Επιτέλους!!!Είδαμε λίγο ΑΡΗ!!!Κ ο λαος τα εσπαγε στο γήπεδο!!!Σοβαρότητα τώρα με τα τυριά για άλλους 3 πόντους!!! Κ ο Ηρακλης έπαιξε καλά…άσχετο βέβαια…
Αμορόζο: «Με έκλεψαν»
Απίστευτα πράγματα είπε ο Μάρσιο Αμορόζο στην «Globo esporte». Ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε πως άνθρωποι του Άρη, πήραν περιουσιακά του στοιχεία από το σπίτι στο οποίο κατοικούσε την περίοδο παραμονής του στην Ελλάδα. «Ο Μάρκο Αουρέλιο, ο Τιάγκο Ζεντίλ και ο Γουέλερσον (σ.σ.: προπονητής τερματοφυλάκων) με πήραν αυτή την εβδομάδα για να μου πουν πως εισέβαλαν στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Οι διοικούντες τον Άρη κατείχαν αντικείμενά μου χωρίς την εξουσιοδότησή μου. Απέσπασαν έξι ρολόγια μου, δύο κομπιούτερ, χρυσαφικά της συζύγου μου και τα videogame των παιδιών μου. Από τη μία στιγμή στην άλλη έχασα 300.000 ευρώ», είπε ο 34χρονος και τόνισε πως φοβάται να έρθει στην Ελλάδα.
«Το χειρότερο είναι πως δεν μπορώ να πάρω πίσω τα αντικείμενά μου. Φοβάμαι να ταξιδέψω στην Ελλάδα και να υποφέρω αν ξαναδώ τους διοικούντες. Αυτοί μπορούν να στρέψουν τους οπαδούς εναντίον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμορόζο.
Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» Γιάννης Κόντης, για το θέμα ισχυρίστηκε: «Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε 4.000 ευρώ για ένα σπίτι που δεν έμενε κανείς. Νόμιμα, με δικαστικό κλητήρα, κάναμε καταγραφή των αντικειμένων που υπήρχαν στο σπίτι του Αμορόζο και τα πράγματά του είναι στη διάθεσή του όποτε τα ζητήσει».
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
videogames???τι διαολος…
Χαχααχαχαχα ποσο κατεστραμμενος ειναι πια για να ασχολειται με τετοια :lol:
Μα τελειως κατεστραμμενος. Σκορδα, στειλε στο Μπουταν και τους Μάρκο Αουρέλιο, Τιάγκο Ζεντίλ και Γουέλερσον!
Ελααααααααααααααααααα σημερα με τα τυρε’ι’σον!!!
[SIZE=“7”]Γαμω το κεφαλι του ερναντεθ![/SIZE]
Στον προχθεσινο αγωνα με την λαρισα ο ΑΡΗΣ δεν ειχε το παθος οπως το παιχνιδι με τον ολυμπιακο.
Γενικα σαν ομαδα αυτο μας χαρακτηριζει…η ελλειψη παθους απο πλευρας παικτων.(στα μεχρι τωρα παιχνιδια-
με εξαιρεση το παιχνιδι οπωσ ειπα με τον ολυμπικακο)
Η λαρισα ηταν πολυ καλα στημενη και κοντεψε να μας την κανει την ζημια…
βεβαια και εμεις ειχαμε ευκαριες να σκοραρουμε αλλα…
Ελπιζω απλα να ηταν ενα μετριο παιχνιδι και οι παιχτες να καταλαβουν οτι πρεπει να δινουν το 100%
Ιδικα σε ενα γηπεδο που βραζει απο παλμο
Αυτός ο Weber είναι πολύ μεγάλη παιχτούρα
Χωρις τηλεοπτικη καλυψη
το ματς με τον βουλη
θα εχει και τρεις ρεφερι
που ειναι αθηναιοι
δεν κανει ριμα
αλλα ειναι η αληθεια.
Δεν ανηκει σε καμια ποιητικη συλλογη μου. Ακομη
ελεος ρε γαμοτο γιατι δεν το δειχνει?δηλαδη πρεπει να κατεβουμε ως τη φυλλη για να δουμε την αριαναρα ρε π…ι μου?αλλα αφου πηραμε 1500 εισιτηρια θα την κιτρινισουμε κ αυτη!αρης κ δεν ειμαι καλα!
την αλλη βδομαδα ποιοι απο το φορουμ θα πανε στο πεταλακι του παλε με τον γλαρο/γυφτο/τουρκο/ρουφιανο/κοτοπουλο/χηνα/κοτα???ολοι στο γηπεδο ρε και μη μασατε!!!φωνη κ τρελα…
O ερνάντεθ θα τα κατεφέρει… .Μπορεί να σας ξαραρίξει στην Β’, το οποίο θα είναι κατόρθομα…Παντως μην λέτε για τηλεοπτική κάλυψη γιατί εμείς (Ξάνθη) τα 3 τελευταία εκτός έδρας από το ράδιο τα ακούγαμε… Και στα 2 μας έπαιξε κατά η διαιτησία
55-73 την Ολυμπια…
Eσας. Ποιοι ειστε εσεις?
Μπασκετ τι να λεμε. Παμε για μπαογκ τωρα. Μακαρι να δωσουμε εισητηρια να εχει πλακα.
Ξάνθη ειναι αυτοι ρε
1-2 απεναντι στα τσεκουρια του Βουλη,που ευτυχως φαγαν μια κοκκινη(ουτε καν διαμαρτυρηθηκαν απ οτι ακουσα και διαβασα).
Πρωτα γκολ για Κοκε(αν και πεναλτυ) και Ρεγκεϊρο,ξαναεβαλε γκολ ο Χαβιτο αλλα ακυρωθηκε γιατι το φαουλ απ’το οποιο προηλθε το γκολ εκτελεστηκε πολυ γρηγορα:!:
Πέναλντι κ ανατροπή αγώνα κ εκτός έδρας νική;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στημενοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Αυτο ειναι που λεμε ανατροπη κ πεναλντι στη γκομενα απέναντι;8)
Αν κερδιζαμε κ στο βολλει…
επιτελους διπλο!ειναι κανενας απο το φορουμ που θα παει στο πεταλο του παλε με τον γλαρο?
Ο Άρης δεν πήρε απλά τους πρώτους βαθμούς μακριά από την έδρα του στην Φυλή. Δεν κέρδισε απλά το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι. Κατόρθωσε με την εξέλιξη που είχε το ματς να «σπάσει» και μία αρνητική παράδοση που τον ήθελε να μην γυρίζει ποτέ παιχνίδι όταν έμενε πίσω στο σκορ. Αντίθετα ενώ έχει χάσει αγώνες, μολονότι προηγήθηκε, δεν έχει συνηθίσει να ανατρέπει αποτελέσματα. Χρειάστηκε να πάμε πέντε χρόνια πριν για να συναντήσουμε την τελευταία «κιτρινόμαυρη» ανατροπή. Ήταν την τέταρτη αγωνιστική, σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο Καυτανζόγλειο. Η Ξάνθη αιφνιδίασε τους «κίτρινους» και προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Μπαϊκαρά και Κολτσίδα (αυτογκόλ). Η αντεπίθεση όμως του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εκπληκτική. Ο Νίκος Παπαδόπουλος του Άβελ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωνε σε 2-1, ο Λαζανάς ισοφάριζε σε 2-2 και ο Καζαντζής έδινε τη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου που βρισκόταν τότε στον πάγκο.
Έξι χρόνια πριν το είχε καταφέρει εκτός έδρας
Την τελευταία φορά που ο Άρης ανέτρεψε σκορ μακριά από την έδρα του ήταν στις 23 Νοεμβρίου του 2002, όταν βρέθηκε να χάνει με γκολ του Μπελεβώνη από τον ΟΦΗ, όμως κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 63΄ με τον Γιόσιπ Σίμιτς και με τον ίδιο παίκτη τρία λεπτά πριν το τέλος πήρε την μεγάλη νίκη.
Ας κερδισουμε τον Ατρομητο αυριο…[-o<