Αρειανάρα ρε!

Καιρός ήταν… αν και είχαμε αδύναμο αντίπαλο :roll: :stuck_out_tongue:

Τι κανουμε ρε μαλακες :!:
Ποσο καιρο εχουμε να βαλουμε 4 γκολ?

Ετσι ρε αριαναρα μπραβο.Και στο μπασκετ πολυ καλοι

πωλειται μακρυμανικη μπλουζα εποχης ΣΦΑΧ με τις φατσες των παιχτων (+Φοιρος=αξια ανεκτιμητη) και τις υπογραφες τους.

τιμη:3.500 εουρος.

κλεο.

φίλος έχω υπογεγραμένη αφίσα λυπηρίδη, με τον ιδρώτα πάνω και σπασμένο δόντι πρέλεβιτς από το μπουκέτο του Νικ.

Φάε την σκόνη μου bitch

δινω μπλουζα δινεις δοντι.

Α ρε Λυπηρίδη. μια ζωή στην αφάνεια!!

μαλακα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παρεπιπτοντως μου ελεγε χθες φιλος για τις απιστευτες σφαλιαρες και κλωτσιες που εχει φαει ο Λυπηριδης στις προπονησεις απο τον Ιωαννιδη για να μαθει να βαραει βολες.

αγαπαμε ρε.

αλλα πως να το κανουμε Η Μερα Που Ο Θεος Εριξε Μπουκετο εχει μια καποια ιστορικη αξια 8)

Eκκενωση στη θυρα 2 για αντικειμενο σε βοηθο.

Μονο στον ΑΡΗ αυτα.

Γελαν κι οι πετρες.

Για πες μας τι θα έπρεπε να γίνει.

Σύσταση από τα μεγάφωνα?

Eκτελεση οσων βρισκονται στο Βικελιδης.

Δυστυχώς οι καιροί έχουν αλλάξει και υπάρχει μεγάλη ανεκτικότητα, οπότε ρωτάω με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Βασικα από την στιγμή που χτυπήθηκε επόπτης πρέπει οριστική διακοπη…

Και μόνο που συζητούσαν για εκκένωση και όχι για διακοπή δείχνει πως εδώ στο Ελλάντα μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Δηλαδή έπρεπε να την πάνε στο νοσοκομείο την γυναίκα για να διακοπή το ματς. Δεν ξέρω ποιος είναι ποιο μαλάκας αυτός που πέταξε την πέτρα η ο διαιτητής (ή όποιος άλλος τέλος πάντως) που δεν διέκοψε οριστικά το ματς χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και όπως είδα κάτι ανάλογο έγινε και στον Πανιώνιο στο μπάσκετ.

Βομβα μολοτοφ, συμφωνα με εγκυρες φημες.

missing the point

missing the brain βασικά

Κατα μια εννοια, θα μπορουσα να πω το ιδιο.

Εγω, μαζι σας, να το διακοψουν και να μας ξεκωλιασουν κιολας.

Αλλα σε μια χωρα που ματς σαν τα περσινα ΑΕΚ-Ατρομητος ή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (τυχαια παραδειγματα, μπορω να βρω απειρα ακομα), δε γινεται να διακοπτεται ματς του ΑΡΗ για αντικειμενο σε εποπτη.

Απλα, δικαιοσυνη σ’ αυτη τη χωρα εφαρμοζεται, μαλλον, μονο οταν μιλαμε για τον ΑΡΗ (και τον Ηρακλη, σε παρενθεση γιατι ειναι οφφτοπικ η αναφορα).

Κάποτε πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται όμως έτσι δεν είναι; Άλλες χρονιές και το ματς του Παο δεν θα είχε γίνει διακοπή αλλά απλή εκκένωση, ευτυχώς αυτό άλλαξε. Το να παίρνουμε κάθε φορά μέτρο σύγκριση τι έγινε πέρυσι πρόπερσι και άλλες χρονιές τότε για να έχουμε διακοπή αγώνα πρέπει να μπει κανένα τανκς μέσα ξέρω γω και ποιος ξέρει ακόμα και τότε μπορεί να διαιτητής να περιμένει να φύγει για να συνεχίσει. Δεν έχει καθόλου σημασία αν είναι μπουκάλι η πέτρα για μένα, μακάρι να συνεχίσει να γίνεται αυτό ότι και αν πέφτει.

Συμφωνω.

Καποτε, υπηρξε η εντυπωσιακη καινοτομια να μη συνεχιστει ματς, [B]ακομα και μετα την ολικη εκκενωση του γηπεδου[/B] …δε μιλαω για μηδενισμους, αφαιρεσεις βαθμων κτλ, ειναι κλασικα οταν διακοπτεται το ματς.

Σημερα, υπηρξε οριστικη διακοπη, γιατι δεν εγινε η εκκενωση μισης θυρας σε 5’, λογω[B] πλαστικου αντικειμενου σε βοηθο[/B].

Παντα τετοιες πρωτοποριες ευχομαι στην ομαδα μας και μακαρι οι πειραματισμοι που γινονται σε αυτην να οδηγησουν στη σωτηρια του ελληνικου ποδοσφαιρου.

Αυτα απο εναν Αρειανο, που ειναι περηφανος που βοηθα εμπρακτα το ελληνικο ποδοσφαιρο.