.
Εγω δεν βλεπω επιθετικο φαουλ στο 1ο γκολ,πιο πολυ το εκβιαζει ο Νετο.Επισης πιο κραυγαλεο ειναι το χερι του Σανκαρε(που ηταν και δευτερη κιτρινη κιολας)παρα το πεναλντι που ζηταει ο Νετο.
Και γενικως σε ενα ματς που ο ΑΡΗΣ ειναι ανυπαρκτος και κανει δυο σοβαρες φασεις σε ολο το ματς,καλυτερα να επικεντρωθειτε στην ομαδα που κατεβηκε σημερα και δεν μπορουσε να αλλαξει δυο πασες παρα στον Ολυμπιακο παλι.Συμφωνω σε αυτα που λες για τον Μασαδο.
Μωρέ στον Άρη επικεντρώθηκα στο 1ο ποστ, 2 λέξεις ήταν για το διαιτητή. Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό να φάει μια τεσσάρα από τους Ουκρανούς κ συνεχίζουμε
Ξυδακι και ταλκ Αδαρι,ξυδακι και ταλκ .
Και αβαβά το πέναλτι στον Γιαννιώτα πάνω που ο Άρης πίεζε τρομακτικά και ήταν έτοιμος για την ανατροπή.
Σωστά, γιατί η εφαρμογή ή μη των κανονισμών πρέπει να γίνεται σε συνάρτηση με το αποτελέσμα.
Σε 3 χρονια 2 πεναλτι αν δεν κανω λαθος!!Ακομα και οταν χανουμε με 3-0 δεν μας το δινουν.Χαλια η ομαδα παντως σημερα.οσο για την 11-δα…#-o τι ηθελε να πει ο ποιητης?(μασαδο)Οσο για τον crisP και αυτο που ειπε θα πω το πιο απλο…οταν δικαιουσε πεναλτι το περνεις ανεξαρτητα με το αν χανεις 3-0 η 15-0
Tρυπημα.
Τεραστιο τρυπημα.
Δεν ξερω αν η ευθυνη βαραινει το Μασαδο ή τη διοικηση, παντως εγω σαν μελος της ΛΦΑ (και του Σ-3 για να φυγει το αγχος σε μερικους :p), δεν μπορω να χρεωσω εναν προπονητη που ειναι στην ομαδα καποιους μηνες.
Τρυπημα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, γιατι η ομαδα στην τελευταια της ευκαιρια να διεκδικησει την Ευρωπη (παροτι λογικα θα εχανε, γιατι ο οσφπ ειναι καλυτερη ομαδα) κατεβηκε χωρις τους Ουμπιδες, Φατι, Γιαννιωτα, Βελλιδη, αντι των οποιων επαιξαν οι “τελειωμενοι” απο τον ΑΡΗ Σολτανι, Πριττας, ο Σηφακης (θα τα πουμε μετα) και ο Καπετανος, που τουλαχιστον ειναι εντος ομαδας …με τους 3 πρωτους να εχουν συμβολαιο ως τον Ιουνιο.
Και, κυριως, τρυπημα ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, καθως ενας παιχτης που εχει εκφραστει απειρες φορες μειωτικα για τον ΑΡΗ και τους οπαδους του, ενας παιχτης που, οσο καλος τερματζης κι αν ειναι, ηταν απων τις περισσοτερες φορες, με αποκορυφωμα το γκολ του τελικου με τον παναθηναϊκο, ενας παιχτης με μοναδικο ενδιαφερον ειχε τη διεθνη καριερα του (οχι οτι ειναι κακο, αλλα θα εξηγησω) και αποφασισε να κανει εγχειρηση μονος του και να χασει τη χρονια, προκειμενου να ειναι ετοιμος για το Euro παιζει σε ενα απο τα σημαντικοτερα ματς της χρονιας, αντικαθιστωντας ενα παιδι που κανει καταπληκτικη χρονια κι εχει σεβαστει τον ΑΡΗ οσο λιγοι …κι ολα αυτα χωρις να εχει παιξει αλλο ματς φετος και μπαινει στο συγκεκριμενο.
Αυτο το πραγμα, λοιπον, δεν ειναι ΑΡΗΣ.
Γι’ αυτο δε θα κατσω να σχολιασω το αν εγινε (που εγινε) επιθετικο στο Νετο και γιατι στην τελικη εφυγα απο το ματς στο 17’, πραγμα που εκανα πρωτη φορα στη ζωη μου, καθως ακομα και να κερδιζε η σημερινη ομαδα, δε θα μου ελεγε τιποτα.
ολοι στο παλε σημερα εχει κοτοσουπα…
Μπορεί να σας κάτσει στο λαιμό η κοτόσουπα 8)
[B][I]φαπ, φαπ, φαπ, φαπ. 81 φάπες απο τον αυτοκράτορα[/I][/B] λέει :lol: